GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-09-2010, 09:52
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η γνώμη του Γιωργάκη για το ΔΝΤ στις 3-6-2009

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
YouTube - Παπανδρέου για το ΔΝΤ πριν (03-06-09)

Και μετά πάει και λέει στην ευρωζώνη ή μου δίνετε δάνειο ή πάω στο ΔΝΤ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα και σήμερα έχει ψηλή δημοτικότητα,

άβυσσος ή ψυχή των Ελλήνων, είναι μάλλον η ανάγκη να έχουμε σωτήρες.
Σταυρακο, προσεξε τα λογια του..........'''αυτην την στιγμη.....'' ειπε!! δηλαδη στις 3-6-2009!! Οταν το ''επισημο'' ελλειμα ηταν 5%!!!!! Οταν το ελλειμα αποκαλυφθηκε στο 13% υπηρχαν πολλα περιθωρια νομιζεις????

Τωρα βεβαια εγω φοραω πρασινα γυαλια......αλλα μηπως αυτο ειναι καλυτερο απο τα γυαλια μυωπιας 10 βαθμων???
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2010, 09:59
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Σταυρακο, προσεξε τα λογια του..........'''αυτην την στιγμη.....'' ειπε!! δηλαδη στις 3-6-2009!! Οταν το ''επισημο'' ελλειμα ηταν 5%!!!!! Οταν το ελλειμα αποκαλυφθηκε στο 13% υπηρχαν πολλα περιθωρια νομιζεις????

Τωρα βεβαια εγω φοραω πρασινα γυαλια......αλλα μηπως αυτο ειναι καλυτερο απο τα γυαλια μυωπιας 10 βαθμων???

.
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2010, 10:04
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure

το μη χείρον βέλτιστον : για περιπτώσεις που αποδεχόμαστε μια κατάσταση όχι πολύ θετική, με το επιχείρημα ότι αποφεύγομε κάτι που θα μπορούσε να είναι εντελώς επιζήμιο.....

βέλτιστος - Βικιλεξικό
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2010, 11:30
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:

1oν. Όταν είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δικαιούσαι να λες δεν ήξερα, είναι η δουλεία σου, ήξεραν αλλά ήλπιζαν στην χωρίς όρους βοήθεια από την ευρωπαική ένωση.
Αλοίμονο αν δεν είχαν σαν αντιπολίτευση τους μηχανισμούς μέσα στην στατιστική υπηρεσία να ξέρουν τι γίνετε και να περιμένουν να ενημερωθούν από τον "αρμόδιο υπουργό"
αν αυτό έχει συμβεί είναι ακόμα χειρότερο.

2ον Αποδείχθηκε πρόσφατα ότο ο Γιωργάκης είναι βιτρίνα και σαν τέτοια τον προσέχουν (όσο μπορούν). Εδώ έφτασε ο Μίχας να του βάζει όρους και δεν μιλώ μόνο για τον Μίχα αλλά και για τους υπουργούς που του αρνήθηκαν τις υποψηφιότητες.

Από ότι φαίνεται τα νήματα τα κινεί ο Ραγκούσης (όπως έγραψα και αλλού ο "Ρουσόπουλος" του ΠΑΣΟΚ). Το άτομο φαίνετε είναι "δολοφόνος"

Από εκεί και πέρα "ας είναι καλά" το ΔΝΤ αυτοί κυβερνούν και ο Γιωργάκης και οι άλλοι απλά διεκπεραιώνουν τις αποφάσεις τους. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση.

Τον Παπανδρέου θα τον παραδεχόμουν αν είχε καταφέρει να μην φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα και για να είμαι δίκαιος το προσπάθησε αλλά κατά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν τον άφησε η κακιά ΜΕΡΚΕΛ, η δουλειά του ήταν να την πείσει και δεν την έκανε καλά.

Αλήθεια δεν διάβασα κανένα σχόλιο σου για τον Πάρνωνα.....
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2010, 11:35
Senior Member

Απόσπασμα:
1oν. Όταν είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δικαιούσαι να λες δεν ήξερα, είναι η δουλεία σου, ήξεραν αλλά ήλπιζαν στην χωρίς όρους βοήθεια από την ευρωπαική ένωση.
Αλοίμονο αν δεν είχαν σαν αντιπολίτευση τους μηχανισμούς μέσα στην στατιστική υπηρεσία να ξέρουν τι γίνετε και να περιμένουν να ενημερωθούν από τον "αρμόδιο υπουργό"
αν αυτό έχει συμβεί είναι ακόμα χειρότερο.

2ον Αποδείχθηκε πρόσφατα ότο ο Γιωργάκης είναι βιτρίνα και σαν τέτοια τον προσέχουν (όσο μπορούν). Εδώ έφτασε ο Μίχας να του βάζει όρους και δεν μιλώ μόνο για τον Μίχα αλλά και για τους υπουργούς που του αρνήθηκαν τις υποψηφιότητες.

Από ότι φαίνεται τα νήματα τα κινεί ο Ραγκούσης (όπως έγραψα και αλλού ο "Ρουσόπουλος" του ΠΑΣΟΚ). Το άτομο φαίνετε είναι "δολοφόνος"

Από εκεί και πέρα "ας είναι καλά" το ΔΝΤ αυτοί κυβερνούν και ο Γιωργάκης και οι άλλοι απλά διεκπεραιώνουν τις αποφάσεις τους. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση.

Τον Παπανδρέου θα τον παραδεχόμουν αν είχε καταφέρει να μην φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα και για να είμαι δίκαιος το προσπάθησε αλλά κατά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν τον άφησε η κακιά ΜΕΡΚΕΛ, η δουλειά του ήταν να την πείσει και δεν την έκανε καλά.

Αλήθεια δεν διάβασα κανένα σχόλιο σου για τον Πάρνωνα.....

Καλα, τωρα αυτα που λες τα θες και τα λες ¨η στα λεει κανενα ''τρομακτικο''?????

Ο Gepol τα λεει σωστα πιο πανω......τα εχεις διαβασει ειμαι σιγουρος!!!!!

Παρνωνας: Περιμενω να δω και τα βιντεο για να τα πω ολα!!

Last edited by GeorgeP; 10-09-2010 at 11:37.
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2010, 11:59
Senior Member

Απόσπασμα:
Καλα, τωρα αυτα που λες τα θες και τα λες ¨η στα λεει κανενα ''τρομακτικο''?????
Tι είναι το "τρομακτικό" ;;;;;;;;; Εγώ πάντως τα βγάζω από το μυαλό μου και τα πιστεύω με βάση αυτά που βλέπω τώρα και αυτά που έχω δει στο παρελθόν (μεγάλο πράγμα το παρελθόν Γιώργο μου και μου κάνει εντύπωση που το αγνοείς). Δηλαδή τα 5 χρόνια του Παπανδρέου στην αντιπολίτευση δεν σου έδειξαν τίποτα ?
Τι έγινε τον ακούμπήσε η μαμά του με το Μαγικό Ραβδάκι ??

Πάντως για πρώτη φορά απάντηση δεν πήρα.....

"Έφυγε ο Μπούλης και ήρθε ο Ρούλης" γράφει ένα σύνθημα εδώ στα Εξάρχεια....

Απόσπασμα:
Ο Gepol τα λεει σωστα πιο πανω......τα εχεις διαβασει ειμαι σιγουρος!!!!!
Ο Gepol καλά τα λέει, αλλά το "κοινό όφελος" δεν είναι στο DNA μας, όταν βλέπεις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις και μερικές εκατοντάδες στις πορείες διαμαρτυρίας δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. (Είδες τους Γάλλους ?)

Απόσπασμα:
Παρνωνας: Περιμενω να δω και τα βιντεο για να τα πω ολα!!
Το Σ-Κ, δεν έχω προλάβει ούτε έγω να τα δω..
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2010, 12:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Tι είναι το "τρομακτικό" ;;;;;;;;; Εγώ πάντως τα βγάζω από το μυαλό μου και τα πιστεύω με βάση αυτά που βλέπω τώρα και αυτά που έχω δει στο παρελθόν (μεγάλο πράγμα το παρελθόν Γιώργο μου και μου κάνει εντύπωση που το αγνοείς).
Τι λεει δηλαδη το παρελθον που ειναι αρνητικο?
Ναι μεγάλο πραγμα το παρελθον και δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ παραλληλιζεις ΑΥΤΟ το παρον με ΕΚΕΙΝΟ το παρελθον!!!! Καμια σχεση δεν εχουν!!!!

Απόσπασμα:
Δηλαδή τα 5 χρόνια του Παπανδρέου στην αντιπολίτευση δεν σου έδειξαν τίποτα ?
Τι να μου ''δειξουν'' δηλαδη? οτι ειναι αμερικανοφερτος, βαλτος.......και άλλα ηλιθια????

Απόσπασμα:
Τι έγινε τον ακούμπήσε η μαμά του με το Μαγικό Ραβδάκι ??
τι σχεση εχει τωρα αυτο????

Απόσπασμα:
Πάντως για πρώτη φορά απάντηση δεν πήρα.....
περι ποίου θεματος δεν πηρες απαντηση? σε ολα απαντω!!!!

Απόσπασμα:
"Έφυγε ο Μπούλης και ήρθε ο Ρούλης" γράφει ένα σύνθημα εδώ στα Εξάρχεια.... ??
Νομιζω ηρθε η ωρα να αλαλξεις εδρα!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Ο Gepol καλά τα λέει, αλλά το "κοινό όφελος" δεν είναι στο DNA μας, όταν βλέπεις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις και μερικές εκατοντάδες στις πορείες διαμαρτυρίας δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. (Είδες τους Γάλλους ?)
εδω συμφωνουμε!!! αλαλ αυτο πρέπει να αλλαξει!! Για το κοινο οφελος μιλω φυσικα!!!
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2010, 12:39
Senior Member

Απόσπασμα:
Τι λεει δηλαδη το παρελθον που ειναι αρνητικο?
Ναι μεγάλο πραγμα το παρελθον και δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ παραλληλιζεις ΑΥΤΟ το παρον με ΕΚΕΙΝΟ το παρελθον!!!! Καμια σχεση δεν εχουν!!!!
Δεν έχει ηγετικές ικανότητες, είναι απόλυτα εξαρτημένος από τους συνεργάτες τους, όταν τους άφησε να λειτουργήσουν "έφαγαν" τον Βενιζέλο....

Απόσπασμα:
Τι να μου ''δειξουν'' δηλαδη? οτι ειναι αμερικανοφερτος, βαλτος.......και άλλα ηλιθια????
Δεν είπα τέτοια πράγματα, ούτε συμφωνώ με αυτά, λέω απλά ότι πρόκειτε για ένα μέτριο πολιτικό που είχε την τύχη να έχει το όνομα "Παπανδρέου"

Απόσπασμα:
τι σχεση εχει τωρα αυτο????
Μα πως μεταμορφώθηκε ξαφνικά από αρχηγός που θα κατέστρεφε το ΠΑΣΟΚ, σε σωτήρα της χώρας...

Απόσπασμα:
περι ποίου θεματος δεν πηρες απαντηση? σε ολα απαντω!!!!
Αν ήξερε την οικονομική κατάσταση ή όχι, και επιμένω ότι αν δεν την ήξερε είναι ακόμα πιό επικίνδυνος.

Αλλά από όσο θυμάμαι με το που "βγήκαν" είχαν να ασχοληθούν με το αν πήραν τις κουρτίνες οι πρωην υπουργοί των άλλων σωτήρων μας.

Απόσπασμα:
Νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξεις εδρα!!!!!!!!
Αν κάτι αξίζουν τα Εξάρχεια είναι αυτά τα συνθήματα....
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2010, 15:11
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απαντηση Γιώργο μου δεν πείρα δεν πειράζει βέβαια γτ είναι κ δύσκολη η ερώτηση.

Θα σου απαντήσω όμως σε αυτό που είπες.ξεκινώντας λέγοντας σου ότι ΕΣΥ που υποστηρίζεις το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το μπας κ φτάσει το 60% .ποτέ δεν είπα ότι δεν έχω πολιτικά πιστεύω το αντίθετο μάλιστα επειδή κ έχω πολιτικά πιστεύω κ πολύ ισχυρά μάλιστα σου λέω επειδή έχω ακόμα τσίπαεσα μου ότι δεν με αντιπροσωπεύει κανενε κόμμα.ούτε με την ιδεολογία του ούτεε τα πρόσωπα του.

Και θα ανταπαντησω φαίνεται πως ΕΣΥ δεν έχεις πολιτικά πιστεύω, ούτε ιδεολογία, και φαίνεται ότι θα πας κ να τους ξαναψησει ούτε τσίπα.γτ Γιώργο μου μεγάλη δημοκρατική παράταξη και το μεγάλο σοσιαλιστικο κόμμα έρχονται σε αντίθεσηε τις πράξεις της σημερινής κυβέρνησης .φαίνεται πρέπει να ξαναδιαβασεις τις αρχές του σοσιαλισμού για επανάληψη

επειδή λοιπόν κ πολιτικά πιστεύω έχω κ την ιδεολογία μου δεν αλλάζω κατα εσένα
πρέπει ναιλαωε
το καθρέφτη μου. Αφήνω λοιπόν εσένα και κάθε εσένα φυσικά δεν είναι επί προσωπικού αλλά για όλους εσάς να συνεχίσετε την συζήτησηιαα κ έχεις/ετε ισχυρά πολιτικά πιστεύω
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης