![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τωρα βεβαια εγω φοραω πρασινα γυαλια......αλλα μηπως αυτο ειναι καλυτερο απο τα γυαλια μυωπιας 10 βαθμων??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
το μη χείρον βέλτιστον : για περιπτώσεις που αποδεχόμαστε μια κατάσταση όχι πολύ θετική, με το επιχείρημα ότι αποφεύγομε κάτι που θα μπορούσε να είναι εντελώς επιζήμιο.....
βέλτιστος - Βικιλεξικό |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλοίμονο αν δεν είχαν σαν αντιπολίτευση τους μηχανισμούς μέσα στην στατιστική υπηρεσία να ξέρουν τι γίνετε και να περιμένουν να ενημερωθούν από τον "αρμόδιο υπουργό" αν αυτό έχει συμβεί είναι ακόμα χειρότερο. 2ον Αποδείχθηκε πρόσφατα ότο ο Γιωργάκης είναι βιτρίνα και σαν τέτοια τον προσέχουν (όσο μπορούν). Εδώ έφτασε ο Μίχας να του βάζει όρους και δεν μιλώ μόνο για τον Μίχα αλλά και για τους υπουργούς που του αρνήθηκαν τις υποψηφιότητες. Από ότι φαίνεται τα νήματα τα κινεί ο Ραγκούσης (όπως έγραψα και αλλού ο "Ρουσόπουλος" του ΠΑΣΟΚ). Το άτομο φαίνετε είναι "δολοφόνος" ![]() Από εκεί και πέρα "ας είναι καλά" το ΔΝΤ αυτοί κυβερνούν και ο Γιωργάκης και οι άλλοι απλά διεκπεραιώνουν τις αποφάσεις τους. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Τον Παπανδρέου θα τον παραδεχόμουν αν είχε καταφέρει να μην φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα και για να είμαι δίκαιος το προσπάθησε αλλά κατά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν τον άφησε η κακιά ΜΕΡΚΕΛ, η δουλειά του ήταν να την πείσει και δεν την έκανε καλά. Αλήθεια δεν διάβασα κανένα σχόλιο σου για τον Πάρνωνα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλα, τωρα αυτα που λες τα θες και τα λες ¨η στα λεει κανενα ''τρομακτικο''????? Ο Gepol τα λεει σωστα πιο πανω......τα εχεις διαβασει ειμαι σιγουρος!!!!! Παρνωνας: Περιμενω να δω και τα βιντεο για να τα πω ολα!! Last edited by GeorgeP; 10-09-2010 at 11:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι έγινε τον ακούμπήσε η μαμά του με το Μαγικό Ραβδάκι ?? Πάντως για πρώτη φορά απάντηση δεν πήρα..... ![]() "Έφυγε ο Μπούλης και ήρθε ο Ρούλης" γράφει ένα σύνθημα εδώ στα Εξάρχεια.... Απόσπασμα:
Το Σ-Κ, δεν έχω προλάβει ούτε έγω να τα δω.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι μεγάλο πραγμα το παρελθον και δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ παραλληλιζεις ΑΥΤΟ το παρον με ΕΚΕΙΝΟ το παρελθον!!!! Καμια σχεση δεν εχουν!!!! Απόσπασμα:
τι σχεση εχει τωρα αυτο???? περι ποίου θεματος δεν πηρες απαντηση? σε ολα απαντω!!!! Απόσπασμα:
![]() ![]() εδω συμφωνουμε!!! αλαλ αυτο πρέπει να αλλαξει!! Για το κοινο οφελος μιλω φυσικα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μα πως μεταμορφώθηκε ξαφνικά από αρχηγός που θα κατέστρεφε το ΠΑΣΟΚ, σε σωτήρα της χώρας... Αν ήξερε την οικονομική κατάσταση ή όχι, και επιμένω ότι αν δεν την ήξερε είναι ακόμα πιό επικίνδυνος. Αλλά από όσο θυμάμαι με το που "βγήκαν" είχαν να ασχοληθούν με το αν πήραν τις κουρτίνες οι πρωην υπουργοί των άλλων σωτήρων μας. ![]() Αν κάτι αξίζουν τα Εξάρχεια είναι αυτά τα συνθήματα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απαντηση Γιώργο μου δεν πείρα δεν πειράζει βέβαια γτ είναι κ δύσκολη η ερώτηση.
Θα σου απαντήσω όμως σε αυτό που είπες.ξεκινώντας λέγοντας σου ότι ΕΣΥ που υποστηρίζεις το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το μπας κ φτάσει το 60% .ποτέ δεν είπα ότι δεν έχω πολιτικά πιστεύω το αντίθετο μάλιστα επειδή κ έχω πολιτικά πιστεύω κ πολύ ισχυρά μάλιστα σου λέω επειδή έχω ακόμα τσίπαεσα μου ότι δεν με αντιπροσωπεύει κανενε κόμμα.ούτε με την ιδεολογία του ούτεε τα πρόσωπα του. Και θα ανταπαντησω φαίνεται πως ΕΣΥ δεν έχεις πολιτικά πιστεύω, ούτε ιδεολογία, και φαίνεται ότι θα πας κ να τους ξαναψησει ούτε τσίπα.γτ Γιώργο μου μεγάλη δημοκρατική παράταξη και το μεγάλο σοσιαλιστικο κόμμα έρχονται σε αντίθεσηε τις πράξεις της σημερινής κυβέρνησης .φαίνεται πρέπει να ξαναδιαβασεις τις αρχές του σοσιαλισμού για επανάληψη επειδή λοιπόν κ πολιτικά πιστεύω έχω κ την ιδεολογία μου δεν αλλάζω κατα εσένα πρέπει ναιλαωε το καθρέφτη μου. Αφήνω λοιπόν εσένα και κάθε εσένα φυσικά δεν είναι επί προσωπικού αλλά για όλους εσάς να συνεχίσετε την συζήτησηιαα κ έχεις/ετε ισχυρά πολιτικά πιστεύω |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι γνώμη έχουν οι Ελληνες για το κινητό ;;;; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 27-08-2010 13:06 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 22:24 |
Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του κόσμου για το 2009 | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 05-02-2010 10:53 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |