Απάντηση: Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI
GS-FORUM μάλλον λέξη ιερή, όπου διάφορες φυλές(!!!!), συναντιόνται και περνάνε καλά....
Νότιοι, Βόρειοι, καραγκούνηδες, καταυλωκιώτες, Αυστριακοί (Βολιώτες), Τυρ, κ.α, μπορούν να συν-βρεθούν, και να δημιουργηθεί μια όμορφη και ζωηρή παρέα, με γνώμονα στην ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ της παρέας, και την καλή διάθεση.
Γι’ θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που συνβρεθήκαμε ή gsβρεθήκαμε, για μια ακόμη φορά, και πέρασα μ@μ@τ@!!!!! Το κέφι ήταν διάχυτο και ο χαβάλες σε υψηλά στάνταρ.... ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ...!!!!
Να ευχαριστήσω προσωπικά
- Το Σάκη, και φυσικά την γυναίκα του, για την οργάνωση του θέματος όλου (Σ/Κ στο Βουνό των Κένταυρων). Πιστεύω ότι όλοι μείνανε ευχαριστημένοι, και προτείνω να ανακηρυχθείς επίσημος συντονιστής εκδρομέων Βορείας Ελλάδος.
- Τον αξιοθαύμαστο (!!!) αρχικό εμπνευστή της εκδρομής, Κώστα, όπου με τα τεχνικά του μέσα, σαν έγκυρου ρεπόρτερ που είναι, κάλυψε τις on-line και live μεταδόσεις, όλης της φάσης. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στον CP, όπου ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο (
!!!), ώστε να φέρει στην ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ, μια κοπελίτσα, που έχασε το φως της, και ξωπίστισε σε μηχανήματα του ανατέλλοντος Ηλίου..!!!! ΕΥΓΕ ΚΩΣΤΑ.. Μετά πιάσε τον niko-x, μπας και μπει και αυτός κάτω από την μεγάλη και ορθόδοξη ομπρέλα της ΒΜW…!!!!! (Σας πάμε όλους, φτάνει να οδηγείτε BMW, ήταν το σύνθημα της βραδιάς)
- Να ευχαριστήσω την παρέα μου, την «ρεμαλοβολιώτικη κομπανία», που καλύψανε τα μουσικά δρώμενα της βραδιάς. Είπα, ότι την επόμενη φορά θα τους ποτίσω ρακόμελο, ώστε να φτιάξουν λίγο οι φωνητικές χορδές τους!!!! Ομοίως τον μπάρμπα Αντρέα, ή λαϊκός, «Μάστορα», όπου ενίσχυσε την μουσική μας κομπανία.
- Να δώσω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, στα παιδιά, που μένουν κοντά στο μεγάλο αυλάκι, και να τους θυμίσω τον όρκο πίστης που δώσαμε, για μελλοντικά τσίπουρα στην Καρδίτσα, στο Τουρ Αγράφων Νο2 !!!!
- Να ευχαριστήσω την GUEST-STAR της βραδιάς Έλλη, που τίμησε το φτωχικό πλην όμως τίμιο μυστικό δείπνο μας, με την παρουσία της, και sorry, Έλλη μου, που σε βάλαμε δίπλα στον Κώστα... Τραγικό λάθος μας,,, θα σχημάτισες τα χειρότερα για εμάς, αλλά σου εγγυούμαι ότι δεν είμαστε όλοι έτσι!!!!

- Nα ξανα-αναφέρω ότι θα θέλαμε όλοι να είτο και η διοίκηση παρούσα με κάποιον εκπρόσωπο της !!!! (Λεό, ο CP, λίγο έλειψε να μου δώσει γλωσσόφιλο, κατόπιν του χαιρετισμού σου !!!)
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!
ΑΡΓΥΡΗΣ (ARGI)

|
Φίλε Αργύρη, θα ήθελα κι εγώ να σε ευχαριστήσω θερμά, γιά το υπέροχο Σαββατιάτικο βράδυ που διοργάνωσες! Μείναμε καταευχαριστημένοι με αυτήν την ζεστή ατμόσφαιρα που υπήρχε στο κουτουκάκι, διασκεδάσαμε αφάνταστα με την μουσική κ τα τραγούδια των φίλων σου, εντυπωσιαστήκαμε από την ζωντάνια κ το κέφι του παππού-μαέστρου, κ ζεσταθήκαμε από το τσίπουρο που μας κέρασες. Σε ευχαριστούμε γιά όλα κ ευελπιστούμε ότι θα κατηφορίσετε κάποια στιγμή πρός τα μέρη μας γιά να μοιραστούμε στιγμές μαζί σας! Επίσης ευελπιστούμε, ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα, σε κάποια άλλη εξόρμηση του GsForum!
Ήσουν αεικίνητος φίλε Αργύρη!
Jefe
|