![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ...κι αφού φάγαμε... ξεσκιστήκαμε στον Πλάτανο...
![]() ![]() ![]() Αφού πέρασαν τα παιδιά... σταμάτησα λίγο πιο κάτω (γι αυτό άργησα λίγο... να με συγχωρνάτε φιλαράκια.. ![]() ![]() Μιλάμε για μαγεία... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 22-11-2010 at 21:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά περάσαμε πολύ ωραία στη συνάντηση.
![]() Ωραίες βόλτες, ευχάριστη παρέα με τσίπουρα και κρασιά και όλοι καλά παιδιά!!! Ευχαριστούμε τα παιδιά για τα νόστιμα γλυκά και ποτά που φέρανε ![]() Χαιρετίσματα πολλά σε όλους! Γεωργία. Υ.Σ. Σε λίγο θα ανεβάσει ο gsgs φωτογραφίες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ε, πως να το κάνουμε..... δεν ξέρουμε μόνο για το καλό λάδι (που έλεγε η διαφήμιση) |
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα στον υπολογιστή μου φωτογραφίες και 3 ωραία βιντεάκια.
Γιατί όμως βρε παιδιά για να τα κατεβάσουμε στο forum το έχεται κάνει τόσο δύσκολο ? Βεβαίως υπάρχει και η άλλη λύση. Παίρνεις το φορητό και το πάς στόν moderator. Ακούς Θανάση................... |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω αυτο θα εκανα οθωνα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Εν 'συνεχεία... επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο... για το οποίο δεν υπάρχουν λόγια!!!
Τέλεια η επιλογή του Σάκη... και όσων ενεπλάκησαν στη συγκεκριμένη επιλογή !!! Απίστευτη θέα... απίστευτοι χώροι στο δωμάτιο... πολύ καλή τιμή δεδομένων των παροχών... και της τοποθεσίας... τρομερό πρωινό... ΟΛΑ τέλεια... εύγε παίδες!!! Μόνο μελανό σημείο... η μπάρα της εισόδου... που πηγε να σκάσει πάνω μου... ![]() ![]() ![]() ![]() Μερικές φωτό... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το ραντεβού μας το βράδυ...ήταν στην Κάτω Γατζέα... με το γνωστό πλέον... απίστευτο τύπο... ΑΡΤΖΙ !!!! Θεός.... δεν εχω λόγια....
Τι οργάνωση... τι φιλοξενία... τι κέφι.... τι θέληση να περάσουμε όλοι τέλεια... τι να πω.... Αργυράκο... ξέρεις πόσο σε εκτιμώ... σ'ευχαριστώ για όλα... ![]() ![]() Η παρέα???? ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Οι Σαλονικείς... οι Πατρινοι... οι Βολιώτες... ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως !!! Ένας για όλους... και όλοι για έναν... Μοναδικό μελανό σημείο.... γνωστός Χοντάκιας ο οποίος για ένα ακόμη ταξίδι (3 στα 3)... μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε προκειμένου να εκκινήσει τη βάρκα του....και να πλεύσει στον Παγασητικό... ![]() ![]() Δε φάγαμε τόσο.... αλλά ήπιαμε... τον π--ο μας... Δαυλί... (Λεοντόκαρδε ξέρεις εσύ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anyway... στο θέμα μας... το κέφι απίστευτο... πολύ γέλιο... φωτό δεν έχω πολλές... αλλά έρχονται άκρως αποκαλυπτικά βίντεο... ![]() Last edited by CPretenteriS; 22-11-2010 at 21:29. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/11/2010... | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 266 | 10-11-2010 00:51 |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 17:06 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 11:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 20:58 |
μια αληθινή φιλια μέσα σε λίγες ώρες κάπου στο...Βόλο | souljacker | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 27-02-2009 15:48 |