![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσες φορές πρέπει να τα πούμε ρε φούστη μου;
Εδώ προσπαθούν να επιβάλλουν ότι ΔΕΝ ισχύει στην υπόλοιπη ΕΕ. Παντού τα επαγγέλματα υγείας είναι κλειστά, κυρίως υπό την έννοια του πληθυσμιακού κριτηρίου. Εδώ μπορεί καθένας να ανοίξει το "μαγαζί" του όπου θέλει, στη Γερμανία ΟΧΙ. ΣΤο θέμα με τους φαρμακοποιούς, αν δεν κάνω λάθος τίθεται και ζήτημα ωραρίου. Δεν έχω καταλάβει όμως αν θα είναι υποχρεωτικό να ανοίγουν όλα 9 με 9 τις καθημερινές και τα Σάββατα. Ντινόπουλε;; Για τα εμπορικά το ωράριο λειτουργίας είναι υποχρεωτικό ή καθορίζεται από τους οικείους εμπορικούς συλλόγους. Στο δικό μου επάγγελμα, κάπου λέει ο κανονισμός ότι τα οδοντιατρεία δεν επιτρέπεται να λειτουργούν κατά τις επίσημες αργίες του κράτους. Αν πονά δηλαδή ο ασθενής μου, θα του πω, δε μπορώ ρε μεγάλε, μου το απαγορεύει ο σύλλογος.... Προφανώς θα γίνει της κακομοίρας, υπό την έννοια, ότι ακόμη κι αν δε γίνει υποχρεωτικό το ωράριο, λόγω ανταγωνισμού θα ανοίγουν όλα, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος οικονομικό και προσωπικό. Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, θα το πω άλλη μιά φορά. Οι άχρηστοι-προδότες που μας κυβερνούν θέλουν να διαλύσουν τη ραχοκοκκαλιά της Ελλάδας, τη μεσαία τάξη. Οταν μας εξαντλήσουν, θα μας πουλήσουν το ξεπούλημα για σωτηρία! ![]() ![]() ![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mega scooter απo την BMW; | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 12-04-2011 07:35 |
Εχουμε contact Person Απο το MEGA BAZAAR ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Πειραιως? | vasorfa | Διάφορα | 4 | 18-02-2010 20:44 |
Mega Stock Bazaar στην Πέτρου Ράλλη | bogart | Ένδυση | 11 | 30-11-2009 20:01 |
Tips για εκδρoμες με mega on-off!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 10-04-2009 11:17 |