![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαφωνω με τον τροπο σκεψης και τις ενεργειες τους Γιωργο!!!
Απόσπασμα:
Δεν ειναι μια αποδειξη, αφου ειναι τα ιδια κινηματα, οτι ειναι τσαμπατζηδες? Το +0,20 τους πειραξε???? ΟΟΟΟΟΧΙ Γιωργο μου θελουν το τσαμπα οπως γινοτανε στην Α.Γερμανια και την Σ.Ενωση!!! Και ως εκ τουτου ξερουμε ποιοι ειναι πισω απο αυτα τα κινηματα που ως αλλοι Ποντιοι Πιλατοι αρνουνται την οποια σχεση τους μεσα στην βουλη αφηνοντας τους πολιτες να πληρωσουν το μαρμαρο! Διοτι Γιωργο μου τα προστιμα θα εφσαρμοσθουν και τοτε οι τυποι στην βουλη θα μιλησουν για....''διωγμους'' των πολιτων!!! Απόσπασμα:
Αλλα ακομα κι αν δεχθω ενα αλφα δικιο το χανουν με το να σηκωνουν τις μπαρες σε δρομους που ειναι ηδη ετοιμοι και σε δρομους που, αν και ετοιμοι χρονια, δεν πληρωνανε ποτε διοδια αλλα τωρα πληρωνουν πραγμα που ουτε αυτο θελουν!!!! Αυτο μου δειχνει οτι και ετοιμη να ηταν η Κορινθου-Πατρων παλι μπαρες θα σηκωνανε! Απόσπασμα:
Στην Ιταλια εχεις οδηγησει και σχετικα προσφατα, τι διοδια πληρωσες (με την μηχανη)? Εγω το 2002 για Ανκονα-Μπολζανο (500κμ+) πληρωσα 30ε με την μηχανη, να κανω σκεψεις αν ειχα ενα φορτηγο TIR τι θα πληρωνα???? Απόσπασμα:
Δεν αντιλεγει κανεις, ουτε εγω, αλλα με την βια και με τον τσαμπουκα δεν επιλυνεται τιποτα, αντιθετως δυσκολευει τα πραγματα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι υπάρχουν άλλοι τρόποι αντίδρασης, και ειδικά σε άλλους χώρους. Για παράδειγμα... Δεν είδα κανένα να αντιδρά με το μέτρο της απόσυρσης... Last edited by gepol; 24-02-2011 at 15:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Κανονίστε να έχουμε άλλα τώρα...
![]() ... |
|
|||||
|
|||||
![]()
Με ξερεις τοσο καλα που ασφαλως δεν περιμενεις να αφησω αναπαντητο το ποστ σου!!
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδη, επειδη θεωρω οτι χρεωνεις πολλα για το βαψιμο του προφυλακτηρα εχω μια επιλογη, να μου το φτιαξεις και να μην σε πληρωσω!!! Αυτο δεν λενε τα κινηματα? Παταω τον δρομο σου, που πρωτα ηταν δικος μου και πληρωνα διοδια, ενω τωρα που τον πηρες εσυ και μου τον φτιαχνεις δεν σε πληρωνω αλλα εξακολουθω να τον παταω!!!!!! Απόσπασμα:
Τα ξερεις καλυτερα απο εμενα αυτα τα πραγματα!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Διοτι η Εγναντια π.χ. ειναι πολυ καλυτερη της autostrada σε ολο το μηκος της! Αν εννοεις μπαχαλοστραντα την Κορινθου-Πατρων θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα ειχες δυο επιλογες δεδομενου οτι το κρατος δεν εχει να δωσει. Η πρωτη ηταν να μεινει ως ειχε και η δευτερη να κατασκευαστει πληρωνοντας ΚΑΙ διοδια. Εγω προτιμω την δευτερη λυση διοτι εχω και παιδι οπως ειπες και πιο πανω!!!! ![]() Απόσπασμα:
Ο φιλος fuji μου την ειπε γιατι ανακατεψα την ακτοπλοια, γιατι ομως την ανακατεψα? διοτι οταν το πετρελαιαο ανεβηκε στα 110$ το βαρελι ανεβηκαν και τα εισητηρια πολλαπλασιως αυτης της αυξησης! Το πετρελαιο ομως επεσε στα 70$ το βαρελι, τα εισητηρια ομως δεν φθηνηναν!! Κια σκεψου οτι οι ακτοπλοοι οπως και ψαραδες αγοραζουν πετρελαιο κινησης και αργο ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟ!!! ητοι 160$-200$ τον τονο δηλαδη 0,13$-0,17$ το λιτρο!!!!!!!!!!!!!!!!! Ομοιως και η βενζινη που αγοραζουμε ολοι μας, ΓΙΑΤΙ? διοτι ο ελληνας γενναει λεφτα κατα την αντιληψη των! Και πως γενναει λεφτα ο ελληνας? μα αγοραζοντας χωρις διακοπη και χωρις μειωση και εισητηρια πλοιων και γαλα και κρεας και.......!!! Ποιος γεμιζει τα πλοια για Κυκλαδες και πληρωνει 300αριες? εγω ¨η εσυ? Τα γεμιζει αυτος ¨η και αυτος ο οποιος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ!!!!!!!!!!! Τι λεω εγω λοιπόν, αντι να ερχομαστε σε συγκρουση με το κρατος και με τους αχρειους ιδιωτες, πραγμα που μας βαζουν να κανουμε αυτοι οι οποιοι δεν πιστευουν, κατα δηλωση των, στο Συνταγμα της χωρας καλυτερο δεν θα ηταν να μην χρησιμοποιουμε την καθε Ιδιωτικη πια Εθνικη οδο για ενα διαστημα? καλυτερο δεν θα ηταν να σταματησουμε να βαζουμε βενζινη για ενα μηνα απο την ΒΡ? καλυτερο δεν θα ηταν να μην αγοραζουμε γαλα του 1,5ε αλλα των 0,80 λεπτων? καλυτερο δεν θα ηταν να σταματησουμε να πηγαινουμε διακοπες στα νησια? Καλυτερο δεν θα ηταν να ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ????? Τι λες, αν το καναμε αυτο δεν θα περνανε το μαθημα οι αχρειοι ιδιωτες? Δεν θα κατεβαζανε τις τιμες? καλυτερο δεν θα ηταν αυτο αντι να σηκωνουμε τις μπαρες και αλλα τετοια ομορφα κρινομενοι ως παρανομοι και λαικιζωντες πολιτες????? Αλλα για να το κανει αυτο ο ελληνας χρειαζεται καταναλωτικη συνειδηση πραγμα το οποιο στερειται παντελως και ειναι η αιτια που τον οδηγει να σηκωνει τις μπαρες αλλα και σε άλλες ακραιες ενεργειες!!! Διοτι θελει και την πιτα ολακερη και τον σκυλο χορτατο!!! Αμ δε....!!! Αυτο λεω και τιποτε άλλο!!! Last edited by GeorgeP; 24-02-2011 at 20:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα μ'αφ'ησεις να αγιάσω τελικά παρ'όλο που έιπα οτι το σταματάω εδώ.
![]() ![]() ![]() Επειδή τα έχουμε συζητήσει και κατ' ιδίαν, ξέρεις πολύ καλά ότι συμφωνώ με την τελευταία σου παράγραφο. Ομως, η στάση αυτή είναι προκλητική απο πλευράς κυβέρνησης, όπως άλλωστε και πολλά άλλα απο όσα κάνει, χωρίς τελικά να πληρώνει κανείς υπαίτιος για την όλη κατάσταση, έστω και για το θεαθείναι, χωρίς ένδειξη ανάπτυξης χωρίς...χωρίς.... Προκλητικές συμπεριφορές λοιπόν σημαίνουν εκρηκτικές αντιδράσεις.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αναπτυξη φιλε γιωργο δεν μπορει να υπαρξει αν δεν μπουν λεφτα στα ταμεια του κρατους απο τα οποια θα χρηματοδοτηθει αυτη η αναπτυξη!! Κι αυτην την στιγμη εχουμε μερικη σταση πληρωμων....πως μπορει να υπαρξει αναπτυξη? Σημ. Μιλα ρε ΤΕΟ71!!!!!!!! Οσο για το δεν παει κανεις φυλακη, σου εχω πει, οπως και σε ολους τους άλλους οτι, για να μπει καποιος φυλακη επειδη χρεωσε το κρατος με Χ εκατομμυρια παραπανω για την αγορα ενος υποβρυχιου π.χ. πρέπει να αποδειχθεί με χαρτια και με παραστατικα!! Το οτι βρεθηκε ο GeorgeP με Χ εκατομυρια στον λογαριασμο του και 13 σπιτια μεσα σε 10 χρονια δεν λεει τιποτε απο μονο του, ειναι ενδειξη ναι οχι ομως και αποδειξη. Ο υπαλληλος της πολεοδομιας στην Θεσσαλονικη με τα 27,000,000ε στον λογαριασμο του για εμας ειναι σιγουρο οτι τα βρηκε απο λαδωματα....οχι ομως και για την δικαιοσυνη. Κι ετσι πρέπει να ειναι αν θελεις την γνωμη μου! Το οτι διαφοροι επιθεωρητες της Εφοριας σβηνανε προστιμα με το αζημοιωτο ειναι ενδειξη οτι γινοντουσαν λαδωματα αλλα οχι και αποδειξη!!! Για να τεκμηριωθει η αποδειξη χρειαζονται πολλα περαν του ανοιγματος του λογαριασμου τραπεζης!! Μην ξεχνας και τον επαισχυντο νομο περι παραγραφης......αλλα τι να κανουμε ζουμε σε ενα κρατος με νομους και οχι σε ενα κρατος ανομο, και οι νομοι καλοι ¨η κακοι, αδικοι ¨η δικαιοι πρέπει να τηρουνται...ακομα και για τους πολιτικους! Παρ΄όλα αυτά ομως σου λεω να περιμενεις, η ερευνα για διαφορους πολιτικους και μη υπαρχει και συνεχιζεται μεχρι να βρεθουν τα επαρκη αποδεικτικα στοιχεια!!! Τον Μαρτιο θα ακουσεις πολλα και θα εκπλαγεις!!!! ![]() ![]() Εκρηκτικες αντιδρασεις, με συγχωρεις δηλαδη αν δεν συμφωνω με την οικονομικα επαγγελματικη σου συμπεριφορα πρέπει να σε σπασω στο ξυλο? ημαρτον δηλαδη!! Δεν υπαρχουν αλλοι τροποι να βρω το δικιο μου? Σημ. Με εμενα δυσκολα αγιαζει κανεις!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πόση προμήθεια να παίρνουν άραγε ο ΓΑΠ κι οι υπουργοί από τους εθνικούς εργολάβους;
Πόση άραγε να πήραν και για τη σύναψη του δανείου των 110 Δις; Γι'αυτό δε λένε να τσακιστούν μπας και σωθούμε, έχουν υποχρεώσεις να εκπληρώσουν και την τρώμε εμείς τη φόλα. Κι όλα τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς για αδιόρθωτους πρασινοφρουρούς! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δείτε πως ΔΕΝ πληρώνουμε ΔΙΟΔΙΑ... | MARK | Διάφορα | 4 | 29-11-2010 07:35 |
ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ | TARKAS | Μου τη δίνει που ..... | 4 | 27-11-2010 10:05 |
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ? | HERC | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 26-08-2010 18:53 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ | MARK | Χρήσιμα | 32 | 23-03-2010 14:56 |