GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #25  
Παλιό 03-06-2011, 15:13
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Βουλευτές «την έκαναν» μέσω θαλάσσης!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο όλα τα παραπάνω είναι καλά και σωστά, προϋποθέτουν όμως φυσιολογικές καταστάσεις και πολιτικούς που δεν έχουν έχουν ξεπεράσει κάθε όριο απομάκρυνσης από την πραγματικότητα.
Αντί να παράγουν πολιτική κι ιδέες έχουν γίνει μηχανές εξυπηρέτησης συμφερόντων, των δικών τους κι άλλων. Δεν έχουν σχέση πολλοί από αυτούς με την "πργματική" ζωή. Διεφθάρεισαν από την εξουσία κι έγιναν αλαζόνες κι απόμακροι, απόμακροι με την έννοια ότι τα προβλήματα του λαού δεν είναι και δικά τους. Πολύ θα ήθελα οι διαρκείς συγκεντρώσεις να τους ευαισθητοποιούσαν, δυστυχώς όμως τις βλέπουν σα γραφικές συνάξεις ομαδικής αποφόρτισης και δεν τις αξιολογούν ως αυτό που είναι. Το αν το πλήθος είναι ετερόκλητο, μάλλον θετικό είναι παρά αρνητικό. Η απελπισία, η ελπίδα, η προσδοκία ξεπερνά κοινωνικές κι επαγγελματικές πράξεις. Ακόμη κι όταν συμβαίνουν "έκτροπα" αυτά αξιολογούνται ως "χτυπήματα" από συγκεκριμένο πολιτικό χωρο. Αυτό είναι προσπάθεια απαξίωσης των κινητοποιήσεων. Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος βράζει.

Προς το παρόν παραμένω ήρεμος και περιμένω να δω τις εξελίξεις, ποιά κατεύθυνση θα πάρουν.

Αν όμως λόγω της ανικανότητας ( η καλή εκδοχή ) ή της προδοσίας ( η πολύ κακή εκδοχή ) κινδυνέψει η οικογένεια μου, θα κάνω κρέας τα μούτρα κάθε κομψευόμενου, θρασύδειλου, παραφουσκωμένου γλύφτη κατουρημένων ποδιών. Κάτι φρύδια τύπου Πεταλωτή ή Παπακ. θα τρέχουν για τη ζωή τους.

Πολύ φοβάμαι ότι το κακό θα γίνει, είτε λόγω κάποιων υπερβολικά θερμόαιμων, έιτε σαν προβοκάτσια και το θύμα θα είναι μάλλον αθώο ή με τις λιγότερες σχετικά ευθύνες για το χάλι μας.


ΥΓ. δε βλέπουμε τι γίνεται; ρίχνουν στην αρένα τον τελειωμένο Μπρούμελ για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια..... λες και δεν ήταν νόμιμες οι προμήθειες που έπαιρνε τόσα χρόνια σαν υπ. άμυνας. Μάλλον θα τον φάει η απληστία του, αυτός στα "σίδερα" κι εμείς στον κόσμο του marlboro....
Καλα τωρα......υπερβαλλεις!!!
Μεχρι να φτασεις σε αποσταση ''βολης'' απο αυτους που αναφερεις θα εχεις κερδισει εσυ ο ιδιος 2 μετρα γης αφηνοντας απροστατευτα τα μελη της οικογενειας σου!!!

Ας σοβαρευτουμε και να δουμε με ποιον τροπο θα βγουμε απο το αδιεξοδο και ας αφησουμε τα περι ''κρεατος'' στους μπραβους και στις ταξεις και ανθρωπους που εμεις δεν ανηκουμε.

οσο για το θεμα ''προδοσιας'' εχω γραψει σχετικα σε άλλο σημειο!!
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
SOS Νέα απάτη μέσω internet MARK Επικαιρότητα 6 05-01-2011 15:17
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλουν τον προϋπολογισμό... και τον ψηφίζουν gsmaniac Επικαιρότητα 2 22-12-2010 02:06
Βουλευτές-γιατροί ή βουλευτές-γάτοι;; Carduelis Μου τη δίνει που ..... 9 17-07-2010 10:57
Kανάλια αγώνων μέσω internet !!!!!!!!!!! riko46 Χρήσιμα 5 28-07-2009 19:00


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:36.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!