![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
α....βουλευτές ήταν και αυτοί??μαθημένοι ήταν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο αύριο θα θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια. Σφεντόνα και μπίλιες απο ρουλεμάν. Μακάρι να πετύχω κάποιον και ας με πούν και τραμπούκο και ότι άλλο θέλουν. Τα τυπάκια αυτά πρέπει να κρύβωνται σαν τα ποντίκια. Δεν έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθερα. Θάνατος στούς προδότες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστότατος. Απόσπασμα:
Χεσμένοι επάνω τους είναι. Σε λίγο δεν θα κυκλοφορούν. Keep walking... |
|
|||
|
|||
![]()
"σας επεσε βαρια η μακαροναδα,τωρα θα χωνεψετε κανοντας βαρκαδα"
"τετοιο ρεζιλικι,σας παιρνει το καικι" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι,ετσι...
![]() αλλα και παλι δε πειραζει,...παραπλευρες απωλειες...! ![]() ας προσεχαν με ποιους κανουν παρεα! ![]() γιωργο μου ειναι ιδια περιπτωση με την περιπτωση της μαχης αστυνομικων-αναρχικων,οπου αν ενας χωθει μεσα στους αναρχικους σημαινει οτι τα θελει ο κωλoς του αν παθει κατι... ![]() Απόσπασμα:
![]() ολο βολτες ειναι...! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολύ αργά πιά για να ξυπνήσουμε.Ετσι πιστεύω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα περι Εθνικης Προδοσιας θα επρεπε να τα λεγαμε οταν κονομαγαμε ολοι μας και δεν ρωταγαμε πως γινεται αυτο!!! Μα τι ειναι η εκφραση ''Εθνικη Προδοσια'' που χρησιμοποιουμε τελευταιως με τοση ευκολια αντιγραφοντες καποιους ανεγκεφαλους που την χρησιμοποιουν χωρις να ξερουν τι σημαινει και πως οριζεται απο το ελληνικο δικαιο? ποιος ονομαζεται ''Εθνικος Προδοτης''? ποιος ονομαζεται ''Πατριωτης''? Εθνικα Πατριώτης είναι αυτός που υπηρετεί τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα και μόνο. Εθνικα Προδότης είναι αυτός ο οποίος τα υπονομεύει για ίδιον όφελος ή γιατί έχει περάσει στην αντίπερα όχθη. Ετσι λεει το ελληνικο δικαιο απο το 1860!! Συμφωνουμε εδω? αν ναι παμε παρακατω και να ρωτήσω, λοιπόν, τώρα.
Σημ. Παντα φιλικα μιλαω προς ολους εκτος κι αν αντιμετωπισω ειρωνιες και φραστικους προπηλακισμους!! Εσυ δεν ανηκεις στους παραπανω!!! Last edited by GeorgeP; 03-06-2011 at 11:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν Θα διαφωνήσω στα γραφόμενα σου αλλά μπορείς να μου πεις τις σκέψεις σου για από τώρα και ύστερα ποια λύση βλέπεις για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο?Γιατί μπορεί να φωνάζουμε να φύγουν και αυτοί και όλοι τους από τη βουλή αλλά δεν ακούω να προτείνουν οι διαμαρτυρόμενοι κάποια λύση όταν φύγουν οι πολιτικοί από τη μέση.
Γιατί αυτοί που είναι πάνω τώρα και οι άλλοι που θέλουν να έρθουν να κυβερνήσουν δεν νομίζω ότι θέλουν ή μπορούν να λύσουν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν εδώ και τόσα χρόνια διακυβέρνησης? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SOS Νέα απάτη μέσω internet | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 05-01-2011 15:17 |
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλουν τον προϋπολογισμό... και τον ψηφίζουν | gsmaniac | Επικαιρότητα | 2 | 22-12-2010 02:06 |
Βουλευτές-γιατροί ή βουλευτές-γάτοι;; | Carduelis | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 17-07-2010 10:57 |
Kανάλια αγώνων μέσω internet !!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 5 | 28-07-2009 19:00 |