GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-06-2011, 15:06
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Άνδρας των ΜΑΤ έχασε το δάχτυλό του...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από zortal Εμφάνιση μηνυμάτων
Αδερφέ μην λες την γνώμη σου γιατί μπορεί να θεωρηθείς παπάρας από ορισμένους εδώ μέσα που θέλουν να ισχύει ΜΟΝΟ η δική τους γνώμη και άποψη.Οτιδήποτε διαφορετικό είναι φασιστικό.εεεεε παπαριά ήθελα να πω.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από zortal Εμφάνιση μηνυμάτων
Και αν δεν με πιστεύεις, κοίταξε άλλο θέμα με την φωτο στο Σύνταγμα
Aγαπητε μου φιλε,
αν με διαβαζεις θα εχεις διαπιστωσει οτι με τις ιδεες μου σε αυτα τα θεματα, εκφραζοντας το απολυτο μισος μου (ναι ΜΙΣΟΣ) για αυτους τους μπαχαλακηδες......, ειμαι π@π@ρ@ς προ πολλου, μαλλον θα θεωρουμαι.....''εκ γενετης π@π@ρας'' απο αυτους τους ιδιους συμφουρμιτες!!!

Το άλλο θεμα που λες το παρακολουθω και με τον συγκεκριμενο που εγραψε για τις π@π@ριες εχω τσακωθει πολλες φορες μεσα στο φορουμ γιαυτα τα θεματα για τις π@π@ριες που λεω και πιστευω. Ειναι και......αν ειναι δυνατον, απο τους πολυ καλους φιλους μου!!! Μαλλον διοτι πιστευουμε και οι δυο οτι οι φιλιες χτιζονται μεσα απο συμφωνιες-διαφωνιες-π@παριες!!!

Ηθελα να ηξερα ομως φιλε μου αν ολοι αυτοι ειχαν εναν δικο τους ανθρωπο ο οποιος να δεχοταν ενα δολοφονικο χτυπημα σαν κι αυτο της φωτογραφιας (μεχρι και σε αναπηρια οδηγει) τι θα λεγανε!!
Μαλλον θα μιλαγανε για "εργατικό" ατύχημα και μάλιστα σε εργασία όχι κοινωφελή.''
Attached Images
File Type: jpg athens 28-06-2011 3.jpg (47.1 KB, 40 views)

Last edited by GeorgeP; 29-06-2011 at 15:08.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 15:12
spirossam Ο/Η spirossam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Παίδες είναι πολύ ''λεπτό'' θέμα αυτό οπότε επειδή όπως σε όλα τα θέματα υπάρχουν 2 πλευρές και η κάθε πλευρά έχει τα δίκια της,ας προσέξουμε τις τοποθετήσεις μας,τις εκφράσεις μας και γενικά ας προσπαθήσουμε να μην μπερδεύουμε τα ΤΙ,τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ....

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Ότι έχουμε άποψη και γνώμη για οποιοδήποτε κοινωνικό φαινόμενο είναι σωστό και θεμιτό και δείχνει ότι είμαστε άνθρωποι αλλά παρακαλώ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.

Μαζί είμαστε όλοι και μην το ξεχνάμε αυτό...
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 15:25
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Aγαπητε μου φιλε,
αν με διαβαζεις θα εχεις διαπιστωσει οτι με τις ιδεες μου σε αυτα τα θεματα, εκφραζοντας το απολυτο μισος μου (ναι ΜΙΣΟΣ) για αυτους τους μπαχαλακηδες......, ειμαι π@π@ρ@ς προ πολλου, μαλλον θα θεωρουμαι.....''εκ γενετης π@π@ρας'' απο αυτους τους ιδιους συμφουρμιτες!!!

Το άλλο θεμα που λες το παρακολουθω και με τον συγκεκριμενο που εγραψε για τις π@π@ριες εχω τσακωθει πολλες φορες μεσα στο φορουμ γιαυτα τα θεματα για τις π@π@ριες που λεω και πιστευω. Ειναι και......αν ειναι δυνατον, απο τους πολυ καλους φιλους μου!!! Μαλλον διοτι πιστευουμε και οι δυο οτι οι φιλιες χτιζονται μεσα απο συμφωνιες-διαφωνιες-π@παριες!!!

Ηθελα να ηξερα ομως φιλε μου αν ολοι αυτοι ειχαν εναν δικο τους ανθρωπο ο οποιος να δεχοταν ενα δολοφονικο χτυπημα σαν κι αυτο της φωτογραφιας (μεχρι και σε αναπηρια οδηγει) τι θα λεγανε!!
Μαλλον θα μιλαγανε για "εργατικό" ατύχημα και μάλιστα σε εργασία όχι κοινωφελή.''

Καιρό είχες να εμφανιστείς κι άρχισες τα γνωστά.

Οταν φίλε μου καθαρίζω το παλιό σφράγγισμα σου και τα θραύσματα μπορεί να μπουν στο μάτι μου, όταν με έχει δαγκώσει ασθενής πιτσιρικάς με όλη του τη δύναμη, ναι φίλε, είναι εργατικό ατύχημα και στους κινδύνους της δουλειάς μου και ναι οφείλεται σε απροσεξία δική μου διότι γνωρίζω τους κινδύνους και τι πρέπει να προσέχω.

Οταν εργάτης τραυματίζεται στη δουλειά πάλι είναι εργατικό ατύχημα.

Το ότι του ΜΑΤατζή του έσκασε η χειροβομβίδα στα χέρια τι είναι;

Μην τα ισοπεδώνεις όλα μέσα στο μένος σου.

Και το ότι κι άλλοι έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα δε σημαίνει ότι έχετε εσείς το δίκιο κι οι άλλοι άδικο. Εχεις απλά άλλη γνώμη κι αναλύεις αλλιώς τα γεγονότα.

Και ναι, η εργασία των ΜΑΤ δεν είναι κοινωφελής, δεν προστατεύει όλους τους πολίτες , μάλλον δεν προστατεύει τους ανθρώπους αλλά τις περιουσίες, μόλις θυμηθώ ποιός το είπε θα το γράψω.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 15:30
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spirossam Εμφάνιση μηνυμάτων
Παίδες είναι πολύ ''λεπτό'' θέμα αυτό οπότε επειδή όπως σε όλα τα θέματα υπάρχουν 2 πλευρές και η κάθε πλευρά έχει τα δίκια της,ας προσέξουμε τις τοποθετήσεις μας,τις εκφράσεις μας και γενικά ας προσπαθήσουμε να μην μπερδεύουμε τα ΤΙ,τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ....

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Ότι έχουμε άποψη και γνώμη για οποιοδήποτε κοινωνικό φαινόμενο είναι σωστό και θεμιτό και δείχνει ότι είμαστε άνθρωποι αλλά παρακαλώ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.

Μαζί είμαστε όλοι και μην το ξεχνάμε αυτό...
Μαλλον θα εννοεις την λεξη ''μισος'' που χρησιμοποιησα για τους μπαχαλακηδες.
Δεν σε αδικω!!
Κρυβει ομως αγανακτηση αγαπητε μου φιλε, αγανακτηση για τα σπασμενα μαγαζια φιλων που στην παρουσα οικονομικη κατασταση τους οδηγουν στην χρεωκοπια!
Αγανακτηση για τις ζημιες που παλι εμεις οι χρεωκοπημενοι θα κληθουμε να πληρωσουμε!
Αγανακτηση για τον φιλο που πηγε στην δουλεια του και κοντεψαν αν τον καψουν μεσα στο βαν της κινητης τηλεφωνιας που εκαψαν!
Αγανακτηση για τον περιπτερα που πληρωνει 8000ε τον μηνα νοικι για το περιπτερο οπου ζει μεσα εκει 16 ωρες και που απο αυτο περιμενει να ζησει!!!
Αγανακτηση για την ζημια που γινεται στην χωρα, βλεπεις ολες οι ξενες τηλεορασεις το Συνταγμα της 28-29/06/11 δειχνουν.
Αγανακτηση για τους εγκλωβισμενους τουριστες στο κεντρο της Αθηνας που ηρθαν αν δουν την ακροπολη κι ανταυτου βλεπουν τα χαλια μας!!!
Αγανακτηση διοτι η γυναικα μου αναγκαστηκε να μεταβει στο κεντρο των γεγονοτων για να ειναι ενταξει σε εναν πελατη της και δεν εχω επικοινωνια μαζι της!!! Δεν ξερω αν ειναι καλα ¨η οχι!!!! Οχι, δεν μπορουσε να παει αλλη μερα, να μην εξηγω το γιατι τωρα δεν ειναι η ωρα, αλλα αν μπορουσε θα το εκανε, δεν ειναι τρελη!!!

Λεω π@π@ριες? μπορει!
Ειμαι σκληρος με τις εκφρασεις μου? μπορει!!!!
Αλλα επετρεψε μου να εκδηλωνω αυτην μου την αγανακτηση οπως μπορω και οπως η συναισθηματικη φορτιση των γεγονοτων μου επιτρεπει!
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 15:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Καιρό είχες να εμφανιστείς κι άρχισες τα γνωστά.

Οταν φίλε μου καθαρίζω το παλιό σφράγγισμα σου και τα θραύσματα μπορεί να μπουν στο μάτι μου, όταν με έχει δαγκώσει ασθενής πιτσιρικάς με όλη του τη δύναμη, ναι φίλε, είναι εργατικό ατύχημα και στους κινδύνους της δουλειάς μου και ναι οφείλεται σε απροσεξία δική μου διότι γνωρίζω τους κινδύνους και τι πρέπει να προσέχω.

Οταν εργάτης τραυματίζεται στη δουλειά πάλι είναι εργατικό ατύχημα.

Το ότι του ΜΑΤατζή του έσκασε η χειροβομβίδα στα χέρια τι είναι;

Μην τα ισοπεδώνεις όλα μέσα στο μένος σου.

Και το ότι κι άλλοι έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα δε σημαίνει ότι έχετε εσείς το δίκιο κι οι άλλοι άδικο. Εχεις απλά άλλη γνώμη κι αναλύεις αλλιώς τα γεγονότα.

Και ναι, η εργασία των ΜΑΤ δεν είναι κοινωφελής, δεν προστατεύει όλους τους πολίτες , μάλλον δεν προστατεύει τους ανθρώπους αλλά τις περιουσίες, μόλις θυμηθώ ποιός το είπε θα το γράψω.
καλα τα λες αλλα, δεν κανεις κουβεντα για τον αθλιο μπαχαλακη που κτυπαει τον ΜΑΤατζη στην πλατη με το στυλιαρι!! Γιατρος εισαι, ξερεις τι μπορει να επιφερει ενα τετοιο κτυπημα......εργατικο ατυχημα?
ΟΚ, εργατικο ατυχημα συμφωνω! Οπως εργατικο ατυχημα ειναι και ο τραυματισμος/θανατος 1,2...10 μπαχαλακηδων! Διοτι ολοι αυτοι οι αεργοι μπαχαλακηδες καπως ζουν και απο καποιους τα περνουν. Καποιοι τους βαζουν? μπορει!!!! Αλλα αν μας πουνε, ''φιλε κανε εκεινο'' εμεις θα τρεξουμε να το κανουμε αφιλοκερδως και χωρις αντικρυσμα??? δεν νομιζω!!!

Ναι, αρχιζω τα ''γνωστα'' μου, οπως κι εσυ και καποιοι αλλοι τα δικα σας ''γνωστα''. Και τι με αυτο? Εχετε δικιο? Εχουμε δικιο? Ασε αυτους που δεν γραφουν σε αυτα τα θεματα να κρινουν!
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 15:46
stelth1 Ο/Η stelth1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΧΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Μoto: GS 1200 ADV 2007-KTM EXC 400- BEVERLY 300

+1000!!!μια ζωη ταλαιπωρουν τον κοσμακι,δεν ειδα κανενα να βαραει"μεγαλοκαρχαριες" η να αποκλειουν καμια βιλα.Παντα τσουρμος απο 50 πανω γιαυτο κ αποκαλουντε αγορακια κ οχι ΑΝΤΡΕΣ.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 15:48
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
καλα τα λες αλλα, δεν κανεις κουβεντα για τον αθλιο μπαχαλακη που κτυπαει τον ΜΑΤατζη στην πλατη με το στυλιαρι!! Γιατρος εισαι, ξερεις τι μπορει να επιφερει ενα τετοιο κτυπημα......εργατικο ατυχημα?
ΟΚ, εργατικο ατυχημα συμφωνω! Οπως εργατικο ατυχημα ειναι και ο τραυματισμος/θανατος 1,2...10 μπαχαλακηδων! Διοτι ολοι αυτοι οι αεργοι μπαχαλακηδες καπως ζουν και απο καποιους τα περνουν. Καποιοι τους βαζουν? μπορει!!!! Αλλα αν μας πουνε, ''φιλε κανε εκεινο'' εμεις θα τρεξουμε να το κανουμε αφιλοκερδως και χωρις αντικρυσμα??? δεν νομιζω!!!

Ναι, αρχιζω τα ''γνωστα'' μου, οπως κι εσυ και καποιοι αλλοι τα δικα σας ''γνωστα''. Και τι με αυτο? Εχετε δικιο? Εχουμε δικιο? Ασε αυτους που δεν γραφουν σε αυτα τα θεματα να κρινουν!

Ξέρεις τι δε μπορώ να καταλάβω; Πως μπορεί ενώ είσαι εντάξει άνθρωπος να βγάζεις τόση κακία; Πως μπορεί να ζητάς θανάτους; Δεν καταλάβαμε ότι όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι και κάποιοι κατάφεραν να μας χωρίσουν κι οι υπέυθυνοι γελούν και πίνουν στην υγειά των κορόιδων.

Εφόσον αναγνωρίζεις ότι οι μπαχαλάκηδες εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία έχουμε μιά βάση συζήτησης Και προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις φάει μπαχαλάκης, αλλά όχι ότι θα βάλω τα κλάμματα και για τα ΜΑΤ.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 15:53
spirossam Ο/Η spirossam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Μαλλον θα εννοεις την λεξη ''μισος'' που χρησιμοποιησα για τους μπαχαλακηδες.

Αγανακτηση διοτι η γυναικα μου αναγκαστηκε να μεταβει στο κεντρο των γεγονοτων για να ειναι ενταξει σε εναν πελατη της και δεν εχω επικοινωνια μαζι της!!! Δεν ξερω αν ειναι καλα ¨η οχι!!!! Οχι, δεν μπορουσε να παει αλλη μερα, να μην εξηγω το γιατι τωρα δεν ειναι η ωρα, αλλα αν μπορουσε θα το εκανε, δεν ειναι τρελη!!!

Αλλα επετρεψε μου να εκδηλωνω αυτην μου την αγανακτηση οπως μπορω και οπως η συναισθηματικη φορτιση των γεγονοτων μου επιτρεπει!

Δεν εννοούσα τίποτα από όσα έγραψες εσύ.

Έγραψα γενικά για το ποστ αυτό για όλους...

Πήγαινε βρες τη γυναίκα σου και άσε το ίντερνετ και το φόρουμ και εκδήλωσε εκεί την αγανάκτησή σου.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 16:02
Senior Member

Απόσπασμα:
Δεν εννοούσα τίποτα από όσα έγραψες εσύ.
Έγραψα γενικά για το ποστ αυτό για όλους....

Αν δεν βαζεις παραθεσεις για το που απευθυνεσαι (μιας και γραφουμε πολλοι στο ιντερνετ και σε αυτο το φορουμ) να κρατας τις νουθεσιες για την παρτη σου και να μην τις πετας στον ανεμιστηρα διοτι ευκολα παρεξηγουνται για το που απευθυνονται!

Απόσπασμα:
Πήγαινε βρες τη γυναίκα σου και άσε το ίντερνετ και το φόρουμ και εκδήλωσε εκεί την αγανάκτησή σου.
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση φιλε μου!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 16:13
Senior Member

Απόσπασμα:
Ξέρεις τι δε μπορώ να καταλάβω; Πως μπορεί ενώ είσαι εντάξει άνθρωπος να βγάζεις τόση κακία; Πως μπορεί να ζητάς θανάτους; Δεν καταλάβαμε ότι όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι και κάποιοι κατάφεραν να μας χωρίσουν κι οι υπέυθυνοι γελούν και πίνουν στην υγειά των κορόιδων.
Βγαζω τοση κακια απο αγανακτηση την οποια εξηγω πιο πανω! Βγαζω τοση κακια, ιση και μεγαλυτερη, απο αυτον τον μπαχαλακη που παει να αφησει αναπηρο τον ΜΑΤατζη? Δεν νομιζω!!!
Εσυ Γιαννη καπου εγραψες οτι ''αν πλησιασουν την οικογενεια σου θα κανεις εγκλημα...'' ¨η κατι τετοιο τελος παντων εννοωντας τους πολιτικους φυσικα! Αν το ιατρειο σου ηταν στο κεντρο της αθηνας, οπου σε επισκεπτονται συχνα φιλοι και η οικογενεια σου, κι αρχιζαν επεισοδια με αποτελεσμα να στο καψουν (μεσα εσυ και οι υπόλοιποι που αναφερω) να εισαι σιγουρος οτι την ιδια κακια θα εβγαζες!!!

Απόσπασμα:
Εφόσον αναγνωρίζεις ότι οι μπαχαλάκηδες εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία έχουμε μιά βάση συζήτησης Και προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις φάει μπαχαλάκης, αλλά όχι ότι θα βάλω τα κλάμματα και για τα ΜΑΤ.
Δεν αναγνωριζω οτι εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια!!! Ειπα ''μπορει''!!!!!
Οσο για τα ΜΑΤ κανεις δεν βαζει τα κλαματα οπως κανεις δεν τα βαζει (τα κλαματα) και για κανεναν απο τους μπαχαλακηδες!!!
Τα κλαματα τα βαζουν οι καταστηματαρχες.......μονοι κι αβοηθητοι!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης