Ενδιαφέρον πολύ πόστ!!!Αν και δεν κρύβω ότι με κούρασε.......
Για να πώ πάντως την μ@λ@κία μου αν και με ξέρετε δεν λέω ποτέ κακιούλες....μου θυμίζει λίγο ένα φιλάράκι που πήγαμε και πήρε το R1200gs adv toy 2010 ενώ είχε το 2009

βγαίνοντας απο την αντιπροσωπεία και κάνοντας μόλις 20 χιλιόμετρα με 2000max στροφές μου λέει με ύφος "άλλο μηχανάκι itale" και έλιωσα στα γέλια......
Για να μην τρελαθούμε τελείως....σημαντικό πόστ για μια καινούργια μοτοσυκλέτα που πρώτη φορά φίλος μπορεί να μας διαφωτίσει με την αντικειμενικότητα του......αρκεί να έχει γράψει καμμια 20άρα χιλιάδες χλμ πάνω σε αυτήν ......να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα σε όλα τα τερένα να την πάει στα όρια της και στα γκάζια και στα στροφιλίκια και στα φρένα.....να την ταξιδέψει για μέρες φορτωμένη δικάβαλο/μονοκάβαλο για πολλά χιλιόμετρα.......
Τότε λοιπόν μπορούμε να ακούσουμε και να δούμε κάποια σημεία σε μια μοτοσυκλέτα που βγήκε να ανταγωνιστεί ένα μηχανάκι του 2004 όπως είναι το gs1200 μην το ξεχνάμε αυτό!!!!
Καλά χιλιόμετρα και κοίτα αυτό το μηχανάκι να το ευχαριστηθείς όπως πρέπει να το ταξιδέψεις να του γράψεις χιλιόμετρα!!!!
Εδώ είμαστε όλοι να το κρατάμε up και να περιμένουμε ανταπόκριση....παραμένει ενδιαφέρον!!