![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα να το "στρώσεις" Γιάννη; Γράψε και τίποτις "ζουμερό"
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το βίντεο τι λέει έπρεπε να ξέρω τη γλώσσα;
άντε περιμένω και εγώ νέα |
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφέρον πολύ πόστ!!!Αν και δεν κρύβω ότι με κούρασε.......
Για να πώ πάντως την μ@λ@κία μου αν και με ξέρετε δεν λέω ποτέ κακιούλες....μου θυμίζει λίγο ένα φιλάράκι που πήγαμε και πήρε το R1200gs adv toy 2010 ενώ είχε το 2009 ![]() ![]() Για να μην τρελαθούμε τελείως....σημαντικό πόστ για μια καινούργια μοτοσυκλέτα που πρώτη φορά φίλος μπορεί να μας διαφωτίσει με την αντικειμενικότητα του......αρκεί να έχει γράψει καμμια 20άρα χιλιάδες χλμ πάνω σε αυτήν ......να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα σε όλα τα τερένα να την πάει στα όρια της και στα γκάζια και στα στροφιλίκια και στα φρένα.....να την ταξιδέψει για μέρες φορτωμένη δικάβαλο/μονοκάβαλο για πολλά χιλιόμετρα....... Τότε λοιπόν μπορούμε να ακούσουμε και να δούμε κάποια σημεία σε μια μοτοσυκλέτα που βγήκε να ανταγωνιστεί ένα μηχανάκι του 2004 όπως είναι το gs1200 μην το ξεχνάμε αυτό!!!! Καλά χιλιόμετρα και κοίτα αυτό το μηχανάκι να το ευχαριστηθείς όπως πρέπει να το ταξιδέψεις να του γράψεις χιλιόμετρα!!!! Εδώ είμαστε όλοι να το κρατάμε up και να περιμένουμε ανταπόκριση....παραμένει ενδιαφέρον!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολύ Σωστός ο Νικόλας!!!!!!! :sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχουμε και κανεναν Βραζιλιάνο στον ολυμπιακό να μας πει τι λέει ....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προς το παρον συνεχιζω και δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο την επιλογη μου.
ανοιγμα δεν εχω κανει ακομα,ανοιγω το μηχανακι ρολαριστα μεχρι τα 150,μετα απο τις 3000χλμ θα του κανω ανοιγμα χαλαρο. προς το παρον απολαμβανω βολτες και επιλεγω εξοπλισμο για το μωρο. εχουν μπει καποια πραγματακια και περιμενω κι αλλα. αλλα το βασικο,ειμαι στην αναζητηση εξατμισης.μαλλον σε akrapovic θα καταληξω.τελικο πρωτα και μετα full system. http://www.facebook.com/pages/YAMAHA...27406904001044 Last edited by taksidiotis; 02-07-2011 at 19:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου δώσει κάτι η εξάτμιση ή για τον θόρυβο?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
τι να δωσει,2 με 3 αλογα???περισσοτερο για τον ηχο την θελω μην νομιζω οτι οδηγαω κανα παπι.
full system βεβαια δινει κατι παραπανω.δε πιστευω βεβαια στα διαγραμματα που δινουν οι εξατμισοαντιπροσωπειες.πιστευω,γυρω στα 7 αλογα χονδρικα. η ηλεκτρονικη μαλλον θα φυγει ιταλια για προγραμματισμο που υποσχοντε+10 αλογα.για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος μιας και η μηχανη παει αξιοπρεπεστατα οποτε σκεφτομαι να κινηθω σε εξατμιση κι ενα πιο ελευθερο φιλτρο. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
YAMAHA XTZ 250 TENERE!!! | Fuji | Άλλες εταιρίες | 14 | 21-01-2011 21:55 |
SUPER TENERE 1200 Test Ride | Translatoras | Άλλες εταιρίες | 17 | 19-09-2010 23:39 |
Έκανα Test Ride στο SUPER TENERE 1200 | γιαγια αρκουδα | Άλλες εταιρίες | 13 | 11-07-2010 19:01 |
bmw s1000rr & νεο yamaha tenere | Corsair | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 28-05-2010 17:04 |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 18:43 |