![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, το D85 που λέει και ο Νάπο πιο πάνω.
![]() Φωτογραφημένο τον Δεκέμβριο του 82 μετά από μια εφιαλτική νύχτα των 10-11 μποφώρ. Την πέρασα όλη στη γέφυρα σαν πηδαλιούχος γιατί δεν μπόρεσε κανείς να βγει από τα υποφράγματα για να ανέβει πάνω να με σκαντζάρει. Είμαι μέσα σε κάποιο από τα στρογγυλά παραθυράκια της γέφυρας, 18 χρονώ παιδάκι... Τις φωτογραφίες τις έβγαλαν από το ΚΑΝΑΡΗΣ που ήταν δίπλα μας. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πόσο αρχαίοι είσαστε.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελικά κύριε gemara θα βγούμε συμπέθεροι. Και για μένα το πρώτο μου πλοίο για 2 χρόνια. Ίδια ηλικία και στο εν πλω βάρδια κόντρα Γέφυρα. Πήρα μετάθεση τέλη 79 για παραλαβή στο F 450. Επέστρεψα ως υπόλογος ΗΝ το 90. Και έφυγα από εκεί με από τη νόσο TBC με μετάθεση στο F451. Σε αυτά τα πλοία η ανθρώπινη αντοχή έφτανε στα όριά της. Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω…………… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() 30-35 χρόνια πάνω κάτω; Και μετά σου κάνουν μάθημα για τα "jummers"! Τι' ν' αυτά τα τζούμερς ρε παιδί μου, δεν τα ξέρω! ![]() Αγαπητέ Νάπο και γω από συνθήκες διαβίωσης, δεν θυμάμαι και πολλά καλά πράγματα! Είχε έρθει η σύζυγός μου μια φορά το 89 να με δει στην Ναυτική Εβδομάδα στο Φάληρο και όταν μπήκε στην πρυμιά καμπίνα του ΛΕΩΝ την πήραν τα κλάματα από αυτό που είδε! Τα έχτισαν οι Αμερικάνοι για να πολεμήσουν έναν πόλεμο μόνο και τα κρατήσαμε άλλα 50 χρόνια μετά εμείς... Ένα καλοκαιρινό μεσημέρι θυμάμαι κατάκοπος πήγα στην "ζεστή" καμπίνα μου να κοιμηθώ και με το που έπιασα με τα χέρια μου τα σίδερα του πάνω κρεβατιού για να ανέβω, ζεματίστηκα και τα άφησα. Μετά μέτρησα, η θερμοκρασία ήταν 50C βαθμούς μέσα στο δωμάτιο... Την έβγαλα στο κατάστρωμα! ![]() Ιστορίες τέτοιες, πολλές! Μια τέτοια καμπίνα Αξιωματικών φαίνεται εδώ του κουτιού. Φανταστείτε την μετά από 50 χρόνια καθημερινής χρήσης και περί τις 30 φορές βαμμένη... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το κράτος ξεπουλάει... και συσσωρεύει τα προβλήματα | MARK | Ελλάδα | 3 | 01-06-2011 11:28 |
Μια κοπέλα πάει στο μαιευτήριο....... | evan400f | Ανέκδοτα | 22 | 08-12-2010 09:23 |
Ο καφές της Τετάρτης 2 Ιουνίου 2010, μετακομίζει στην θάλασσα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 121 | 04-06-2010 14:47 |
Όταν η πρώτη… επαφή με τη θάλασσα πάει στραβά | nek21 | Χιούμορ | 7 | 23-06-2009 12:38 |
Αφιερώστε λίγο χρόνο αξίζει !!!! 2 | adventure | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 6 | 03-01-2009 08:41 |