GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Χωμάτινες εξορμήσεις

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-01-2012, 21:36
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια
Προεπιλογή Απάντηση: yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω μια απορια, με το συμπαθιο κιολας.
Γιατι σε ολες τις αποδρασεις σας ο Γιαννης ειναι παντα αυτος που τρωει την σκονη????
Για να 'ναι πιο αργός, δεν το νομίζω.
Για την καζούρα το κάνει.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Markas Εμφάνιση μηνυμάτων
Η BMW μου μπορεί μέχρι σήμερα να μη με έχει απογοητεύσει ποτέ αλλά το GPS που λένε οι φίλοι πως έχω στο κεφάλι κάνει ενίοτε μερικές διακοπές, μία από τις οποίες έγινε στα μέσα της διαδρομής αυτής. Ο Γιάννης βέβαια με πίεζε συνεχώς να ανοίξουμε το δικό του GPS τηλεφώνου αλλά αντιστεκόμουν μέχρι και τη δεύτερη λάθος στροφή που πήρα και κατέληξε σε αδιέξοδο. Όταν δέχτηκα τελικά ταπεινωμένος να ρίξω μια ματιά για να μην ταλαιπωρούμαστε άλλο στη ζέστη, το μόνο που προέκυψε ήταν πως GPS και εγώ συμφωνούσαμε για την περαιτέρω πορεία μας. Η ζημιά όμως δυστυχώς έχει γίνει και ο Γιάννης έχει να κοροϊδεύει.
Απόσπασμα:
Νίκος: Μα δες, δεν έχει καθόλου χιόνι αυτή τη φορά, ίσα ίσα σε ένα σημείο βλέπω, θα είναι εύκολο…

Γιάννης: Είπαμε ΌΧΙ.

Απόσπασμα:
Νίκος:

Γιάννης:

Νίκος: Έχω μια ιδέα…

Γιάννης: ΌΧΙ!

Από όλα έχει αυτό το εκδρομικό.
Σαν να σας έχω μπροστά μου τώρα.

Απόσπασμα:
Εσύ τι γελάς ρε, σιγά την εκδρομή που κάναμε που είσαι και χαρούμενος, μια μικρή χαλαρή βολτούλα ήτανε.

[/CENTER]
Φλώρικο το ταξιδιωτικό;
Φλώρικη και η ερώτηση.

Από την απέναντι πλευρά, μετά την νησίδα και προς το σημείο που κοιτάει ο Γιάννης, υπάρχει βενζινάδικο;

.

.

.

Απολαυστικότατοι, πέραν του αναμενόμενου.

Παρουσίαση, φωτογραφίες, ιστορικές αναφορές, χιούμορ, σκόνη, χάρτες, αναλυτικές διαδρομές, (Παλαιόχωρα . . . ευθεία ) . . . σειρά έχουν και τα βιντεάκια του Γιάννη, με τον επίμαχο διάλογο φυσικά, εεε;

Να είστε πάντα γεροί και ορεξάτοι να γεμίζετε με σκόνη τις οθόνες των υπολογιστών μας.

Απόσπασμα:
Ρε γαμώτο, από πού να πάμε γρηγορότερα για Πλαιόχωρα;

Reply With Quote
Παλιό 26-01-2012, 23:14
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R
Προεπιλογή Απάντηση: yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω μια απορια, με το συμπαθιο κιολας.
Γιατι σε ολες τις αποδρασεις σας ο Γιαννης ειναι παντα αυτος που τρωει την σκονη????
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να 'ναι πιο αργός, δεν το νομίζω.
Για την καζούρα το κάνει.
Οι λόγοι είναι πρακτικοί αλλά και ιπποτικοί.
Αυτός κρατάει πάντα το φαρμακείο της εκδρομής (λογικό) και όπως οδηγεί όρθιος στους χωματόδρομους και τρέχει σα το δαίμονα θα αργήσει να πάρει χαμπάρι τυχών πτώση άλλου πίσω του. Οπότε οδηγεί πάντα σκούπα ή αρκετά πίσω (όταν είμαστε μεγάλη παρέα).
Ένας άλλος πρακτικός λόγος είναι πως το GPS της παρέας και ο έχων ιδέα περί των εκδρομών πριν τις πάμε είμαι συνήθως εγώ οπότε λογικό να βρίσκομαι μπροστά.
Βασικός λόγος όμως είναι και το ότι όταν έχω την Κική δικάβαλο δε του κάνει καρδιά να περάσει μπροστά και να τη γεμίσει σκόνες.

Απόσπασμα:
Από όλα έχει αυτό το εκδρομικό.
Σαν να σας έχω μπροστά μου τώρα.
Ούτε στημένοι να ήμασταν για αυτές τις φώτο . Μόλις τις είδα λέω πάει, αυτό θα γράψω!

Απόσπασμα:
Φλώρικο το ταξιδιωτικό;
Φλώρικη και η ερώτηση.

Από την απέναντι πλευρά, μετά την νησίδα και προς το σημείο που κοιτάει ο Γιάννης, υπάρχει βενζινάδικο;
Αν υπαινίσσεσαι κάτι σε σχέση με την Εκδρομή μας Ορεινή Έρημος μπορώ να πω πως από τότε δε κάνει τσιγκουνιές στη βενζίνα ξανά. Όχι λοιπόν, δεν υπήρχε βενζινάδικο στη φώτο κοντά, ούτε τον έφτασε τσίμα τσίμα το καύσιμο.
(Βενζινάδικο έχει αλλά 300 μέτρα πιο πέρα και δε φαίνεται από εκεί που ήμασταν)

Απόσπασμα:
Απολαυστικότατοι, πέραν του αναμενόμενου.

Παρουσίαση, φωτογραφίες, ιστορικές αναφορές, χιούμορ, σκόνη, χάρτες, αναλυτικές διαδρομές, (Παλαιόχωρα . . . ευθεία ) . . . σειρά έχουν και τα βιντεάκια του Γιάννη, με τον επίμαχο διάλογο φυσικά, εεε;

Να είστε πάντα γεροί και ορεξάτοι να γεμίζετε με σκόνη τις οθόνες των υπολογιστών μας.
Να είσαι καλά Νικολή, χαίρομαι που μας μελετάς και εσύ και όλοι οι άλλοι και που μπορούμε να μοιραστούμε κάποιες από τις ομορφιές του τόπου μας μαζί σας.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να θυμίσω του αχαΐρευτου, εχμ, του αγαπητού μου φίλου του Γιάννη εννοώ, να βάλει τουλάχιστον το βιντεάκι με τον επίμαχο διάλογο αλλά ΚΑΙ αυτό με το εκκλησάκι και την Παλαιόχωρα...

Τελικά ευθεία πήγαινε ο σωστός δρόμος ε;

Ε δε το πρόσεξα βρε αδερφέ εκείνη τη στιγμή...

Ειλικρινά...

Μα...

Γιατί δε με πιστεύετε...

Last edited by Markas; 26-01-2012 at 23:17.
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης