![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η BMW μου μπορεί μέχρι σήμερα να μη με έχει απογοητεύσει ποτέ αλλά το GPS που λένε οι φίλοι πως έχω στο κεφάλι κάνει ενίοτε μερικές διακοπές, μία από τις οποίες έγινε στα μέσα της διαδρομής αυτής. Ο Γιάννης βέβαια με πίεζε συνεχώς να ανοίξουμε το δικό του GPS τηλεφώνου αλλά αντιστεκόμουν μέχρι και τη δεύτερη λάθος στροφή που πήρα και κατέληξε σε αδιέξοδο. Όταν δέχτηκα τελικά ταπεινωμένος να ρίξω μια ματιά για να μην ταλαιπωρούμαστε άλλο στη ζέστη, το μόνο που προέκυψε ήταν πως GPS και εγώ συμφωνούσαμε για την περαιτέρω πορεία μας. Η ζημιά όμως δυστυχώς έχει γίνει και ο Γιάννης έχει να κοροϊδεύει.
![]() Τα τελευταία 2-3 χιλιόμετρα είναι έντονα κατηφορικά με το δρόμο αρκετά χειρότερο. Μπορεί να είμαστε όλοι μας έμπειροι στα δύσκολα αλλά εγώ ακούω τα εξ αμάξης πάλι. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαστικές πλαϊνές βαλίτσες για extreme χρήση | Markas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 13-01-2011 16:21 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 11:33 |
Μια τρελη ιστορια του δημοσιου ........ | riko46 | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 15-10-2010 14:03 |
H KTM παρουσιάζει τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Freeride | kostasvar | Άλλες εταιρίες | 10 | 22-04-2010 04:36 |
Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 11:12 |