Απάντηση: Παραιτητε ο Παπουλιας απο τον μισθο του...
Aντε να μπω κ εγω σφηνοπ0υτσ@ εδω...Εκτιμω τον ρολο του προεδρου της Δημοκρατιας,αλλα στην ουσια δεν κανει κ τιποτα,ετσι..?κατι ουσιαστικο εννοω..εγω τουλαχιστον στα 32χρονια που ζω κ απο τα υπολοιπα που εχω αρχισει να εχω μια καποια πολιτικη αντιληψη,μια ζωη `διακοσμητικο` στοιχειο ηταν..Αν ειμαι λαθος πειτε το..Βασει αυτου λοιπον,του τι προσφερει,ναι δεν το καταλαβα να πληρωνετε τον βασικο,ενα χιλιαρικακι κ καλα του ειναι,γιατι δηλαδη αλλοι εργαζομενοι που γ@μιουντ@ι στη δουλεια,τι ειναι μ@λ@κες..?Ναι πολεμησε ,ναι εκανε οκ,αλλα δηλαδη εγω αμα παω στον πολεμο κ γυρισω πρεπει να μην ξαναδουλεψω κ να μου κοψουν κ μια συνταξαρα να..?Κ τωρα βγαινει κ λεει οτι θα τα δωσει..?σοβαρα..?κ τα δυο χρονια που εχουμε του κοσμου τα προβληματα,γιατι κανει την κουφη..?κ αυτος κ οι αλλοι..?Sorry φιλε γιωργο αλλα νομιζω οτι η hekima εχει δικιο η κοπελλα..Αυτη δεν ηταν που ειχε σηκωσει κ ενα θεμα περι αξιοπρεπειας..?Αυτο δηλαδη ειναι αξιοπρεπες..?Εγω ξερω αμα εισαι μαγκας κ ωραιος κ αγωνιστης,βγαινεις κ λες-απ`την αρχη-`οχι μαγκες,εγω θελω να τα δινετε στους φτωχους,στον ταδε,στον δεινα..`Τωρα,κατ`οπιν εορτης..αυτα ειναι..οδοντοκρεμες...Δεν καταλαβα δηλαδη γιατι να μην τα δωσει..?Τι,δε θα`χει να παρει σοκολατες στα εγγονια..?Φιλε δεν καταφερομαι εναντιον σου αλλα,αυτο το ταχατεμου,που εκλαμβανω κ απο τον προεδρο-καλα δε λεω για τους αλλους-εμενα δε μ`αρεσει..Αυτα..Παντα φιλικα,stukas..
|