![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σε βλεπω ψημενο και σου ευχομαι καλοταξιδη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by christos1001; 08-03-2012 at 12:06. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βλέπω κάποιος να είναι ψημένος και έτοιμος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε μου έχεις κάπου πρόχειρο τον Νόμο που το γράφει αυτό? και στο παρελθόν το έψαξα ΑΛΛΑ δεν βρήκα ισχύ στην Ελλάδα ![]() αν θα είχες λοιπόν κάτι χειροπιαστό....Ευπρόσδεκτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι οδηγια της ευρωπαικης ενωσης μου το εχουν εξηγησει στο παρελθον ,θα το ψαξω να το βρω και θα το ποσταρω .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για βρες το, γιατι είναι πολύ ενδιαφέρον για να είναι αληθινο ![]() Αν ισχυει θα το χρειαστει εξαδερφός μου που του εβγαλε 600 ζημια μεταχειρω 650 GS του '02 ... αγορασμενο απο εμπορα πριν 2 μηνες... κομπλερ μιζας... Οι δικηγόροι του φορουμ γνωριζουν κατι επι του θεματος? Περιμενω με ενδιαφερον... |
|
|||
|
|||
![]() To παλληκαρι που λεει για τον νομο αυτο,εχει δικιο......απλα στην Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις το δικιο σου μεσα απο αυτην την διαδικασια,και αν το βρεις θα γινει σε μεγαλο βαθος χρονου και με πολυ γραφειοκρατια και βεβαιως εξοδα.Αν εχεις υπομονη,χρονο και χρημα παντως ο νομος ισχυει και ειναι αυτος...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΦΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάτι τέτοια ...χαριτωμένα διαβάζω και αναβάλλω την αυτοκτονία! ![]() ΥΓ Το σχόλιο αφορά τον φωτοπερίχυτο ελικοβάμονα απεσταλμένο του Θεού, της μπαβαρέζικης μπουτίκ... Last edited by Uriah Heep; 08-03-2012 at 19:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΓΡΑΠΤΗ
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|