![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οι ξύστρες ποιές είναι? και γιατί να μην θέλουν και αυτές άλλαγμα...? Ειδικά αν είναι να μπούν στην εγγύηση.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αλλά πολλές φορές άκουσα ότι κάποιοι το έχουν κάνει και ποιο πολύ όταν μιλούσα για τις φούσκες του διαφορικού οι οποίες είναι λαστιχιένες και καίγονται από τον ήλιο..
![]() Φαντάζομαι για να λετε ότι θα κολάνε πάνω σκόνες να έχετε δίκιο!Με το σπρέι σιλικόνης τι γίνεται όμως?Κάθε πότε θέλει?Έχει κάποιο γι αυτήν τι δουλειά? |
|
|
|||
|
|||
|
Ενας λογος ακομη που μπορει να προξενησε τη ζημια ειναι η εκθεση στον ηλιο, αν το ειχαν σε σημειο που το εβλεπε ηλιος στην εκθεση βοηθησε σε αυτο το αποτελεσμα.
Σιγουρα δεν ειναι κατι ανυσηχητικο καλο θα ηταν να αλλαξεις και τις 2 δεν νομιζω την καλη να σου την περασουν με εγγυηση αλλα δεν εχεις να χασεις τιποτα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
, και ας μην χρειαζεται !!!Οι ξυστρες ειναι αυτα τα "λαστιχα" που βλεπεις στα καλαμια σου. Κατω απο τις ξυστρες βρισκονται οι τσιμουχες! Οι ξυστρες χρησιμευουν στο να ξυνουν-καθαριζουν τα καλαμια απο τυχον βρωμιες, χωματα, λασπες κτλ, που καθονται εκει. Προστατευουν δηλαδη τις τσιμουχες, που οπως σου ειπα, ειναι ακριβως κατω απο αυτες! |
|
|
|||
|
|||
|
Βεβαίως και έχω εγγύηση!
3 μηνών είναι το μηχανάκι μου! Γί' αυτό μου την έχει δώσει άλλωστε! Οπότε άλλαγμα τσιμούχες και ξύστρες! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βουρ τοτε στο ταψι του... μπακλαβα !!!(να'χαμε ενα μπακλαβα τωρα ...)
|
|
|
|||
|
|||
|
Τέλος καλό όλα καλά!
Μου άλλαξαν τις τσιμούχες, όχι όμως και τις ξύστρες οι οποίες πράγματι ήταν καινούργιες. Εννοείται πως εργασία και ανταλλακτικά καλύφθηκαν εντός εγγύησης. Όμως, (για να υπάρχει και καταγεγραμμένο) να πώ το εξής: Υπήρξε μια άποψη στη συνεργείο σχετικά με τη ζημιά μου που υποστήριζε πως δεν είναι διαρροή λαδιού αυτό που είχα αλλά επειδή το εργοστάσιο επι της τσιμούχας βάζει υπερβολική ποσότήτα γράσου, το γράσο τώρα που το μηχανάκι κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα ζεσταίνεται και απλώνει. Την υπερβολική ποσότητα γράσου την επιβεβαίωσα επάνω στις καινούργιες τσιμούχες που μου έβαλαν. Επίσης οι παλιές που βγήκαν από κάτω ήταν στεγνές. Αν ξαναδώ τα ίδια στα επόμενα χιλιόμετρα πρώτα θα σκουπίσω τα καλάμια 1-2 φορές και αν επανεμφανιστεί τότε συνεργείο! Kosttis |
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικες φιλαράκι και άλλο κακό να μην σε βρεί! Να έχετε καλά χιλιόμετρα με το Χριστινιώ Κωστή!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ Γιάννη!!!
Θα σε δούμε το ΣΚ έστω για βόλτα; |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν το βλέπω φίλε μου δυστυχώς!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αυτονομια καυσιμου Gs/GSA | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 71 | 29-04-2011 18:40 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
| μια χρησιμη ιστοριουλα | Alext | Χρήσιμα | 17 | 02-02-2010 22:13 |
| Πιθανή ζημιά από πλύσιμο σε πλυντήριο | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 01-12-2009 10:16 |