![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πρωταθλητισμός.....ίσον φαρμακα
![]() Εδω φαρμακωνονται ....παιδάκια στο γυμναστήριο, απλά για να φουσκωσουν ![]() Δεν υπάρχει επαγγελματίας αθλητής, που να μην ντοπαρεται......αυτο ή το δέχεσαι και ασχολείσαι με τον πρωταθλητισμό ή ασχολείσαι με την κάτω μαγουλα και γενικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.... ![]() Αααααα......μπράβο στον ΖΑμπιδη, γιατι σε αυτο που κάνει είναι κορυφαίος και πολυ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΣ.....αυτο ζητάει ο κοσμος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οποίος θέλει να κάνει πρωταθλητή τον γιο του......γιατι οχι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αιιιιιιι ιεχ'ς ξιεφίγ'!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι κάποια πράγματα εννοουνται.....
![]() Επειδη μου αρεσει ο αθλητισμός και το θέαμα γενικα......με κάνουν περήφανο επιτυχίες ελλήνων αθλητών, αλλα μέχρι εκει.... ασε που είναι πολυ δύσκολο να γίνεις ζαμπιδης.....δεν είναι μόνο οι ουσίες,αλλα και το ταλέντο.... Διαφωνεις;;;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το νόημα, όπως φυσικά κατάλαβες, είναι "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα λέει κρεμαστάρια"... ενώ αν τα κατάπινες ωραία και καλά και χειροκροτούσες με ενθουσιασμό, το πολύ-πολύ μετά από καιρό να ανακάλυπτες πως σε γέλασαν κάποιοι αλήτες πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί, δικηγόροι, εργολάβοι, εφοριακοί, ταξιτζήδες, καλόγεροι, ναυτικοί και άλλα κακοποιά στοιχεία, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ, για την τύφλα σου... εσύ δεν θα φταις, απλά θα είχες κάνει το "καθήκον' σου!!!! ![]() Άλλωστε μην ξεχνάς πως αυτά ειπώθηκαν σαν επιτάφιος στον Περικλή... που ειρήσθω εν παρόδω, κατηγορήθηκε για κατάχρηση κι αυτός... Last edited by yannis; 30-04-2012 at 13:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Oσοι ασχολουνται με τον αθλητισμο σε οποιαδηποτε μορφη τον γνωριζουν χρονια τωρα!! Εμενα μου τη δινει που ΞΑΦΝΙΚΑ αρχισαν να ασχολουνται ολοι με τον ανθρωπο, καναλια εφημεριδες κλπ, ΜΕΤΑ την χορευτικη πατατα του ΚΑΙ ΚΑΛΑ φιλανθρωπικου σκοπου!!!
![]() Ξαφνικα μεταδοσεις και δε συμμαζευεται! Καλο ειναι να ειμαστε που κ που ανθρωποι, οχι μονο......"εμποροι"!!!! Χιλια μπραβο του!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα τεράστιο μπράβο και στον αντίπαλο που μετά από τόσο ξύλο, σήκωσε στα χέρια τον Ελληνάρα και τον φίλαγε. Άψογη συμπεριφορά
![]() Για τον Σαμπίδη δεν έχω λόγια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 22:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 22:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |