![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Ξανά king of the ring ο Μιχάλης Ζαμπίδης ![]() Στην μέση του Μιχάλη Ζαμπίδη παρέμεινε η ζώνη του king of the ring, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε τον Fadi Merza και έβαλε πλώρη για την λευκή ζώνη του Mike Tyson στο τουρνουά που θα γίνει στην Ιαπωνία! Πραγματικά δυνατός και εντυπωσιακός, ο Ζαμπίδης «αποτελείωσε» τον αντίπαλό του σε τρεις γύρους, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του. «Είναι πάρα πολύ σημαντική η σημερινή μου νίκη, με δεδομένο ότι είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Αντιμετώπισα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος άντεξε πολλά δυνατά χτυπήματα και έμεινε όρθιος. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλος αθλητής είναι», δήλωσε ο πρωταθλητής μας μετά τον αγώνα. Σε περίπου ένα μήνα, ο Μιχάλης θα αγωνιστή στη Μαδρίτη με στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του boxing που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβρη. www.star.gr - αρχική
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 22:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 22:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |