![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Αυτον δηλαδή θα μπορούσα να τον σταματήσω και να καλέσω αστυνομία να τον γράψει και αν τον έγραφε για πόσες παραβάσεις πιστεύεις θα τον έγραφε και πόσες απο αυτές θα πλήρωνε?? Την φωτό την τράβηξα εγώ το 2006 με το κίνητο μου αλλά σε φίλο αστυνομικό που την έδειξα μου είπε οτι είναι παράνομο να τον τραβηξω χωρίς την άδεια του και με αυτή σαν αποδεικτικό στοιχείο να τον καταγγείλω. Πώς περιμένετε να βελτιωθούμε σαν λαός αν τα παιδάκια σας βλέπουν έτσι στο δρόμο και όταν βλέπουν απο εσάς πρώτους την παραβατική συμπεριφορά? Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης φίλε μου και εσείς και έχετε υποχρεώση να διώξετε τα κακώς κείμενα απο πάνω σας για να βελτιωθούμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κατι τετοια βλεπω και ενταξει...... Συμπερασμα, ΟΛΟΙ αστυνομικοι αδηγουν παπακια χωρις φαναρια Χωρις κρανος Χωρις εξατμιση Χωρις δεν ξερω και εγω τι ΑΡΑ οι αστυνομια δεν δινει το καλο παραδειγμα Ασχετα που η Διας, Δελτα, Ζ, δεν κυκλοφορει ποτε χωρις κρανος, και ας το εχει πληρωσει ο αστυνομικος απο τη τσεπη του, και το κρανος και το μπουφαν και τις χειροπεδες και το γκλομπ και την ζωνη και το παντελονι και......... Αυτο ελειπε, να αρχισουμε να σταματαμε ο καθενας οποιον βλεπουμε οτι δεν φοραει κρανος και να φωναζουμε την αστυνομια. ![]() ![]() ![]() και οταν βλεπουμε κανα τσαντακια να γυρναμε το κεφαλι και παει λεγοντας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δύο Άνθρωποι βλέπουν την ίδια εικόνα και δίνουν διαφορετικές ερμηνείες. Εγώ βλέπω ένα μηχανάκι παμπάλαιο να πηγαίνει ακόμα τον αναβάτη του με αξιοπιστία , ασφάλεια και πάνω απ όλα οικονομικά. Για το λόγω αυτό Πάρτε όλοι HONDA τώρα................. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εάν δεν τον μπαναρουν δεν πρόκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να σταματισει να πετάγεται σαν @@@@@@@@@@
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το χόντα της φωτογραφίας είναι Honda το δικό σου είναι "Honda" ένα μοντέλο που όταν καταργηθεί δεν θα το θυμάται κανένας - ούτε αυτοί που το είχαν |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|