GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-07-2012, 16:46
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07
Προεπιλογή Απάντηση: Κλήση για θόρυβο εξατμισης 450 Ευρω;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατι εχουν παιδεια φιλε μου για αυτο....προσωπικα δεν εχω γραψει ποτε για κρανος...δικο του ειναι το κεφαλι αυτουνου θα ανοιξει οχι το δικο μου...απινακιδωτο ομως κοκκινο και κινητο δεν του χαριζω κανενος μπιπ μπιπ.Οσο για την μετρηση για τον θορυβο εχω βρει μια ποιο απλη μεθοδο...παω απο κατω μιας οικοδομης και μαρσαρω το μηχανακι...Οταν βγουν στα μπαλκονια απλα ρωταω τους ενοικους αν τους ενοχλησε ο θορυβος...και μετα παρτα!!!Και προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν εχει λεφτα η οχι...αφου θελει να το παιζει μαγκας οποις θελει να πληρωνει απο πανω....Οι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.....Ετσι κι αλλιως οπως ειπε και ο Αλκινοος Μαλακα θα με πεις...Παρε και κατι να θυμασαι τον ###### τον μπατσο που σε εγραψε!!!
αχ ρε φιλε σε παρακαλω,ριχτε ενα συρμα μεταξυ σας κ αρχιστε να γραφετε:μα λαγκου αρ δους κ γκομενες με γ@μω-κινητα,@ρχι δο σπαστες με εξατμισεις κ ταχατεμου αναβατες ξεκρανωτους(παντα με γυαλι ηλιου ομως να`ουμ κ περισση μαγκια κ μια συστοιχια ξερογκαζες στο φαναρι...),ξερετε που θα τους βρειτε απλα βγειτε μια βολτα στην Καβαλας η στην Κηφισσου η οπου αλλου στην Θεσσαλονικη εχει κεντρικους κ ξεσκιστε τους τα πατονια...Καλο θα τους κανετε γιατι ορισμενοι καταλαβαινουν μονο απο πουτσ@...Αντε με ολα τα μ@λ@κισμεν@...
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:52
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
@ IoannisPanagiotidis

Θα τα πληρώσω. Δε θα κάτσω κ να σκάσω για 225 Ευρω.
Όπως ολοι μας, έχω πολυ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθω.
Κ ναι, χθες βράδυ ευχαριστηθηκα βόλτα έστω κ χωρίς να τρέχω κ χωρίς κράνος κ ας χρεώθηκα κ μια κλίση.

..............
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:53
paramedic Ο/Η paramedic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Αθήνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παντως θελω ειλικρινα να γραψω ποδηλατες που νομιζουν οτι το κοκκινο δεν ισχυει για αυτους και το περνανε αερα πατερα θετοντας σε κινδυνο και τους εαυτους τους και τους αλλους!!!
Φίλε μου σε όσα έχεις πει είμαι μαζί σου και επικροτώ την σωστή συμπεριφορά.
Ειμαι υπερμαχος του εξοπλισμού και της σωστής συμπεριφοράς στον δρόμο για να πηγαίνουμε όλοι στις δουλειές μας και στα σπίτι μας σώοι.
Κάποιες ερώτησεις μόνο θα ήθελα να κάνω:
Εχεις γράψει ποτέ συνάδελφο που δεν φόραγε ζώνη στο περιπολικό?
Μπορώ εγώ να καταγγείλω αστυνομικό που βλέπω να περνάει κόκκινο(χωρίς σειρήνα κλπ)?
Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που δεν φοράει ζώνη? Και αν τον καταγγείλω υπάρχει ποτέ τρόπος να βρώ το δίκιο μου?
Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που είναι με το πολιτικό του μηχανάκι αλλα με την στολή ΔΙΑΣ και φεύγει με σούζα απο το φανάρι?
Μπορώ να βγάλω φωτογραφία αστυνομικό που είναι πάνω στο χρέπι παπί του με στολή και φυσικά χωρίς εξοπλισμο και με αυτή να τον καταγγείλω?
Μπορώ όλα αυτά να τα κάνω και σε πολίτη(πείτε με και ρουφιάνο δεν με νοιάζει εχω καει και το ρωτάω)?
Εσυ προσωπικά εχεις πληρώσει ποτέ κλήση? Η συνάδελφος σου? Εστω και για παράνομο παρκάρισμα?(μην μου πεις δεν εχεις εσυ η συνάδελφος παρκαρει ποτέ παράνομα-εγώ που σου λέω προσπαθώ να είμαι απόλυτα νόμιμος δεν πρόσεξα πινακίδα απαγόρευσης σταύθμευσης και πήρα κλήση για παράνομη στάθμευση).
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:56
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04

χεχε!!!....ψυχραιμια παιδες!!!!

...φυσικα και ειναι θεμα παιδείας! ... ολοι σε αυτο το συστημα θυματα ειμαστε!...και αυτοι που δεν εφαρμοζουν το νόμο ...και οι εκεινοι που πρεπει να φροντισουν για την εφαρμογη!...Τεραστια τα κενα απ τη πλευρα του κρατικου μηχανισμου!...τεραστια τα κενα στο σύστημα διαπαιδαγώγησης και φυσικα σε ολο το χωρο του οδικου δικτυου!
...ολοι ηρωες ειναι στην Ελλαδα!...καθε μερα μια μαχη για την επιβίωση !

...ψυχραιμια και υπομονη!!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 17:02
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα μπορούσες να το κάνεις αυτό;
Δεν απαιτείται δίπλωμα. Πώς θα βεβαίωνες κλήση;
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Όχι από "εξυπνάδα". Στην Πολωνία πάντως παραλίγο να μου δώσουν κλήση ενώ πέρασα κόκκινο όντας πεζός!!!!
Τους εξήγησα ότι δεν ερχόταν αυτ/το, ήταν έρημος ο δρόμος , αλλά επέμεναν. Μετά τους είπα ότι είμαι Έλληνας και στη χώρα μου δεν ισχύει κάτι ανάλογο, οπότε μου τη χάρισαν
Την άλλη μέρα, που είχε κόσμο, διαπίστωσα ότι ούτε οι πεζοί περνάνε με κόκκινο! Στέκονται ακίνητοι, σε άδειους δρόμους, μέχρι να ανάψει ο "γρηγόρης"
Σε παραθετω σε ποδηλατικο φορουμ...ειναι ψιλιασμενοι απλα ακομα κανεις δεν την εχει φαει....Πρόστιμο σε ποδήλατο; | Ποδήλατα στους δρόμους, στα τραίνα, στο Μετρό!
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 17:06
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paramedic Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου σε όσα έχεις πει είμαι μαζί σου και επικροτώ την σωστή συμπεριφορά.
Ειμαι υπερμαχος του εξοπλισμού και της σωστής συμπεριφοράς στον δρόμο για να πηγαίνουμε όλοι στις δουλειές μας και στα σπίτι μας σώοι.
Κάποιες ερώτησεις μόνο θα ήθελα να κάνω:
Εχεις γράψει ποτέ συνάδελφο που δεν φόραγε ζώνη στο περιπολικό?
Μπορώ εγώ να καταγγείλω αστυνομικό που βλέπω να περνάει κόκκινο(χωρίς σειρήνα κλπ)?
Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που δεν φοράει ζώνη? Και αν τον καταγγείλω υπάρχει ποτέ τρόπος να βρώ το δίκιο μου?
Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που είναι με το πολιτικό του μηχανάκι αλλα με την στολή ΔΙΑΣ και φεύγει με σούζα απο το φανάρι?
Μπορώ να βγάλω φωτογραφία αστυνομικό που είναι πάνω στο χρέπι παπί του με στολή και φυσικά χωρίς εξοπλισμο και με αυτή να τον καταγγείλω?
Μπορώ όλα αυτά να τα κάνω και σε πολίτη(πείτε με και ρουφιάνο δεν με νοιάζει εχω καει και το ρωτάω)?
Εσυ προσωπικά εχεις πληρώσει ποτέ κλήση? Η συνάδελφος σου? Εστω και για παράνομο παρκάρισμα?(μην μου πεις δεν εχεις εσυ η συνάδελφος παρκαρει ποτέ παράνομα-εγώ που σου λέω προσπαθώ να είμαι απόλυτα νόμιμος δεν πρόσεξα πινακίδα απαγόρευσης σταύθμευσης και πήρα κλήση για παράνομη στάθμευση).
Λοιπον με την σειρα που τα εβαλες¨
ΟΧΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ.

ελπιζω να σε καλυψα

Last edited by jarhead; 13-07-2012 at 17:07.
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 17:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
χεχε!!!....ψυχραιμια παιδες!!!!

...φυσικα και ειναι θεμα παιδείας! ... ολοι σε αυτο το συστημα θυματα ειμαστε!...και αυτοι που δεν εφαρμοζουν το νόμο ...και οι εκεινοι που πρεπει να φροντισουν για την εφαρμογη!...Τεραστια τα κενα απ τη πλευρα του κρατικου μηχανισμου!...τεραστια τα κενα στο σύστημα διαπαιδαγώγησης και φυσικα σε ολο το χωρο του οδικου δικτυου!
...ολοι ηρωες ειναι στην Ελλαδα!...καθε μερα μια μαχη για την επιβίωση !

...ψυχραιμια και υπομονη!!!!
Εσυ κοψε τα χαζα σου και ανεβασε κανενα καινουργιο ποστ με τεχνικα θεματα η οδηγηση και ασε εμας τους φτωχους συγγνεις να τρωγομαστε μεταξυ μας.
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 17:35
κμβ Ο/Η κμβ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: gs adventure 2008

Νομιζω πως πρεπει να βγαλουμε ενα συμπερασμα και να κοιταξει ο καθενας να βελτιωθει στο βαθμο που θελει και μπορει.
Απο την στιγμη που υπαρχουν κανονες νομοι, καλο ειναι να τους σεβομαστε, αλλιως τους πληρωνουμε (οπως ειπε και Alkinoos) , και νομιζω πως θα πρεπει να κοιταμε να βελτιωνουμε την συμπεριφορα μας (οδηγησης) και οχι να ψαχνουμε να βρουμε ποιος κανει τι και ποιος οχι.
Εγω προσωπικα ξερω τι λαθοι κανω και τα προσπαθω. Κρανος δυσκολευομαι να βαλω αλλα το παλευω!!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 17:37
paramedic Ο/Η paramedic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Αθήνα

Αυτον δηλαδή θα μπορούσα να τον σταματήσω και να καλέσω αστυνομία να τον γράψει και αν τον έγραφε για πόσες παραβάσεις πιστεύεις θα τον έγραφε και πόσες απο αυτές θα πλήρωνε??
Την φωτό την τράβηξα εγώ το 2006 με το κίνητο μου αλλά σε φίλο αστυνομικό που την έδειξα μου είπε οτι είναι παράνομο να τον τραβηξω χωρίς την άδεια του και με αυτή σαν αποδεικτικό στοιχείο να τον καταγγείλω.
Πώς περιμένετε να βελτιωθούμε σαν λαός αν τα παιδάκια σας βλέπουν έτσι στο δρόμο και όταν βλέπουν απο εσάς πρώτους την παραβατική συμπεριφορά? Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης φίλε μου και εσείς και έχετε υποχρεώση να διώξετε τα κακώς κείμενα απο πάνω σας για να βελτιωθούμε.
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 17:45
vrider Ο/Η vrider βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1200 GSA '08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων

Θα τα πληρώσω. Δε θα κάτσω κ να σκάσω για 225 Ευρω.
Όπως ολοι μας, έχω πολυ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθω.
Κ ναι, χθες βράδυ ευχαριστηθηκα βόλτα έστω κ χωρίς να τρέχω κ χωρίς κράνος κ ας χρεώθηκα κ μια κλίση.
Συγνωμη για να καταλαβω, επειδη δε γνωριζομαστε και προς θεου δε θελω να χαλασουμε τις καρδιες μας, αλλα..

...στο πρωτο ποστ ρωτουσες τη διαδικασια για να αποφυγεις το εξωφρενικο προστημο που σου επεβαλαν , εγω λοιπον χωρις να εξετασω το αν εχεις δικιο, ή αδικο, μιας και φανηκε οτι το ποσό σε 'πονεσε', εκατσα και ασχοληθηκα μαζι με τους υπολοιπους που εκαναν τις αναλυσεις περι Db, και σου ειπα ενα τροπο με τον οποιο ενδεχομενως να μπορουσες να το αποφυγεις (παροτι εφταιγες και παροτι δεν ειναι ο ορθος τροπος, αλλα η καλως εννοουμενη αλληλεγγυη των μοτοσυκλετιστων το επιβαλει ασχετως αν εχεις δικιο η αδικο, μιας και εγω εχω φαει αρκετες κλισεις αδικα) και τωρα λες οτι δε θα κατσεις να σκασεις και θα το πληρωσεις?

Γμτ, τι θελω και ανακατευομαι!

Παντως, συνηθως, εντος 10 ημερων πληρωνεις το μισο .
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης