![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειμαι υπερμαχος του εξοπλισμού και της σωστής συμπεριφοράς στον δρόμο για να πηγαίνουμε όλοι στις δουλειές μας και στα σπίτι μας σώοι. Κάποιες ερώτησεις μόνο θα ήθελα να κάνω: Εχεις γράψει ποτέ συνάδελφο που δεν φόραγε ζώνη στο περιπολικό? Μπορώ εγώ να καταγγείλω αστυνομικό που βλέπω να περνάει κόκκινο(χωρίς σειρήνα κλπ)? Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που δεν φοράει ζώνη? Και αν τον καταγγείλω υπάρχει ποτέ τρόπος να βρώ το δίκιο μου? Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που είναι με το πολιτικό του μηχανάκι αλλα με την στολή ΔΙΑΣ και φεύγει με σούζα απο το φανάρι? Μπορώ να βγάλω φωτογραφία αστυνομικό που είναι πάνω στο χρέπι παπί του με στολή και φυσικά χωρίς εξοπλισμο και με αυτή να τον καταγγείλω? Μπορώ όλα αυτά να τα κάνω και σε πολίτη(πείτε με και ρουφιάνο δεν με νοιάζει εχω καει και το ρωτάω)? Εσυ προσωπικά εχεις πληρώσει ποτέ κλήση? Η συνάδελφος σου? Εστω και για παράνομο παρκάρισμα?(μην μου πεις δεν εχεις εσυ η συνάδελφος παρκαρει ποτέ παράνομα-εγώ που σου λέω προσπαθώ να είμαι απόλυτα νόμιμος δεν πρόσεξα πινακίδα απαγόρευσης σταύθμευσης και πήρα κλήση για παράνομη στάθμευση). |
|
|||
|
|||
![]()
χεχε!!!....ψυχραιμια παιδες!!!!
...φυσικα και ειναι θεμα παιδείας! ... ολοι σε αυτο το συστημα θυματα ειμαστε!...και αυτοι που δεν εφαρμοζουν το νόμο ...και οι εκεινοι που πρεπει να φροντισουν για την εφαρμογη!...Τεραστια τα κενα απ τη πλευρα του κρατικου μηχανισμου!...τεραστια τα κενα στο σύστημα διαπαιδαγώγησης και φυσικα σε ολο το χωρο του οδικου δικτυου! ...ολοι ηρωες ειναι στην Ελλαδα!...καθε μερα μια μαχη για την επιβίωση ! ...ψυχραιμια και υπομονη!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΟΧΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ. ελπιζω να σε καλυψα ![]() Last edited by jarhead; 13-07-2012 at 17:07. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω πως πρεπει να βγαλουμε ενα συμπερασμα και να κοιταξει ο καθενας να βελτιωθει στο βαθμο που θελει και μπορει.
Απο την στιγμη που υπαρχουν κανονες νομοι, καλο ειναι να τους σεβομαστε, αλλιως τους πληρωνουμε (οπως ειπε και Alkinoos) , και νομιζω πως θα πρεπει να κοιταμε να βελτιωνουμε την συμπεριφορα μας (οδηγησης) και οχι να ψαχνουμε να βρουμε ποιος κανει τι και ποιος οχι. Εγω προσωπικα ξερω τι λαθοι κανω και τα προσπαθω. Κρανος δυσκολευομαι να βαλω αλλα το παλευω!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αυτον δηλαδή θα μπορούσα να τον σταματήσω και να καλέσω αστυνομία να τον γράψει και αν τον έγραφε για πόσες παραβάσεις πιστεύεις θα τον έγραφε και πόσες απο αυτές θα πλήρωνε?? Την φωτό την τράβηξα εγώ το 2006 με το κίνητο μου αλλά σε φίλο αστυνομικό που την έδειξα μου είπε οτι είναι παράνομο να τον τραβηξω χωρίς την άδεια του και με αυτή σαν αποδεικτικό στοιχείο να τον καταγγείλω. Πώς περιμένετε να βελτιωθούμε σαν λαός αν τα παιδάκια σας βλέπουν έτσι στο δρόμο και όταν βλέπουν απο εσάς πρώτους την παραβατική συμπεριφορά? Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης φίλε μου και εσείς και έχετε υποχρεώση να διώξετε τα κακώς κείμενα απο πάνω σας για να βελτιωθούμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...στο πρωτο ποστ ρωτουσες τη διαδικασια για να αποφυγεις το εξωφρενικο προστημο που σου επεβαλαν , εγω λοιπον χωρις να εξετασω το αν εχεις δικιο, ή αδικο, μιας και φανηκε οτι το ποσό σε 'πονεσε', εκατσα και ασχοληθηκα μαζι με τους υπολοιπους που εκαναν τις αναλυσεις περι Db, και σου ειπα ενα τροπο με τον οποιο ενδεχομενως να μπορουσες να το αποφυγεις (παροτι εφταιγες και παροτι δεν ειναι ο ορθος τροπος, αλλα η καλως εννοουμενη αλληλεγγυη των μοτοσυκλετιστων το επιβαλει ασχετως αν εχεις δικιο η αδικο, μιας και εγω εχω φαει αρκετες κλισεις αδικα) και τωρα λες οτι δε θα κατσεις να σκασεις και θα το πληρωσεις? ![]() Γμτ, τι θελω και ανακατευομαι! ![]() Παντως, συνηθως, εντος 10 ημερων πληρωνεις το μισο . |
![]() |
|
|