![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
στο δικο μου gs 1200 μοντελο 07 ειχε παρουσιασει χρονοκαθυστερηση στην εναρξη των ενδειξεων μετα το γυρισμα του διακοπτη.Δηλ γυρνουσα το κλειδι στο on και οι ενδειξεις στο ταμπλω αργουσαν αρκετα δευτερολεπτα να εμφανιστουν. Οπως μου ειχε πει η αντιπροσωπεια ηθελε αλλαγη η πλακετα κατω απο τον διακοπτη (90 ευρω) . Καποια στιγμη ομως και περιπου εξι μηνες αφου παρουσιαζε αυτο το προβλημα η μηχανη εσβησε εν κινησει με 6η
ταχυτητα σε διαδικασια προσπερασης (επιταχυνση). Μεχρι να παω να δω το προβλημα το ξαναεκανε αυτο αλλες 4 φορες (μεσα σε 15 μερες , οχι παντα σε επιταχυνση αλλα σε απλη πορεια και ποτε σε αλλαγη ταχυτητας).Αλλαξα αυτη την πλακετα και απο τοτε ολα καλα . Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν πως το σβησιμο που μου εκανε ηταν απο αυτην την πλακετα και πως αυτη η βλαβη σαν βλαβη εχει ξανααναφερθει..Δεν ξερω αν η βλαβη μου ηταν ιδια με την δικη σου , ελπιζω να βοηθησα..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό ακριβώς. Μετα από κανένα 20 λεπτο, όλα καλά και πάλι... αλλα την τρίτη φορά που μου έσβησε, ήμουν πάνω στην εθνική, πάλι καλά είχα τότε την οδική της BMW και το παλικάρι που ήρθε το είχε.(με την βοήθεια από τα κεντρικά), και μου έφτιαξε τη βλάβη, μπαμ μπαμ..
|
|
|||
|
|||
![]()
μην σου κατσει...δεν περνει συντηρηση,μονο αντικατασταση
|
|
|||
|
|||
![]()
και σε μενα το εχει παρουσιασει αρκετες φορες τελευταια με χαμηλες ταχυτητες και πατωντας συμπλεκτη...
ο μαστορας σε ερωτηση μου ειπε οτι μαλλον φταιει το καυσιμο. Μηπως φταει το πλύσιμο? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εκτος οτι σβηνει σε μενα,μετα δεν δινει κ η μιζα καν......το εχει παθει κανεις αυτο να μην του γυρναει κ η μιζα μετα???κ μετα απο κανενα 15 λεπτο π προσπαθω παλι παιρνει κανονικα
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|