![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα συναδελφοι
εχω το 1200gs adv '08 ... Μεσα σε διαστημα 3 ημερων μου εχει σβησει η μηχανη 2 φορες στα καλα καθουμενα!!! δηλ οταν παω να κατεβασω ταχυτητα απο 2- νεκρα η απο 3 σε 2..μου σβηνει η μηχανη...στην συνεχεια παταω την μιζα να ξαναπαρει και δεν δινει καθολου εκκινηση η μιζα λες και ειναι νεκρη!! Στην συνεχεια κλεινω τον διακοπτη τον ξανανοιγω μετα απο2-3 λεπτα ξαναπαταω μιζα και αρ@@@@α!αφου την παρατησα ημουν με ''προσωπο''διαφορετικο και τις 2 φορες...εψαχνα να βρω ποια ειναι η καντεμω αλλα τιποτα!!! Αφου ξαναπροσπαθησα μετα απο 30 λεπτα και τις 2 φορες η μηχανη πηρε μπροστα χωρις να συμβαινει τιποτα!!! Υ.Γ πριν απο 1,5 χρονο ειχα συνδεσει το εξαρτημα τις touratec με τις 2 μπριζες μπροστα στο κοντρολ και μου ειχα κανει την συνδεση ο ηλεκτρολογος απο μτο καλωδιο τις μιζας....λες να παιζει και εκει??? |
|
|||
|
|||
![]()
Και πώς γίνετε ρε φίλε να σε θυμήθηκε μετά απο εναμιση χρονο?
μαλλον καπου αλλου πρεπει να ψάξεις! |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα πρόσφατα είχε αρχίσει να μου σβήνει εν κινήσει και να παίρνει μπροστά μετά απο πολύ κόπο μέχρι που μια μέρα αποφάσισε να μην πάρει (μέσα στο συνεργείο!)...
Τελικό πόρισμα, ο αισθητήρας στροφάλου είχε παραδώσει πνεύμα... Το διαγνωστικό θα σου δείξει τι είναι στην δικιά σου περίπτωση (όπως έδειξε και σε μένα)... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και ποσο σου πηγε δηλ η αντικατασταση??σου καλυψε κατι η bmw? |
|
|||
|
|||
![]()
εαν ειχε καποιο προβλημα...λογικα δεν θα μου εβγαζε κ ενδειξη στο κοντρολ???
|
|
|||
|
|||
![]()
πατριδα κανε τον κοπο να πας συνεργειο για να μπει εγκέφαλο!!! Να μαθουμε την αληθεια, μπορει να σου γραψει και ποια ληταν η γκαντέμο. Εμένα με μια γκαντέμο αρπαξε το ballast απο τα xenon!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν θεώρησα ότι υπήρχε θέμα κάλυψης, καθώς το θεώρησα φυσιολογική φθορά που μπορεί να συμβεί... μαζί με τα εργατικά πρέπει να πήγε για το συγκεκριμένο γύρω στο 60άρι-70άρι αν θυμάμαι καλά...
|
|
|||
|
|||
![]()
σε μενα μου σβηνει στα ξεκαρφωτα και οταν παταω την μιζα να παρει δεν γυρναει καθολου η μιζα για να δωσει ρευμα!!!αφου κλεισω των διακοπτει κ τον ξανανοιξω παλι τα ιδια δεν δινει η μιζα κ αφου την κλεινω τελειως και δοκιμαζω μετα απο κανα 15 περνει κανονικα....τι να συμβαινει??
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γκαντέμω δεν είναι οι κοπελιές αλλα η μηχανή που έχεις φίλε...
|
![]() |
|
|