GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Ταξίδια στο εξωτερικό

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 28-08-2012, 11:39
N4pSt3R Ο/Η N4pSt3R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3
Προεπιλογή Απάντηση: Στην τελική πάμε και βλέπουμε!!!

Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο ενυμερωθήκαμε ότι απέναντι είναι σταθμός με μέσα μαζικής μεταφοράς όλων τον ειδών και έτσι πήγαμε για να πάρουμε το metro.

Εδώ να πώ ότι σε Μόναχο και Πράγα τα ξενοδοχεία μας ήταν σε δύσκολες γειτονιές...αλλά της Βουδαπέστης έπερνε τα εύσημα!!

Ράτσες όλου του Ισλαμ να πουλάνε από πεπόνια και καρπούζια μέχρι φακούς και μπαταρίες..Αστυνομία σε περίπολο και σε περίπτωση που δεν είχε κάποιος χαρτία χειροπέδες και μέσα!!!

Εδώ μας έκατσε και η φάση που πάω με το χάρτη σε έναν αστυνομικό και του λέω English...

Μισό μου λέει!!!Πάει χειροπέδες σε έναν και επιστρέφει να μας ενυμερώσει απο που πέρνει το Metro και που πρέπει να κατέβουμε για να δούμε κέντρο...

Πολιτισμικό sok πέστο ανεβένουμε στο Metro και το συζητάμε το θέμα...

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η επιλογή να μένουμε σε μεγάλες πόλης κάτι που ήταν δικιά μου επιλογή και θα την αποφύγω στο μέλλον...

Αλλά μου άρεσε γιατί έτσι είδα την κουλτούρα και το τι γίνεται στο κόσμο..

Downtown και πραγματικά πανέμορφα..

Πολύ τουρισμό κάθε λογιάς...

και καταλύξαμε στο Hard Rock Cafe για μπύρα!!!
Reply With Quote

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης