![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Bασιλη φιλε να σου πω για ακομα μια φορα οτι αυτες τις εκδρομες δεν τις χανς. τωρα το RT μετα απο τετοια βολτα μονο βρανχιασμενο δεν ειναι....... με τετοια παρεα......χιχιχιχιχιχιχιχι |
|
|||
|
|||
![]() Σαν να σε βλέπω... ![]() Σπίτι και τα Β.Π. Στο μεταξύ όπως γυρνάγαμε μαλιοκούβαρα από Αττική Οδό έχασα το πουλί, διότι σταμάτησα να πληρώσω διόδια. ![]() ![]() Και δεν προλάβαμε και να καληνυχτηστούμε. Καληνύχτα... πουλάκι μου. ![]() Καληνύχτα και σε όλους τους άλλους συνταξιδευτές, που τόσο πολύ συνεισέφεραν στο να περάσουμε πολύ ωραία είτε επάνω στα Ελληνικά βουνά, είτε στις Ελληνικές θάλασσες. ![]() Γειά σου ρε Πασχάλη διοργανωτή... και να μην ξεχάσουμε και τον Χάρη, που κάτι τον κράτησε μακριά μας και μας έλειψε. Θα τον δούμε στα Ασφάλτινα 2. Και με την επιτυχία που είχαν, θα πἀνε σαν τον Ράμπο. Ασφάλτινα Βουνά Νο 17... ![]() Τελευταίο να ευχαριστήσω και τον μανιακό, που χωρίς αυτόν θα κοιμόμουνα και εγώ στο ξενοδοχείο σαν φλώρος Πειραιώτης. Άλλος έχει το όνομα του χλίδεν, άλλος έχει την χάρη... Αλλά ως γνήσιος κατασκευαστής τελευταίων κατοικιών, μου κατασκεύασε και την δική μου. ![]() Η συνέχεια αύριο, διότι τώρα ύπνος. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|