![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πισω και εγω στη βαση μου σωος και αβλαβης.Υπεροχο διημερο ωραια εμπειρια παρεα με τους φιλους.Μπραβο Πασχαλακο με τις ιδεες σου.Αντε και στην επομενη.Περισσοτερα αυριο......
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκια αν και δεν μπορεσα να ακολουθήσω την εκρομη σας,μου δώσατε μεγαλη χαρά που σας είδα. Να ειστε καλά και ελπιζω να τα πουμε σύντομα!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
![]()
Επεστρεψα και εγω!!
Φοβερα μερη!! Φοβερες διαδρομες!! Αλλα παν απ ολα φοβερη και τρομερη.......ΠΑΡΕΑ.. ΝΑ ΓΙΑΤΙ GS FORUM.... Αντε βρε και στα ασφαλτινα ελληνικα βουνα No 2 !! |
|
|||
|
|||
![]()
σας ψοφησε ο Πασχαλακος έμαθα....
![]() καμμια φωτο μπάς κ ζαχαρωσουμε και μεις.... Γειτονακι μου,,,,μόλις περασες κάτω απ το μπαλκόνι μου,,,, ![]() το RT φάνηκε αρκετά βραχνιασμενο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο για τον καθενα μας που ειμασταν παρων να μπορεσουμε να γραψουμε ηηη να σας δειξουμε κατι σημερα.....
![]() ![]() ![]() ![]() Εγω πολυ υλικό ΔΕΝ εχω.... Τουτο μονο θα σας πω...... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.......
ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκης και Λάμπρος πριν καμιά ωρίτσα επιστρέψαμε .
Γέμισε όλη Ελλάδα GS προς κάθε κατεύθυνση!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστροφή και για τους Τρικαλινούς,
Όμορφες διαδρομές στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Χάρηκα που ξανασυνάντησα τόσους φίλους. Πασχάλη ![]() ![]() ![]() (Τα υπόλοιπα αύριο) |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία εμπειρία πρέπει να ήταν παιδιά, καλή ξεκούραση και από αύριο περιμένουμε εντυπώσεις...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mits70 στον προορισμο του.ολα τελεια με πολυ στροφη.παω για ασπιρινη μπας κ τα δω ευθεια.περισσοτερα αυριο
|
![]() |
|
|