![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Η διάφορα θα είναι στο <<πάχος>> των δοντιών, ώστε να αλλάξεις τον αριθμό τους . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τον έξυπνο παριστάνεις ?
Σε λίγο θα μας πεις ότι μας βοήθησες κ όλας ![]() Έψαξα όλα τα pm μου τις προάλες να δω σε τι με βοήθησες όταν με αποκάλεσες πρωτάρη (δε θυμόμουν σε ποιον ρώτησα τι) κ δεν είδα τίποτα. Αν εννοείς βοήθεια τις "αινιγματικές εξυπνάδες" που γράφεις εδώ κ εκεί τότε τι να πω, είσαι γελασμένος κ λυπάμαι. Περίμενα "επίθεση" κ σε αυτό το topic όπως έγινε κ στα άλλα κ όπως δυσαρεστήσατε κάποιους που προσπαθούν να μεταφέρουν κ να ανταλλάξουν γνώσεις, όπως ο georgep κ κάποιοι άλλοι που έπαψαν να ασχολούνται. Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι είσαι παντελώς άσχετος κ δεν έχεις ιδέα περί του τι συζητάμε. ![]() Αν έχω άδικο, θα ήθελα να πάρουν θέση κ άλλοι συμφορουμίτες και να σταματήσω να δυσαρεστούμε από επιτείδιους. Last edited by JohnGS1100; 09-10-2012 at 20:10. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντί να <<εκτοξεύεις >> τέτοιες ομορφιές, δεν φτιάχνεις εσύ ο <<ψαγμένος>> ένα σετάκι … και έχε υπόψη σου ότι εάν το καταφέρεις θα χεστείς στο τάλιρο … ![]() Έχεις ρωτήσει ποσά κομμάτια πρέπει να κόψεις ώστε να συμφέρει οικονομικά ??? ![]() ΑΑΑααα.... πάρε και ένα υπογλώσσιο μαζί σου όταν ρωτήσεις το κόστος κατασκευής … ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάτι σοβαρό έχεις να πεις γιατί πάλι βλέπω να μην παραδέχεσαι το λάθος σου και να υπεκφεύγεις … Το ποιος είναι άσχετος ή ακόμα χειρότερο ημιάσχετος … το γνωρίζουν οι …σχετικοί . ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Μου έφτιαξες το βράδυ... ![]() ![]() ![]() Ξεκαρδιστικά ωχ … δεν μπορώ άλλο … ![]() ![]() Last edited by TEOSS; 09-10-2012 at 20:38. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με το να μετρατε....ποιος την εχει μεγαλυτερη(την γνωση), δεν βοηθατε, εμας τους ασχετους
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Το κάνατε το νήμα ...... Ελεος ......
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|