GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 08-02-2013, 15:17
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Για την τελευταία φράση.....

πλάκα κάνω!

Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:25
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Κώστα φίλε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κανείς βοήθεια. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ένθεν κακείθεν. Είδες ότι ουσιαστικά αντιπαρήλθα το τελευταίο κείμενο του jtnakos, παρόλο που ουσιαστικά δείχνει ότι η "περίπτωσή" μου συζητιέται ανάμεσά σας. Κι επίσης ότι με κάποιον τρόπο κάποιος θέλει να μου τη "στήσει". Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και δεν κλαίει κι η γάτα μου.
Και φυσικά φίλε θα επιμείνω στη γνώμη μου. Τα "προνόμια" του αξιωματικού δημιουργούν κι υποχρεώσεις. Η "πένα" οφείλει να είναι ελεγχόμενη. Τη μακακία που θα γράψω μπορείς να μου τη σβήσεις, ο καθένας από τους mod, εγώ τη δική σου όχι. Αυτό, πάντα κατά την άποψή μου, σημαίνει ότι εσύ οφείλεις να λειτουργείς διαφορετικά. Κατά μία έννοια πυροσβεστικά κι όχι να υποδαυλίζεις ή να επιτίθεσαι, όπως κι αν ονομάσεις τα γραφόμενά σου.

Είμαστε φίλοι Κώστα, Σταύρο, Γιάννη, Θοδωρή, αλλά μέσα στον κυβερνοχώρο του φόρουμ δεν είμαστε ίσοι. Και καλώς υπάρχουν οι mods γιατί κάτι παιδιά σαν κι εμένα θα μπορούσαν να κάνουν μπάχαλο το χώρο, αλλά η δύναμη απαιτεί σύνεση στην εφαρμογή της.

Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να μην ανεβάζω θέματα μη μοτοσυκλλετιστικά, για μοτοσυκλλέτες τι να ανεβάσω.....θα το κοιτάξω για αστεία βίντεο κι ανέκδοτα!
σιγα ρε νουμερο.....μην κανουμε συμβουλιο για παρτη σου
αυτο που λες για στησιμο ειναι λαθος, μαζι μου μιλας τωρα...
ειμαστε ισοι και τα υπολοιπα που λες, ισχυουν σε εταιριες, στον στρατο κλπ.....οχι στην παρεα μας
δεν νομιζω οτι βριζεις και κανεις μπαχαλο το φορουμ.......δεν το εχεις κανει ποτε, απο οτι θυμαμαι

ειμαι ο τελευταιος που θα πει σε καποιον τι θεμα να ανεβασει......εξαλου μιλας με καποιον που εχει συμμετοχη στα κοινα και στην καθημερινοτητα

οταν ανεβαινει ενα θεμα, το ενδιαφερον των μελων ειναι αυτο που το κραταει στην επικαιροτητα .....οχι η διαχειριση

τεσπα.....εμεις γνωριζομαστε και ξερω πολυ καλα σε ποιον μιλαω
περιμενω την στιγμη, που θα σε γνωρισουν και αλλα παιδια, που δεν σε γνωριζουν, οπως και αυτοι εσενα....τοτε θα ειναι ακομα καλυτερα
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:45
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή

Εγώ ένα ξέρω. Μέσα σε αυτό το forum-παρέα, για λόγους που έχουμε πει πολλές φορές, να μην λέω τα ίδια και τα ίδια, έχουν μαζευτεί παιδιά διαμάντια. Παιδιά που δεν ασχολούνται μόνο με το τι τελική έχει το ένα μοντέλο, τι εξάτμιση φοράει το άλλο, αλλά ενδιαφέρονται επίσης και για το τι γίνεται γύρω μας, στη χώρα μας και όχι μόνο. Παιδιά με προσωπικότητα και γνώμη. Παιδιά "ζωντανά". Ετσι, όπως και σε κάθε ομάδα, θα υπάρξουν και κάποιες "άσχημες" στιγμές, ένθεν κακείθεν... Είναι φυσικότατο. Και μέχρι κάποιου σημείου και θεμιτό. Δεν είμαστε "ψεύτικοι" άνθρωποι, ούτε έχουμε κρύο αίμα. Είμαστε μοτοσυκλετιστές με το τσαγανό και την καλώς εννοούμενη τρέλα που μας διακρίνει... Το θέμα και η πρόκληση είναι, σε κάθε "παρεξήγηση" να βρίσκουμε γρήγορα την λύση, και μέσα από αυτήν την διαδικασία να βγαίνουμε πιο δεμένοι και πιο έμπειροι. Τα πράγματα είναι απλά και εύκολα. Εμείς συνήθως, μόνοι μας, (μιλάω γενικά), τα κάνουμε περίπλοκα και δύσκολα. Προσωπικά και εδώ μέσα και στον "έξω κόσμο", έχω κάνει πολλές μ@λ@κίες με τα νεύρα μου και την ξεροκεφαλιά μου, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί μέσα από εκεί έγινα λιιιιγο καλύτερος άνθρωπος. Εκμεταλλεύτηκα με λίγα λόγια την αδυναμία μου. Ολοι εδώ είμαστε ίσοι, και αυτό δεν θα αφήσουμε να αλλάξει ποτέ. Σας τα "έπρηξα" μεσημεριάτικα αλλά ήθελα να τα γράψω.

P.S. Η "ζωντανή" επαφή, το κοίταγμα στα μάτια, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με το κρύο πληκτρολόγιο...

Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:47
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ ένα ξέρω. Μέσα σε αυτό το forum-παρέα, για λόγους που έχουμε πει πολλές φορές, να μην λέω τα ίδια και τα ίδια, έχουν μαζευτεί παιδιά διαμάντια. Παιδιά που δεν ασχολούνται μόνο με το τι τελική έχει το ένα μοντέλο, τι εξάτμιση φοράει το άλλο, αλλά ενδιαφέρονται επίσης και για το τι γίνεται γύρω μας, στη χώρα μας και όχι μόνο. Παιδιά με προσωπικότητα και γνώμη. Παιδιά "ζωντανά". Ετσι, όπως και σε κάθε ομάδα, θα υπάρξουν και κάποιες "άσχημες" στιγμές, ένθεν κακείθεν... Είναι φυσικότατο. Και μέχρι κάποιου σημείου και θεμιτό. Δεν είμαστε "ψεύτικοι" άνθρωποι, ούτε έχουμε κρύο αίμα. Είμαστε μοτοσυκλετιστές με το τσαγανό και την καλώς εννοούμενη τρέλα που μας διακρίνει... Το θέμα και η πρόκληση είναι, σε κάθε "παρεξήγηση" να βρίσκουμε γρήγορα την λύση, και μέσα από αυτήν την διαδικασία να βγαίνουμε πιο δεμένοι και πιο έμπειροι. Τα πράγματα είναι απλά και εύκολα. Εμείς συνήθως, μόνοι μας, (μιλάω γενικά), τα κάνουμε περίπλοκα και δύσκολα. Προσωπικά και εδώ μέσα και στον "έξω κόσμο", έχω κάνει πολλές μ@λ@κίες με τα νεύρα μου και την ξεροκεφαλιά μου, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί μέσα από εκεί έγινα λιιιιγο καλύτερος άνθρωπος. Εκμεταλλεύτηκα με λίγα λόγια την αδυναμία μου. Ολοι εδώ είμαστε ίσοι, και αυτό δεν θα αφήσουμε να αλλάξει ποτέ. Σας τα "έπρηξα" μεσημεριάτικα αλλά ήθελα να τα γράψω.

P.S. Η "ζωντανή" επαφή, το κοίταγμα στα μάτια, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με το κρύο πληκτρολόγιο...

Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk

Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:47
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
σιγα ρε νουμερο.....μην κανουμε συμβουλιο για παρτη σου
αυτο που λες για στησιμο ειναι λαθος, μαζι μου μιλας τωρα...
ειμαστε ισοι και τα υπολοιπα που λες, ισχυουν σε εταιριες, στον στρατο κλπ.....οχι στην παρεα μας
δεν νομιζω οτι βριζεις και κανεις μπαχαλο το φορουμ.......δεν το εχεις κανει ποτε, απο οτι θυμαμαι

ειμαι ο τελευταιος που θα πει σε καποιον τι θεμα να ανεβασει......εξαλου μιλας με καποιον που εχει συμμετοχη στα κοινα και στην καθημερινοτητα

οταν ανεβαινει ενα θεμα, το ενδιαφερον των μελων ειναι αυτο που το κραταει στην επικαιροτητα .....οχι η διαχειριση

τεσπα.....εμεις γνωριζομαστε και ξερω πολυ καλα σε ποιον μιλαω
περιμενω την στιγμη, που θα σε γνωρισουν και αλλα παιδια, που δεν σε γνωριζουν, οπως και αυτοι εσενα....τοτε θα ειναι ακομα καλυτερα

Ρε καλλιτέχνη αφού ξέρεις για τι πράγμα μιλάω!
για να μη σου πω ότι ξέρεις πως μέχρι ενός σημείου έχω και δίκιο!

Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:49
tattoopanther Ο/Η tattoopanther βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Chalkidiki
Μoto: R1200GS

.,.,σταματήστε επιτέλους.,.,,
δεν αντέχω άλλο.,.,

κατασυγκινήθηκα με όλα αυτά που διαβάζω.,.,.
ούτε το μάστερ σεφ να έβλεπα.,.,.

,
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:50
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Ρε καλλιτέχνη αφού ξέρεις για τι πράγμα μιλάω!
για να μη σου πω ότι ξέρεις πως μέχρι ενός σημείου έχω και δίκιο!

Ramones - Somebody Put Something In My Drink - YouTube

τραγουδαρα...............
απο εμενα τελος η ψυχαναλυση........καντε οπως καταλαβαινετε
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:51
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Αν και ξέφυγε το θέμα.......

αφιερωμένο σε όλους μας!

Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:54
tattoopanther Ο/Η tattoopanther βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Chalkidiki
Μoto: R1200GS

και ένα να μας επαναφέρει.,.,.,.

Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 15:56
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther Εμφάνιση μηνυμάτων
.,.,σταματήστε επιτέλους.,.,,
δεν αντέχω άλλο.,.,

κατασυγκινήθηκα με όλα αυτά που διαβάζω.,.,.
ούτε το μάστερ σεφ να έβλεπα.,.,.

,

Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης