![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αυτο που λες για στησιμο ειναι λαθος, μαζι μου μιλας τωρα... ![]() ειμαστε ισοι και τα υπολοιπα που λες, ισχυουν σε εταιριες, στον στρατο κλπ.....οχι στην παρεα μας δεν νομιζω οτι βριζεις και κανεις μπαχαλο το φορουμ.......δεν το εχεις κανει ποτε, απο οτι θυμαμαι ![]() ειμαι ο τελευταιος που θα πει σε καποιον τι θεμα να ανεβασει......εξαλου μιλας με καποιον που εχει συμμετοχη στα κοινα και στην καθημερινοτητα ![]() οταν ανεβαινει ενα θεμα, το ενδιαφερον των μελων ειναι αυτο που το κραταει στην επικαιροτητα .....οχι η διαχειριση τεσπα.....εμεις γνωριζομαστε και ξερω πολυ καλα σε ποιον μιλαω περιμενω την στιγμη, που θα σε γνωρισουν και αλλα παιδια, που δεν σε γνωριζουν, οπως και αυτοι εσενα....τοτε θα ειναι ακομα καλυτερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ ένα ξέρω. Μέσα σε αυτό το forum-παρέα, για λόγους που έχουμε πει πολλές φορές, να μην λέω τα ίδια και τα ίδια, έχουν μαζευτεί παιδιά διαμάντια. Παιδιά που δεν ασχολούνται μόνο με το τι τελική έχει το ένα μοντέλο, τι εξάτμιση φοράει το άλλο, αλλά ενδιαφέρονται επίσης και για το τι γίνεται γύρω μας, στη χώρα μας και όχι μόνο. Παιδιά με προσωπικότητα και γνώμη. Παιδιά "ζωντανά". Ετσι, όπως και σε κάθε ομάδα, θα υπάρξουν και κάποιες "άσχημες" στιγμές, ένθεν κακείθεν... Είναι φυσικότατο. Και μέχρι κάποιου σημείου και θεμιτό. Δεν είμαστε "ψεύτικοι" άνθρωποι, ούτε έχουμε κρύο αίμα. Είμαστε μοτοσυκλετιστές με το τσαγανό και την καλώς εννοούμενη τρέλα που μας διακρίνει... Το θέμα και η πρόκληση είναι, σε κάθε "παρεξήγηση" να βρίσκουμε γρήγορα την λύση, και μέσα από αυτήν την διαδικασία να βγαίνουμε πιο δεμένοι και πιο έμπειροι. Τα πράγματα είναι απλά και εύκολα. Εμείς συνήθως, μόνοι μας, (μιλάω γενικά), τα κάνουμε περίπλοκα και δύσκολα. Προσωπικά και εδώ μέσα και στον "έξω κόσμο", έχω κάνει πολλές μ@λ@κίες με τα νεύρα μου και την ξεροκεφαλιά μου, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί μέσα από εκεί έγινα λιιιιγο καλύτερος άνθρωπος. Εκμεταλλεύτηκα με λίγα λόγια την αδυναμία μου. Ολοι εδώ είμαστε ίσοι, και αυτό δεν θα αφήσουμε να αλλάξει ποτέ. Σας τα "έπρηξα" μεσημεριάτικα αλλά ήθελα να τα γράψω.
![]() P.S. Η "ζωντανή" επαφή, το κοίταγμα στα μάτια, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με το κρύο πληκτρολόγιο... Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε καλλιτέχνη αφού ξέρεις για τι πράγμα μιλάω! ![]() ![]() ![]() για να μη σου πω ότι ξέρεις πως μέχρι ενός σημείου έχω και δίκιο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.,.,σταματήστε επιτέλους.,.,,
![]() δεν αντέχω άλλο.,., κατασυγκινήθηκα με όλα αυτά που διαβάζω.,.,. ούτε το μάστερ σεφ να έβλεπα.,.,. , ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τραγουδαρα...............
![]() απο εμενα τελος η ψυχαναλυση........καντε οπως καταλαβαινετε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()