![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Τα όρια δεν τα καθορίζω εγώ ή οποιοσδήποτε, αλλά κάθε κράτος, λαός, κοινωνία, συγκροτεί και καθορίζει μέσω των νόμων τα <<όρια>> του. Τα όρια επίσης προσαρμόζονται και αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου ανάλογα με την εξέλιξη και διαμόρφωση της κάθε κοινωνίας Σε κάποια κράτη λοιπόν δεν μπορείς να ακουμπήσεις το όχημα του παρανόμου … σε άλλα επιτρέπεται να το εμβολίσεις και σε άλλα να το … πυροβολήσεις !!! ![]() Εξαίρεση αποτελεί φυσικά η….. … Ελλάδα όπου επιτρέπονται ΟΛΑ αρκεί το αποτέλεσμα να είναι καλό. Εάν δεν είναι … και οι δαχτυλιές στο καπό είναι κακουργηματική μακακία !!! ![]() ![]() ![]() Εγώ δεν είπα ότι ο τρόπος δράσης είναι ο καταλληλότερος ή ο πλέον σωστός για καθολική παγκόσμια εφαρμογή !!! … αλλά στον χαρακτηρισμό <<μακάκας>> που πρόσαψαν στον αστυνομικό την στιγμή που δεν είναι γνωστά τα στοιχεία που θα δείξουν εάν παραβίασε τα <<όρια>> της κοινωνίας του ή εάν έπραξε συμφώνα με αυτά. . Η καταδίωξη όπου και να γίνει έχει ρίσκο. Σε αυτοκινητόδρομο ή οδούς ταχείας κυκλοφορίας είναι ακόμα ποιο επικίνδυνο γιατί οι ταχύτητες ΟΛΩΝ είναι μεγάλες και το ατύχημα(εάν συμβεί) θα είναι οπωσδήποτε σοβαρό. ![]() Όσο για την <<οπτική επαφή >> σημαίνει ότι όσο πάει και όπως πάει … πας κι εσύ, αλλιώς πέταξε το πουλάκι και εχάθει !!! ![]() Υ.Γ. Τα προσωπικά μου όρια … άσε καλύτερα μη μάθεις !!! Θα πέσει ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|