GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-05-2013, 00:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο έχεις ξεφύγει πρωτίστως στο ύφος που χρησιμοποιείς....
Oταν με χαρακτηρισζουν θα ξεφευγω οσο θελω.......αιτια πολεμου σορρυ!!!

Απόσπασμα:
Μπορώ να συμφωνήσω π.χ. ότι όλοι οι ταξιτζήδες μαζί σε μια δεκαετία έκλεψαν σε φόρους όσα ο Τσοχατζόπουλος μόνο του στην περίοδο που ήταν υπουργός. .
Αυτο ειναι αληθεια...που βλεπεις την αλληγορια? και σαν μελη αυτης της κοινωνιας, οπως και ολα τα μελης της το καθενα με τον τροπο του και με καποιο τροπο, εντασσονται στο ''ολοι μαζι τα φαγαμε''.

Απόσπασμα:
Αλλά να εγκαλείς (σωστότατη η λέξη) τους δανειολήπτες και να ζητάς ευθύνες από αυτούς μην κάνοντας καμία αναφορά για παράδειγμα στην Τράπεζα της Ελλάδος που ήταν ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ μηχανισμός ελέγχου για να καθορίσει, ελέγξει, επιβάλει τους κανόνες δανεισμού συγνώμη αλλά είναι επιλεκτική τύφλωση. (ωχ τι έχω να ακούσω τώρα)
Ο πρωτος που εθιξε την ευθυνη της ΤτΕ ειμουν εγω....ανετρεξε σε παλιοτερα ποστς και θα το βρεις.
Αλλα, οποιος κι αν ηταν ο κύριος υπευθυνος εξακολουθω να επιμενω οτι οι Ελληνες τσιμπησαν το δολωμα του χρηματος για να περασουν καλα διχως να σκεπτονται ουτε το που βρεθηκαν τα λεφτα (ελλασσονος σημασιας μεν αλλα υποδυλωνει το ποσο συμφεροντολογοι ειναι) αλλα ουτε και τι προοπτικες ειχαν για να αποπληρωσουν τα μακροπροθεσμα δανεια τους (μειζονος σημασιας).

Last edited by GeorgeP; 07-05-2013 at 00:07.
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2013, 11:23
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Γιώργο, εν πρώτοις "Χρόνια πολλά"!!!!!
Χάρηκα, που ευκαιρίας δοθείσης να "περάσω" από το φόρουμ, σε βρίσκω ακμαιότατο, μαχητικό και ακατάβλητο!!!!!
Χαράς το κουράγιο σου... όμως όπως λέει και το γνωμικό "η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση". Βέβαια, όταν λέμε "εκδίκηση" μεταξύ φίλων δεν εννοούμε βεντέτες, αλλά απόδειξη της ορθότητας των απόψεων καθενός.
Στην πρώτη ευκαιρία, θα χαρώ να τα πούμε!!!!
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2013, 22:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο, εν πρώτοις "Χρόνια πολλά"!!!!!
Χάρηκα, που ευκαιρίας δοθείσης να "περάσω" από το φόρουμ, σε βρίσκω ακμαιότατο, μαχητικό και ακατάβλητο!!!!!
Χαράς το κουράγιο σου... όμως όπως λέει και το γνωμικό "η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση". Βέβαια, όταν λέμε "εκδίκηση" μεταξύ φίλων δεν εννοούμε βεντέτες, αλλά απόδειξη της ορθότητας των απόψεων καθενός.
Στην πρώτη ευκαιρία, θα χαρώ να τα πούμε!!!!
κι αναρωτιόμουν ''ηντα απογινε το κοπελι εκεινο δα''.............

Χριστός Ανεστη....

καμια βεντετα και με κανεναν φιλε Γιαννη..............αυτο το ''εγω δεν εφταιγα και δεν φταιω'' του ελληνα ομως μου δινει στα νευρα.
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2013, 22:12
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Μ' αρέσει που έχεις κάνει την αυτοκριτική σου Γιώργο, τα κλεμμένα όμως τα επέστρεψες; Το έκανες όπως ο Ulli Hoennes;
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2013, 22:22
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Μ' αρέσει που έχεις κάνει την αυτοκριτική σου Γιώργο, τα κλεμμένα όμως τα επέστρεψες; Το έκανες όπως ο Ulli Hoennes;
Καθε κλεφτης οταν πιανεται εχει ''σκοτωσει'' τα κλοπιμαια κι ετσι δεν εχει να επιστρεψει τιποτε.....ετσι κι εγω δεν εχω να επιστρεψω τιποτα!!!! ο Ulli ειχε και τα επεστρεψε εγω δεν.........
Επισης, τωρα που χριαζομαι κατι σε μηχανη ληψης και κανει κανα 500αρικο θα κοιταξω να το παρω διχως αποδειξη για να γλυτωσω το ΦΠΑ. Μολις βγω εξω θα ξερω και θα δηλωσω οτι εκλεψα το κρατος σε οποιον με ρωτησει, δεν θα κρυφτω πισω απο το ''εγω δεν φταιω'' αλλα θα εστερνιστω για μια ακομη φορα το οτι ειμαι στο πανελλαδικο κινημα με μελη ολους τους Ελληνες του ''ολοι μαζι τα φαγαμε και τα τρωμε''.

Εσυ?
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2013, 22:34
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Καθε κλεφτης οταν πιανεται εχει ''σκοτωσει'' τα κλοπιμαια κι ετσι δεν εχει να επιστρεψει τιποτε.....ετσι κι εγω δεν εχω να επιστρεψω τιποτα!!!! ο Ulli ειχε και τα επεστρεψε εγω δεν.........
Επισης, τωρα που χριαζομαι κατι σε μηχανη ληψης και κανει κανα 500αρικο θα κοιταξω να το παρω διχως αποδειξη για να γλυτωσω το ΦΠΑ. Μολις βγω εξω θα ξερω και θα δηλωσω οτι εκλεψα το κρατος σε οποιον με ρωτησει, δεν θα κρυφτω πισω απο το ''εγω δεν φταιω'' αλλα θα εστερνιστω για μια ακομη φορα το οτι ειμαι στο πανελλαδικο κινημα με μελη ολους τους Ελληνες του ''ολοι μαζι τα φαγαμε και τα τρωμε''.

Εσυ?

Εμένα με θεωρεί το κράτος ούτως ή άλλως κλέφτη και κάθε τρεις και μία μου ζητάει περαίωση!
Reply With Quote
Παλιό 08-05-2013, 11:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα με θεωρεί το κράτος ούτως ή άλλως κλέφτη και κάθε τρεις και μία μου ζητάει περαίωση!
Δεν μπορει να κανει εξαιρεση για τον ενα και μοναδικο τιμιο 100% ελληνα αυτης της χωρας.......θελει ειδικη νομοθετικη ρυθμιση.
Reply With Quote
Παλιό 08-05-2013, 13:54
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Ετσι για να ειμαστε δικαιοι και σωστοι θα πρεπει να μαθεις να διαβαζεις ΤΙ γραφει ο αλλος και πως το ατιολογει.......

Γραφω λοιπον στο νημα το οποιο παραθετεις και στον μηνυμα Νο.9 απευθυνομενος στον αγαπητο Γιαννη (ortho):
απο αυτο εσυ το εξελαβες οτι ειπα τους δανειοληπτες Ελληνες λαμογια? Αν προσεξεις αιτιολογω ποιους εννοω και γιατι!! Τον ζητιανο που εχει εκατομμυρια στηντραπεζα και συνεχιζει να ζητιανευει μεχρι τον Χ πολιτικο (οχι ολους) που για τους γνωστους λογους ειναι λαμογιο.....
Δλδ οποιος ελληνας μεταξυ του ζητιανου και του πολιτικου ενεχεται σε πραξεις που εχουν σχεση με την διασπαθηση δημοσιου ¨η και ιδιωτικου χρηματος απο οποιοδηποτε ποστο ναι ειναι λαμογιο...ο ελληνας που ψαχνει να βρει ευκολους τροπους να γινει πλουσιος ¨η να περασει καλα ναι ειναι λαμογιο το ξαναλεω για εμπεδωση.
Παρεθεσα το πρωτο μυνημα στο οποιο γραφεις τις λεξεις Ελληνας και Κλεφτης, το πως θελεις εσυ Γιωργο να οριζεις τα ορια του κλεφτη και ποιον υπονοεις ειναι θεμα Διπλωματιας, το οποιο εχουμε ομολογησει ολοι σε αυτο το φορουμ οτι το κατεχεις το θεμα...

Για εμενα λοιπον οταν εσυ λες "απο τον...εως τον..."
εννοεις ολους ακομα και αυτους που δεν αναφερεις...

...

Απόσπασμα:
Δεν αντεδρασες τοτε και το θυμηθηκες και το ανεσυρες σημερα!!!!!!!! Αυτο ξερεις πως λεγεται? Προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, ετσι λεγεται................
Ο ορος που σου προσαπτω ισχυει και δεν ανακαλειται, εκτος κι αν δηλωσεις οτι λαθος καταλαβες.........τοτε ναι.
Ανοιξες παλι το τσουβαλακι σου και μας πετας και παλι μεσα...

απο τον καιρο που μου απαντησες δυστηχως ή ευτυχως για εμενα τον περισσοτερο καιρο τον εφαγα μεταξυ αεροδρομιων συναντησεων στο εξωτερικο κτλ κτλ επρεπε βλεπεις να κλεισω τις εκρεμμοτητες για να φυγω για πασχα που και παλι την εβγαλα στα αεροδρομια, με ελαχιστο χρονο στο φυσικο μου γραφειο (οπου οπως και εσυ φανταζομαι βρισκω χρονο να δω τα τεκτενομενα στο φορουμ)...

Σημερα που ειμαι σταθερα και παλι στο γραφειο μου σε "ξαναθυμηθηκα" οπως λες και εσυ...

Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και Πολυχρονος για την ονομαστικη σου Εορτη...

Last edited by asotosios; 08-05-2013 at 14:39.
Reply With Quote
Παλιό 08-05-2013, 16:11
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
.................................

Για εμενα λοιπον οταν εσυ λες "απο τον...εως τον..."
εννοεις ολους ακομα και αυτους που δεν αναφερεις...
...
Kακως......, ελλειψη στοιχειωδων γνωσεων γραμματικης ερμηνειας και συντακτικου αρχαιας ¨η καθαρευουσης Ελληνικης γλωσσης.
Το πηρες αποσπασματικα ενω οταν διαβασεις και αυτο που παραθετεις θα καταλαβεις καλλυτερα.

Απόσπασμα:
Ανοιξες παλι το τσουβαλακι σου και μας πετας και παλι μεσα......
Δεν χρειαζομαι τσουβαλακι για εναν.........σε εσενα και μονον απευθυνομουνα εντιμως και καθαρως, χωρις ουδεμια υπεκφυγη.

Απόσπασμα:
................................. απο τον καιρο που μου απαντησες δυστηχως ή ευτυχως για εμενα τον περισσοτερο καιρο τον εφαγα μεταξυ αεροδρομιων συναντησεων στο εξωτερικο κτλ κτλ επρεπε βλεπεις να κλεισω τις εκρεμμοτητες για να φυγω για πασχα που και παλι την εβγαλα στα αεροδρομια, με ελαχιστο χρονο στο φυσικο μου γραφειο (οπου οπως και εσυ φανταζομαι βρισκω χρονο να δω τα τεκτενομενα στο φορουμ).........
Σημερα που ειμαι σταθερα και παλι στο γραφειο μου σε "ξαναθυμηθηκα" οπως λες και εσυ...
Μπα, εγω κουβαλαω το λαπτοπακι παρεα μου ¨η γραφω μεσα απο το HTC μου πια........
Απο την Μπαρτσελονα που ημουν εγραφα μεσα απο το τελευταιο.............
Οταν ειμαι στο γραφειο ναι, σας ξαναθυμαμαι ολους.

Απόσπασμα:
Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και Πολυχρονος για την ονομαστικη σου Εορτη...
Σε ευχαριστω πολυ, Αληθως ο Κυριος και να μας φωτισει να δουμε το μελλον με αισιοδοξια.......
Reply With Quote
Παλιό 08-05-2013, 16:43
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
ελλειψη στοιχειωδων γνωσεων γραμματικης ερμηνειας και συντακτικου αρχαιας ¨η καθαρευουσης Ελληνικης γλωσσης.

αρχαια, καθαρευουσα...ποσο χρονων εισαι ρε Γιωργο...

Κακως πρεπει να γραφεις ωστε να σε καταλαβαινουμε και οι μεγαλωμενοι στην οικοδομη...

Αν και εμενα δεν μου αλλαζεις την γνωμη οτι με το να μην κανεις καμια διακριση στους μεν και δε χανεις το δικιο σου...
ΔΕΝ τα φαγαμε ολοι...πως να το κανουμε...

Απόσπασμα:
Δεν χρειαζομαι τσουβαλακι για εναν.........σε εσενα και μονον απευθυνομουνα εντιμως και καθαρως, χωρις ουδεμια υπεκφυγη.
Δεν σε περιμενω στην γωνια για να σε βγαλω λαθος ή κατι τετοιο...αν αυτο εννοεις...
οποτε και δεν το "θυμηθηκα αργα" ωστε να ξεχασεις τι εχεις πει/γραψει...
χρονο να δω τις απαντησεις σου δεν ειχα...αρα ακομα ενα λαθος απο πλευρας σου...εκει πηγαινε το τσουβαλιασμα...

Απόσπασμα:

Μπα, εγω κουβαλαω το λαπτοπακι παρεα μου ¨η γραφω μεσα απο το HTC μου πια........
Απο την Μπαρτσελονα που ημουν εγραφα μεσα απο το τελευταιο.............
Οταν ειμαι στο γραφειο ναι, σας ξαναθυμαμαι ολους.
Δεν ειναι θεμα μεσου Γιωργο (και εγω με το λαπτοπ αγγαλια κοιμαμε δυστηχως ειδικα οταν ειμαι εξωτερικο)...απλα ειναι θεμα χρονου καθαρα...

Ειδες τωρα που ειμαι στην βαση μου σου απανταω αμεσα...!!!

Απόσπασμα:

Σε ευχαριστω πολυ, Αληθως ο Κυριος και να μας φωτισει να δουμε το μελλον με αισιοδοξια.......
Αντε να δουμε...ποσο φως ακομα...

Last edited by asotosios; 08-05-2013 at 16:48.
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης