![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλλα, οποιος κι αν ηταν ο κύριος υπευθυνος εξακολουθω να επιμενω οτι οι Ελληνες τσιμπησαν το δολωμα του χρηματος για να περασουν καλα διχως να σκεπτονται ουτε το που βρεθηκαν τα λεφτα (ελλασσονος σημασιας μεν αλλα υποδυλωνει το ποσο συμφεροντολογοι ειναι) αλλα ουτε και τι προοπτικες ειχαν για να αποπληρωσουν τα μακροπροθεσμα δανεια τους (μειζονος σημασιας). Last edited by GeorgeP; 07-05-2013 at 00:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο, εν πρώτοις "Χρόνια πολλά"!!!!!
![]() ![]() ![]() Χάρηκα, που ευκαιρίας δοθείσης να "περάσω" από το φόρουμ, σε βρίσκω ακμαιότατο, μαχητικό και ακατάβλητο!!!!! Χαράς το κουράγιο σου... όμως όπως λέει και το γνωμικό "η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση". Βέβαια, όταν λέμε "εκδίκηση" μεταξύ φίλων δεν εννοούμε βεντέτες, αλλά απόδειξη της ορθότητας των απόψεων καθενός. Στην πρώτη ευκαιρία, θα χαρώ να τα πούμε!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χριστός Ανεστη.... καμια βεντετα και με κανεναν φιλε Γιαννη..............αυτο το ''εγω δεν εφταιγα και δεν φταιω'' του ελληνα ομως μου δινει στα νευρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μ' αρέσει που έχεις κάνει την αυτοκριτική σου Γιώργο, τα κλεμμένα όμως τα επέστρεψες; Το έκανες όπως ο Ulli Hoennes;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επισης, τωρα που χριαζομαι κατι σε μηχανη ληψης και κανει κανα 500αρικο θα κοιταξω να το παρω διχως αποδειξη για να γλυτωσω το ΦΠΑ. Μολις βγω εξω θα ξερω και θα δηλωσω οτι εκλεψα το κρατος σε οποιον με ρωτησει, δεν θα κρυφτω πισω απο το ''εγω δεν φταιω'' αλλα θα εστερνιστω για μια ακομη φορα το οτι ειμαι στο πανελλαδικο κινημα με μελη ολους τους Ελληνες του ''ολοι μαζι τα φαγαμε και τα τρωμε''. Εσυ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εμένα με θεωρεί το κράτος ούτως ή άλλως κλέφτη και κάθε τρεις και μία μου ζητάει περαίωση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για εμενα λοιπον οταν εσυ λες "απο τον...εως τον..." εννοεις ολους ακομα και αυτους που δεν αναφερεις... ... Απόσπασμα:
απο τον καιρο που μου απαντησες δυστηχως ή ευτυχως για εμενα τον περισσοτερο καιρο τον εφαγα μεταξυ αεροδρομιων συναντησεων στο εξωτερικο κτλ κτλ επρεπε βλεπεις να κλεισω τις εκρεμμοτητες για να φυγω για πασχα που και παλι την εβγαλα στα αεροδρομια, με ελαχιστο χρονο στο φυσικο μου γραφειο (οπου οπως και εσυ φανταζομαι βρισκω χρονο να δω τα τεκτενομενα στο φορουμ)... Σημερα που ειμαι σταθερα και παλι στο γραφειο μου σε "ξαναθυμηθηκα" οπως λες και εσυ... Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και Πολυχρονος για την ονομαστικη σου Εορτη... Last edited by asotosios; 08-05-2013 at 14:39. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Το πηρες αποσπασματικα ενω οταν διαβασεις και αυτο που παραθετεις θα καταλαβεις καλλυτερα. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απο την Μπαρτσελονα που ημουν εγραφα μεσα απο το τελευταιο............. Οταν ειμαι στο γραφειο ναι, σας ξαναθυμαμαι ολους. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() αρχαια, καθαρευουσα...ποσο χρονων εισαι ρε Γιωργο... ![]() Κακως ![]() Αν και εμενα δεν μου αλλαζεις την γνωμη οτι με το να μην κανεις καμια διακριση στους μεν και δε χανεις το δικιο σου... ΔΕΝ τα φαγαμε ολοι...πως να το κανουμε... Απόσπασμα:
οποτε και δεν το "θυμηθηκα αργα" ωστε να ξεχασεις τι εχεις πει/γραψει... χρονο να δω τις απαντησεις σου δεν ειχα...αρα ακομα ενα λαθος απο πλευρας σου...εκει πηγαινε το τσουβαλιασμα... Απόσπασμα:
Ειδες τωρα που ειμαι στην βαση μου σου απανταω αμεσα...!!! ![]() Αντε να δουμε...ποσο φως ακομα... Last edited by asotosios; 08-05-2013 at 16:48. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|