![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αν το thread ηταν"ολοι μαζι στην πληρωμη των διοδιων",ο γιωργος θα εβρισκε απειρα επιχειρηματα για να το αντικρουσει! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικα και εχω προσωπικο κι εννομο συμφερον απο την υποθεση, να κυκλοφορω σε ασφαλεις δρόμους!!! Και δεν με νοιαζει να πληρωνω διόδια αν οδηγουμαστε εκει, δηλαδη στην ασφάλεια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ασφαλώς και με ραντάρ για να μην υπάρχουν ασυνείδητοι που παραβαίνουν το νόμιμο όριο ταχύτητας και καθιστούν μη ασφαλείς τους δρόμους που κυκλοφορούμε φαντάζομαι...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και θα βάλω σε κινδυνο αυτους τους δολοφονους οι οποιοι πανε με το νομιμο οριο των 120κμ (και λιγοτερα) οδηγωντας τερμα αριστερα σε αυτους τους ''Γερμανικους'' δρόμους μην αφηνοντας τους ασυνειδητους να περασουν καθιστωντας τους δρόμους ανασφαλεις για όλους!!!! Αυτους, λυπαμαι, θα τους περασω απο επανω αγνοωντας και μην υπολογιζων τις συνεπειες γιαυτους!!! Καλυτερα αυτοι παρα εγώ!!!!!!!! ![]() ![]() Σημ. Αν μου βρεις μια επιστημονικη μελετη που να αποδικνυει οτι η ταχυτητα απο μονη της σκοτωνει θα παρω πισω τα παραπανω!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταλαβαίνεις ότι δρόμοι Γερμανικοί και διάφορα τέτοια δεν υπάρχουν, ούτε στέκουν σαν επιχειρήματα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σημ.Παντως στην Γερμανια στις Εθνικες οδους δεν υπαρχουν ορια ταχυτητας, μονον στις πολεις υπαρχουν!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
'Εχω ζήσει αρκετά χρόνια εκεί και ξέρω...
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έρχονται φθηνότερα διόδια. | georgekostas | Επικαιρότητα | 1 | 14-10-2009 18:36 |
Δεν #####, δεν #####!!! | emix | Ανέκδοτα | 14 | 06-07-2009 15:38 |
Κι άλλα διόδια στην Αττική | leonidas | Επικαιρότητα | 5 | 10-03-2009 09:15 |
Δεν πειραζει | wolferin | Ανέκδοτα | 5 | 11-02-2009 19:54 |
Για τα διόδια | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 18-01-2009 20:07 |