Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Aν εννοεις ασυνείδητους αυτους οι οποίοι παραβαινουν το νομιμο οριο ταχυτητας σε δρόμους 'γερμανικους'' (π.χ. εγναντια, κατερινη κ.λ.π.), όπου εκει (Γερμανια) δεν υπάρχει οριο ταχυτητας, ναι ειμαι ασυνειδητος!!!!
Και θα βάλω σε κινδυνο αυτους τους δολοφονους οι οποιοι πανε με το νομιμο οριο των 120κμ (και λιγοτερα) οδηγωντας τερμα αριστερα σε αυτους τους ''Γερμανικους'' δρόμους μην αφηνοντας τους ασυνειδητους να περασουν καθιστωντας τους δρόμους ανασφαλεις για όλους!!!! Αυτους, λυπαμαι, θα τους περασω απο επανω αγνοωντας και μην υπολογιζων τις συνεπειες γιαυτους!!! Καλυτερα αυτοι παρα εγώ!!!!!!!! 
Σημ. Αν μου βρεις μια επιστημονικη μελετη που να αποδικνυει οτι η ταχυτητα απο μονη της σκοτωνει θα παρω πισω τα παραπανω!!
|
Φίλε GeorgeP, οι νόμοι δεν βγήκαν για σένα μόνο και δεν κυκλοφορείς μόνος σου στους δρόμους. Αν δεν σου αρέσουν οι Ελληνικοί νόμοι, φεύγεις και μένεις στη Γερμανία (όπου αν εφαρμόζεις την "Ελληνική" συμπεριφορά σου θα σε μουρλάνουν στα πρόστιμα, όταν πηγαίνεις με 55 στα 50 όριο) Αλλιώς αν επιλέξεις να μείνεις στην Ελλάδα, τους υπακούς, διαμαρτύρεσαι κάνοντας χρήση των θεσμών του κράτους και δεν περνάς πάνω από κανέναν πολίτη της χώρας, επειδή εσύ "ξέρεις" κι αυτός δεν ξέρει.
Καταλαβαίνεις ότι δρόμοι Γερμανικοί και διάφορα τέτοια δεν υπάρχουν, ούτε στέκουν σαν επιχειρήματα.