![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεχάστε τα πιάτα σας ..... Μεσααααααααα!!!!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
ομορφιές
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() περιβαλον γραφικοτατο , το μαγαζι σαν το σπιτι μας , φαγητο σαν της μαννας μας , τιμες απιστευτες . καλο θα ειναι να ενημερωσουμε ποσοι θα παμε περιπου . |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=zissimo;945899]
![]() ![]() περιβαλον γραφικοτατο , το μαγαζι σαν το σπιτι μας , φαγητο σαν της μαννας μας , τιμες απιστευτες . καλο θα ειναι να ενημερωσουμε ποσοι θα παμε περιπ[/QUO εχει και τετοιο το προγραμμα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν πειράζει τέκνον μου Ιωάννη η Εκκλησία τους "αμαρτωλούς" θέλει στην αγκαλιά της εμάς (με τα σωστά κ αξιόπιστα) μας έχει ήδη κερδίσει... ![]() Απόσπασμα:
θα μπορούσα να πάω κάπου χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία; Δεν υπάρχει τπτ. ![]() ![]() ![]() Ποτέ τους φίλους γειωμένους, πάντα προσεύχομαι για την σωτηρία της ψυχής τους κ την επάνοδο στην ορθή πίστη δηλαδή στα GS... Βουρκώνω όταν σκέφτομαι τι έπραξες πάνω στον μετεφηβικό σου ενθουσιασμό... ![]() Ένα μεγάλο μην πω τεράστιο ![]() μου... "Μα τι είχε πιεί; Ένιωσε σαν τον Λιανό που ξυπνά στη διαφήμιση κ ανακαλύπτει το μέγεθος της συντρόφου του από τη σημαία (το γυναικείο εσώρουχο) ;;;;; " Απάντησε σε όλα αυτά εν Χριστώ αδελφέ Λάμπρο... Όχι τπτ άλλο αλλά αν έρθω κ κάτσω ανάμεσα σε εσένα κ τον μεγιστοτεράστιο Φίδη ( ο Φίδης, του Φίδη...) τον Μάριο θα μιλώ μόνος μου καθώς τα πιρούνια σας θα έχουν "πάρει φωτιά" κ οι μασέλες σας θα είναι απασχολημένες... ![]() ![]() ![]() Ναι, ναι φιλοι του Gs forum αυτό τραβάμε κάθε φορά. Φωτιάααααααααααα ΥΓ: Μην κρίνετε από το μέγεθός μου αν τρώω πολύ. Ρωτήστε τους υπολοίπους. Τσιμπολογάω σαν τον πουλάκι. Απλά ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΥΣΕΙΣ, κάτι έχει πάθει ο μεταβολισμός μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Έτσι ξυπνάω και εγώ κάθε πρωί νομίζοντας ότι εχω GS αλλά κατεβαίνω στο υπόγειο και μόλις βλέπω στο Κορίτσι μου με διαπερνάει ένα ρίγος από την αδρεναλίνη και να σκεφτείς ότι δεν το έχω βάλει ακόμη μπροστά. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπως καταλαβαίνεται η Αχαική παρέα πάντα πρωτοτυπεί
Μέσα μέσα μέσα |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα με νεο μελος προσεχως. Θα περιμενουμε ακριβως στη γωνια στο καφε first time. Υπ οψη οτι η Βλασσια ειναι το χωριο του πατερα μου, βεβαια η πανω Βλασσια οχι η Καβλασσια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ και ξεχάστε οτι ξέρατε!!!!!!!!!!!!!!εχώ κάνει service στα δόντια και έβαλα και διπλή σείρα
![]() ΥΓ.Σε ποια έξοδο πρεπεί να βγώ για να έρθω στον ΚΡΟΝΟ?γιατι ψωνίζω απο αλλού |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|