![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν πειράζει τέκνον μου Ιωάννη η Εκκλησία τους "αμαρτωλούς" θέλει στην αγκαλιά της εμάς (με τα σωστά κ αξιόπιστα) μας έχει ήδη κερδίσει... ![]() Απόσπασμα:
θα μπορούσα να πάω κάπου χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία; Δεν υπάρχει τπτ. ![]() ![]() ![]() Ποτέ τους φίλους γειωμένους, πάντα προσεύχομαι για την σωτηρία της ψυχής τους κ την επάνοδο στην ορθή πίστη δηλαδή στα GS... Βουρκώνω όταν σκέφτομαι τι έπραξες πάνω στον μετεφηβικό σου ενθουσιασμό... ![]() Ένα μεγάλο μην πω τεράστιο ![]() μου... "Μα τι είχε πιεί; Ένιωσε σαν τον Λιανό που ξυπνά στη διαφήμιση κ ανακαλύπτει το μέγεθος της συντρόφου του από τη σημαία (το γυναικείο εσώρουχο) ;;;;; " Απάντησε σε όλα αυτά εν Χριστώ αδελφέ Λάμπρο... Όχι τπτ άλλο αλλά αν έρθω κ κάτσω ανάμεσα σε εσένα κ τον μεγιστοτεράστιο Φίδη ( ο Φίδης, του Φίδη...) τον Μάριο θα μιλώ μόνος μου καθώς τα πιρούνια σας θα έχουν "πάρει φωτιά" κ οι μασέλες σας θα είναι απασχολημένες... ![]() ![]() ![]() Ναι, ναι φιλοι του Gs forum αυτό τραβάμε κάθε φορά. Φωτιάααααααααααα ΥΓ: Μην κρίνετε από το μέγεθός μου αν τρώω πολύ. Ρωτήστε τους υπολοίπους. Τσιμπολογάω σαν τον πουλάκι. Απλά ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΥΣΕΙΣ, κάτι έχει πάθει ο μεταβολισμός μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|