![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως γράφω και παραπάνω, στις υψηλές ταχύτητες άνω των 200 χλμ/ώρα δεν παρουσιάζει απολύτως τίποτα. "Τρένο"! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δοκίμασε ασφαλές φρενάρισμα χωρίς το abs να δεις αν "διπλώνει" ή κρατάει την τροχιά της η μοτοσυκλέτα.. Δηλ. αν είσαι ΟΚ σε ταχύτητες, βροχή και φρένο ο συνδυασμό που έβαλες έχει πετύχει. Ίσως είναι και καλύτερος ![]() Last edited by JohnGS1100; 25-09-2013 at 12:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια φοράω άλλο μπρος & άλλο πίσω και ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Το μηχανάκι στρίβει καλά, φρενάρει καλά και έχει εξαιρετική κατευθυντικότητα.
Ο λόγος που το έκανα ήταν οικονομικός. Αγόραζα μεταχειρισμένα από τον λαστιχά της γειτονιάς με κανα 20άρικο το τεμάχιο. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σωστή η παρατήρηση του να είναι λάστιχα ίδιας χρήσης (π.χ. δε θα έβαζα ποτέ Karo πίσω και Scorpion μπρος - είναι παλαβό). Η τρανότερη απόδειξη του ότι δεν υπάρχει πρόβλημα είναι ότι μόλις έβαλα ένα ζευγάρι καινούργια bridgestone 501/502 και δεν άλλαξε τίποτα. Μην ανησυχείς λοιπόν,τέλειωσέτα και μετά βάζεις μπρος πίσω τα ίδια !!! Και κάτι τελευταίο : Δε ξέρω πως φθείρονται τα λάστιχα στο varadero. Στην Gs 1200 εγώ, αλλάζω 2 μπροστινά για ένα πίσω. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=DoctorAbo;950786]Εγώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια φοράω άλλο μπρος & άλλο πίσω και ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Το μηχανάκι στρίβει καλά, φρενάρει καλά και έχει εξαιρετική κατευθυντικότητα.
Ο λόγος που το έκανα ήταν οικονομικός. Αγόραζα μεταχειρισμένα από τον λαστιχά της γειτονιάς με κανα 20άρικο το τεμάχιο. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σωστή η παρατήρηση του να είναι λάστιχα ίδιας χρήσης (π.χ. δε θα έβαζα ποτέ Karo πίσω και Scorpion μπρος - είναι παλαβό). Η τρανότερη απόδειξη του ότι δεν υπάρχει πρόβλημα είναι ότι μόλις έβαλα ένα ζευγάρι καινούργια bridgestone 501/502 και δεν άλλαξε τίποτα. Μην ανησυχείς λοιπόν,τέλειωσέτα και μετά βάζεις μπρος πίσω τα ίδια !!! Και κάτι τελευταίο : Δε ξέρω πως φθείρονται τα λάστιχα στο varadero. Στην Gs 1200 εγώ, αλλάζω 2 μπροστινά για ένα πίσω.[/QUOTE] ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα όμως που δε μπερδεύτηκα ? Το μπρος φαγώνεται γρηγορότερα !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
που συνδυαζεαι με πολλα γρηγορα επαρχιακα χιλιομετρα, αυτο συμβαινει!! Το ακαμπτο τελελεβερ γωνιαζει τις μυτες του εμπρος ελαστικου στα συνεχη φρεναρισματα και το καθιστα αχρηστο. Ειχα χρονια να το ακουσω αυτο.γιατρε οδηγας σιγουρα γρηγορα! |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ''ενναλακτικου'' τυπου μπροστινα συστηματα μοτο,[βλεπε BMW] ειναι αρκετα συνηθες το φαινομενο του περισσοτερο φθαρμενου εμπρος ελαστικου η ομοιομορφα φθαρμενα και τα δυο,λογω της πιεσης που ασκουμε φρεναροντας εκμεταλλευομενοι την προσφυση του ελαστικου.Οταν φρεναρουμε δυνατα με το εμπρος φρενο,δεν εχουμε την αισθηση της πιεσης που ασκουμε στο ελαστικο,γιατι πολυ απλα δεν φτανει αυτη η αισθηση στο τιμονι,λογω της αναρτησης.Σε αντιθεση με τα παραδοσιακα καλαμια που η πιεση που ασκειται ειναι ελεγχομενη απο τον οδηγο γιατι εχει την αισθηση του ''βουτηγματος'' και η αισθηση πληροφορησης στο τιμονι στα πολλα φρενα βαζει νωρις το οριο...
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|