![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμ που ηθελες να πανε?
Αν διαβασουμε προσεκτικα τα στοιχεια του ΟΟΣΑ θα δουμε τις τεραστιες αυξησεις που απαιτουσαν καποιοι αλαλ δεν μπορουσαν να υποστηρικτουν απο εργοδοτες και δημοσιο παρα μονον με δανεια κι ανακυκλωση του χρηματος μεσα απο αυτα....... Αυτο παει και τελειωσε, πισω στις ριζες και στην υγιη οικονομια, θελουμε δεν θελουμε!!! Να αμοιβομαστε και να ξοδευουμε αυτο που σαν λαος παραγουμε κι οχι να δανειζομαστε για να ξοδεουμε. Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολα ανεκτο αυτο που λεω ειδικα απο Ελ. επαγγελματιες αλλα καλυτερα θα ειναι να το συνηθισουν.......δεν υπαρχει εναλλακτικη. |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν υπάρξει και αντίστοιχος αποπληθωρισμός έλα να κουβεντιάσουμε, μέχρι τότε απλά εκτίθεσαι στα μάτια όλων μας....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επισης ¨η θα μιλαμε επι ισοις οροις και θα σταματησεις αυτα τα ηλιθια ''εκτιθεσαι'' ¨η θα σου μιλω οπως ακριβως μου μιλας με αναλογους ηλιθιους ορους κανοντας κι αυτην την ενοτητα μπαχαλο.........δεν νομιζω να το θελεις. ![]() Εχω καθε δικαιωμα να λεω την γνωμη μου ΟΠΟΙΑ κι αν ειναι αυτη....ειτε σου (σας) αρεσει ειτε οχι!!!!!!!! ![]() Εσεις πρεπει να βρειτε αντιδοτα σε αυτα που λεω αλλα και στις παραθεσεις πιστοποιησης αυτων που λεω.......αν δεν μπορειτε τοτε φυσικο ειναι να χρησιμοποιειτε ορους σαν τον παραπανω καθως και αλλα ηλιθια οπως ''προπαγανδα'' κ.λ.π. Μαθετε επισης να ξεχωριζετε τους ορους ''φτωχεια'' και ''πεινα''......... Οταν αυτο: Απόσπασμα:
![]() Επιτελους μαθετε να συζητατε κι οχι επειδη δεν συμφωνουν καποιοι να βρισκετε κωλυματα οτι δεν θελετε τα πολιτικα θεματα σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ, οτι κανουν προπαγανδα οι αντιφρονουντες, οτι εκτιθονται και αλαλ ομορφα....... Αν κι εγω συμφωνουσα μαζι σας δεν θα ειχε αλαλξει τιποτε στο φορουμ........αλλα δεν προκειται να το κανω Σταυρο διοτι βλεπω αλλιως τα πραγματα, ελπιζω να γινει σεβαστο και συζητησιμο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα παιδιά που διαφωνούσαν με την υπέρμετρη παρουσία αλλά και το ύφος που χαρακτηρίζει τα πολιτικά θέματα απεχώρησαν, οπότε όπως έχω ξαναγράψει δεν έχει πια σημασία. Τα θέματα τα ανεβάζω όχι για να διαφημίζω την κατάντια που μαστίζει την χώρα αλλά για να γράφεις τις "ιδέες" σου αφήνοντας σε στην κρίση των συμφορουμιτών. Είναι ίσως η καλύτερη "τιμωρία σου" Αν ψάχνεις ανθρώπους που έχουν πρόβλημα επιβιώσης μέσα στις καμπίνες των TAXI, στο Βaraonta ή στις παραλίες της Μάνης τότε δεν θα τους βρεις ποτέ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Περισσότερα με την επιστροφή... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εγω ξερω οτι αν καποιος δεν μπορει να αντιμετωπισει τον αλλον αποχωρει απο την συζητηση......ε, αυτο εκαναν, τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν? Οσο για το υφος, ειδες πουθενα σε αυτην την ενοτητα καποιο υφος? Δεν νομιζω, το υφος το προξενουσαν αυτοι που εφυγαν. σου παρεθεσα τις προαλλες την στιχομυθια μεταξυ εμου και του ''Μανιακου'' μεχρι το ''αι σιρ γαμις''....ειναι ξεκαθαρο οτι απαντησα σε δικη του μειωτικη προκληση με επισης ΟΞΥΤΑΤΗ μειωτικη προκληση!! Ετσι ειναι, μια βολη των 88mm o ενας αντιπαλος, δυο βολες των 108mm ο αλλος, λυπαμαι αλλα ετσι ειναι πως να το κανουμε........ Και φυσικα ΚΑΙ ΠΑΛΙ σχολιο απο κανεναν δεν ειδα......ουτε εσυ, οπου απευθυνομουνα, σχολιασες κατι εστω και με ΠΜ. Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 02-12-2013 at 17:33. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδω θα συμφωνησουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ειμαι σιγουρος οτι οταν βρεθουμε κ καταλαβεις οτι εχω δικιο τελικα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κρίμα... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όταν ο κόσμος πάει μπροστά, εμείς γυρίζουμε 20 χρόνια πίσω και μάλιστα πανηγυρίζουμε για αυτό. Μείνε στο κράξιμο του Τσίπρα και μην εκτείθεσε σε πράγματα που δεν κατανοείς... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο κοσμος παει μπροστα με χρηματα που παραγει οχι με χρηματα που του δανειζουν τα οποια δεν μπορει να αποπληρωσει απαιτωντας μαλιστα κι αλαλ χρηματα για να μην χασει την βολη του.........λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε ακολουθησω......οι πολεμοι εχουν και θυματα, στην περιπτωση της Ελλαδας ειναι τα ιδια με τα προ 20ετιας....... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπίζω Σταύρο να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που έγραψες είναι εξαιρετικά "άσχημο". Κανονικά του αξίζει άλλος χαρακτηρισμός, αλλά τέλος πάντων! Πραγματικά παραξενεύομαι φίλε Σταύρο! Η επίθεση που κάνεις τις τελευταίες μέρες στο Γιώργο είναι ανεξήγητη. Εγώ ήξερα ότι είσασταν φίλοι και μάλιστα καλοί! Αν έχει γίνει κάνει κάτι λύστε το μεταξύ σας διότι δημιουργούνται εντυπώσεις που καθένας τις μεταφράζει όπως θέλει. Και κάποιοι χαίρονται χωρίς καν να ξέρουν γιατί..... Το έχω ξαναγράψει, ας προσέχουμε όλοι τις συγκυριακές προτιμήσεις μας..... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|