02-12-2013, 17:26
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Κάτω από τα επίπεδα του 2000 επέστρεψαν οι μισθοί
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Αυτά να το πεις στην μάνα του κοριτσιού που πέθανε στην Θεσ/νικη από το μαγγάλι γιατί δεν είχε να πληρώσει το ρεύμα.
|
η απαντηση για να μην τρελαθω τελειως.........
Απόσπασμα:
Τα παιδιά που διαφωνούσαν με την υπέρμετρη παρουσία αλλά και το ύφος που χαρακτηρίζει τα πολιτικά θέματα απεχώρησαν, οπότε όπως έχω ξαναγράψει δεν έχει πια σημασία.
|
εγω τι να εκανα ¨η τι να κανω τωρα? Μηπως αν ελεγα σε ολα ''ΝΑΙ εχετε δικιο'' θα ηταν ολοι εδω και θα εγραφαν καταριομενοι το συστημα? Μηπως τελικα ο αποδεικτικος αντιλογος ειναι η αιτια και δεν το αντεχουν? Μηπως ειναι αδυναμοι απεναντι σε αυτον τον αντιλογο? Ο ''ortho'', ο ''πλοηγος'' (που δεν τον ξερω κι ολας ακομη), ''ο ''καρδερινας'' κ.α. ειναι εντελως αντιθετοι απεναντι μου, ομως δεν αποχωρησαν απο πουθενα και καμια συζητηση και με ολους αυτους παντα θα βρισκεται χρονος για κιαφε και συζητηση κι ας διαφωνουμε!!! Για τους αλλους δεν μπορω να κανω τιποτε.....
Εγω ξερω οτι αν καποιος δεν μπορει να αντιμετωπισει τον αλλον αποχωρει απο την συζητηση......ε, αυτο εκαναν, τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν?
Οσο για το υφος, ειδες πουθενα σε αυτην την ενοτητα καποιο υφος? Δεν νομιζω, το υφος το προξενουσαν αυτοι που εφυγαν. σου παρεθεσα τις προαλλες την στιχομυθια μεταξυ εμου και του ''Μανιακου'' μεχρι το ''αι σιρ γαμις''....ειναι ξεκαθαρο οτι απαντησα σε δικη του μειωτικη προκληση με επισης ΟΞΥΤΑΤΗ μειωτικη προκληση!! Ετσι ειναι, μια βολη των 88mm o ενας αντιπαλος, δυο βολες των 108mm ο αλλος, λυπαμαι αλλα ετσι ειναι πως να το κανουμε........
Και φυσικα ΚΑΙ ΠΑΛΙ σχολιο απο κανεναν δεν ειδα......ουτε εσυ, οπου απευθυνομουνα, σχολιασες κατι εστω και με ΠΜ.
Απόσπασμα:
Τα θέματα τα ανεβάζω όχι για να διαφημίζω την κατάντια που μαστίζει την χώρα αλλά για να γράφεις τις "ιδέες" σου αφήνοντας σε στην κρίση των συμφορουμιτών. Είναι ίσως η καλύτερη "τιμωρία σου"
|
Δλδ αν καταλαβαινω καλα το κανεις για να με εκθεσεις!!!! Γιατι? ετσι αντιλαμβανεσαι την φιλια ΜΑΣ? Αν ειναι ετσι τωρα καταλαβαινω γιατι δεν πηρες θεση ουτε στο ''αι σιρ γαμις'' τοτε ουτε και στην παραθεση των μυνηματων μεχρι το ''αι σιρ γαμις'' πιο προσφατα........ετσι δικαιολογουνται και τα δυο μετρα και δυο σταθμα....δεν συμφωνεις μαζι μου (δεκτον και σεβαστον) και προσπαθεις να με εκθεσεις (αδυνατον μεν αλλα ατιμο δε!)
Απόσπασμα:
Αν ψάχνεις ανθρώπους που έχουν πρόβλημα επιβιώσης μέσα στις καμπίνες των TAXI, στο Βaraonta ή στις παραλίες της Μάνης τότε δεν θα τους βρεις ποτέ.
|
Κοιτα, ''οποιος ψαχνει βρισκει'' λεει ο λαος μας.....αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτοι οι πεινωντες ειναι πολυ δυσκολο να βρεθουν διοτι ειναι πολυ λιγοι.......οσοι ηταν και το 1994, ουτε τοτε τους εβλεπες πουθενα αλαλ ουτε και κανεις τους εψαχνε. Σημερα, ενω ειναι τα ιδια νουμερα με το 1994 ολοι τους μνημονευουμε και τους αποκαλουμε ''ολη η ελλαδα''!!!! απαραδεκτον......
Last edited by GeorgeP; 02-12-2013 at 17:33.
|