![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εγω ξερω οτι αν καποιος δεν μπορει να αντιμετωπισει τον αλλον αποχωρει απο την συζητηση......ε, αυτο εκαναν, τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν? Οσο για το υφος, ειδες πουθενα σε αυτην την ενοτητα καποιο υφος? Δεν νομιζω, το υφος το προξενουσαν αυτοι που εφυγαν. σου παρεθεσα τις προαλλες την στιχομυθια μεταξυ εμου και του ''Μανιακου'' μεχρι το ''αι σιρ γαμις''....ειναι ξεκαθαρο οτι απαντησα σε δικη του μειωτικη προκληση με επισης ΟΞΥΤΑΤΗ μειωτικη προκληση!! Ετσι ειναι, μια βολη των 88mm o ενας αντιπαλος, δυο βολες των 108mm ο αλλος, λυπαμαι αλλα ετσι ειναι πως να το κανουμε........ Και φυσικα ΚΑΙ ΠΑΛΙ σχολιο απο κανεναν δεν ειδα......ουτε εσυ, οπου απευθυνομουνα, σχολιασες κατι εστω και με ΠΜ. Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 02-12-2013 at 17:33. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδω θα συμφωνησουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ειμαι σιγουρος οτι οταν βρεθουμε κ καταλαβεις οτι εχω δικιο τελικα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κρίμα... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όταν ο κόσμος πάει μπροστά, εμείς γυρίζουμε 20 χρόνια πίσω και μάλιστα πανηγυρίζουμε για αυτό. Μείνε στο κράξιμο του Τσίπρα και μην εκτείθεσε σε πράγματα που δεν κατανοείς... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο κοσμος παει μπροστα με χρηματα που παραγει οχι με χρηματα που του δανειζουν τα οποια δεν μπορει να αποπληρωσει απαιτωντας μαλιστα κι αλαλ χρηματα για να μην χασει την βολη του.........λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε ακολουθησω......οι πολεμοι εχουν και θυματα, στην περιπτωση της Ελλαδας ειναι τα ιδια με τα προ 20ετιας....... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η απώλεια της ζωής ενός 13 χρονου παιδιού το 2014 δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως στατιστική και ως παράπλευρη απώλεια. Το αίτιο του θανάτου της, ήταν η φτώχια και όσο γελοίος είναι ο Τσίπρας που πάει το εκμεταλευτεί πολιτικά, άλλο τόσο είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτά συμβαίνουν. Εγώ εδώ είμαι να συζητάμε, πάντα με επιχειρήματα, αν εσύ δεν θέλεις τότε πάσο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορει να ειναι και πείνα η η ελειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ,η παντελης ελειψη κοινωνικής πολιτικής και η δυσκολία εύρεσης των αναγκαίων. Συμφωνώ οτι τέτοια γεγονότα συνέβαιναν και παλαιότερα αλλα τωρα ειναι ποιο αξιόλογο οταν έχεις μετρό σύγκρισης άλλες κοινωνίες που συμπορευομαστε |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|