GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-10-2011, 11:58
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Προεπιλογή Απάντηση: Ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ???

Ωραίος ο θεσμός του προέδρου της δημοκρατίας, αλλά όταν πληρώνεται αδρότατατατα για να είναι αόρατος και αμέτοχος στα φλέγοντα κοινωνικά - οικονομικά προβλήματα που μας κλυδωνίζουν εδώ και τόσο καιρό, άστα - βράστα. Ας πάει στη βίλα του να πιεί το τσαγάκι του. Και για ποιούς θεσμούς μιλάμε φίλοι μου, και για ποιά δημοκρατία, πλέον; Και τα δύο δεν υφίστανται, οπότε δεν τίθεται λόγος να υφίσταται κι ο ίδιος.
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2011, 23:52
paramedic Ο/Η paramedic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Αθήνα

Γιατί σήμερα δεν έχουμε οριστική χρεοκοπία? Εκτός και αν το κούρεμα επειδή το ονομάσαμε αλλιώς δεν νοείται για χρεοκοπία.
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2011, 15:10
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Ας θυμόμαστε ... ο τίτλος του θέματος είναι Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ...
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2011, 15:13
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Νικ θα σε διορθώσω! Ο τίτλος είναι "ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη;;;"

Κι απαντά κιόλας. Ματαιώθηκε, δε διεκόπη και μάλιστα με απόφαση της κυβέρνησης!
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2011, 15:14
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
Senior Member

Εγώ έγραψα την άποψή μου ...

Απόσπασμα:

Οι λόγοι που όπως προείπα, δεν έχω καταλήξει ακόμη,

για την διακοπή της παρέλασης, είναι δύο ...

Στην μια περίπτωση έχουμε την Εθνική εορτή ...

Σ' αυτήν τιμούμε τους πατεράδες μας κ τους παππούδες μας ...

Ακόμη, τιμούμε τον ηρωισμό κ τους αγώνες τους - άρα ΔΕΝ έπρεπε να διακοπεί η παρέλαση ...

Απ' την άλλη, με την διακοπή της παρέλασης,

έδειξαν οι πολίτες μια αντίδραση, πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα ...

Προσπαθώντας λοιπόν να τα "ζυγίσω" αυτά,

δεν μπορώ να δω προς τα που γέρνει η ζυγαριά,

γιατί ΚΑΙ οι δυο απόψεις έχουν τα υπέρ και τα κατά ...

Ας γράψουν κ οι άλλοι τί πιστεύουν ...
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2011, 15:17
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικ θα σε διορθώσω! Ο τίτλος είναι "ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη;;;"

Κι απαντά κιόλας. Ματαιώθηκε, δε διεκόπη και μάλιστα με απόφαση της κυβέρνησης!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

Απόσπασμα:
Οι λόγοι που όπως προείπα, δεν έχω καταλήξει ακόμη,

για την διακοπή της παρέλασης, είναι δύο ...

Στην μια περίπτωση έχουμε την Εθνική εορτή ...

Σ' αυτήν τιμούμε τους πατεράδες μας κ τους παππούδες μας ...

Ακόμη, τιμούμε τον ηρωισμό κ τους αγώνες τους - άρα ΔΕΝ έπρεπε να διακοπεί η παρέλαση ...

Απ' την άλλη, με την διακοπή της παρέλασης,

έδειξαν οι πολίτες μια αντίδραση, πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα ...

Προσπαθώντας λοιπόν να τα "ζυγίσω" αυτά,

δεν μπορώ να δω προς τα που γέρνει η ζυγαριά,

γιατί ΚΑΙ οι δυο απόψεις έχουν τα υπέρ και τα κατά ...

Οκ ... διακοπή ή ματαίωση, το ίδιο αποτέλεσμα έχουν ...
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2011, 15:21
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Ελληνες είμαστε! Οσοι είμαστε θα υπάρχει πάντα μία γνώμη παραπάνω!
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2011, 15:20
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Λεοντοκαρδε,

φυσικα τιμουμε τον λαο μας και τους προγονους μας, ειδακα εδω στη βορεια ελλαδα οπου η οικογενεια μου ειχε 20 νεκρους.....

αλλα θα την τιμησουμε χωρις λαμογια... εστω και αν ειμαστε μονοι μας...

κανενας απο δαυτους στα τελευταια 30 χρονια δεν τιμησε τον παππου μου που ακομη λιωνει στα βουνα της β. ηπειρου....

το θεμα ειναι .... γιατι εφυγε ο στρατος απο την παρελαση??? δεν επρεπε να μεινον και να κανουν την παρελαση? τη και αν εφυγε ο παππους...

φμχ
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2011, 15:42
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

Οι άλλοι δεν πιστευουν στους θεσμους......τι να γραψουν λοιπόν? ¨η μαλλον τι περιμενεις να γραψουν? αυτονων δωστους να κανουν οτι θελουν και τοτε ολα ειναι καλα κι αγια.

Ο σημερινος Προεδρος της Δημοκρατιας=λαμογιο οπως ολοι οι πολιτικοι...το ιδιο λοιπον και ο Στεφανοπουλος, το ιδιο και ο Σαρτζετακης, το ιδιο και ο Καραμανλης το ιδιο ολοι.......
Οταν βλεπεις γραπτα που αναφερουν σαν θεσμο τον στρατό, την εκκλησια και την νομοθεσια απο εκει και υστερα νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε οτι οι εννοιες των Ελληνικων ειναι ανυπαρκτες!! Δεν ξερουμε τι σημαινει ''θεσμος'' πως να το κανουμε.....
Οταν ακους να ονομαζουν ειρωνικα /περιπαικτικα τον ΠτΔ....''παππου'' ισως καταλαβαινεις το επιπεδο των ανθρωπων που τον αναγκασαν να φυγει απο την εξεδρα.

Αλλοι γραφουν ''πληρωνεται αδροτατα και ειναι αορατος'' αυτονων τι να τους πεις, προφανως δεν ξερουν τι οριζει το Συνταγμα απο το 1985 κι υστερα για ολους τους ΠτΔ. Ουτε και ξερουν την διαφορα της Προεδρευομενης απο της Προεδρικης Δημοκρατιας....ειπαμε η εννοιες των ελληνικων χανονται στα χωραφια.

Οταν καποιοι άλλοι ηρωποιουν τον Ι.Μεταξα δινοντας του αλλοθι για το πραξικοπημα του και τις εκτελεσεις/φυλακισεις/εξοριες που υπεβαλε τον Ελληνικο λαο λογω του γνωστου ''ΟΧΙ'' τι επριμενεις να γραψουν?

Ασε τους λοιπόν να ''βαρανε'' τους πολιτκους, ασε τους να εκμεταλευονται κατα το δοκουν τους θεσμους προκειμενου να περασουν τα σχεδια τους και να δειξουν οτι κατι εκαναν κι αυτοι μπας και βγουν απο την αφανεια κι ασε τους να λοιδορουν το πολιτικο συστημα κιας υπηρξαν μερος του ψηφιζοντας το επι 10ετιες αφου τους εξυπηρετουσε.......
Το πολιτικο συστημα, αυτο που ερχεται διοτι το παρον αλλαζει (ακομα να το καταλαβουν) θα τους βαλει στην θεση τους.

Ξερω, μην μου πεις...το θεμα του νηματος ειναι άλλο......οχι εντελως ομως......λεω εγω.
Reply With Quote
Παλιό 31-10-2011, 18:58
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι άλλοι δεν πιστευουν στους θεσμους......τι να γραψουν λοιπόν? ¨η μαλλον τι περιμενεις να γραψουν? αυτονων δωστους να κανουν οτι θελουν και τοτε ολα ειναι καλα κι αγια.

Ο σημερινος Προεδρος της Δημοκρατιας=λαμογιο οπως ολοι οι πολιτικοι...το ιδιο λοιπον και ο Στεφανοπουλος, το ιδιο και ο Σαρτζετακης, το ιδιο και ο Καραμανλης το ιδιο ολοι.......
Οταν βλεπεις γραπτα που αναφερουν σαν θεσμο τον στρατό, την εκκλησια και την νομοθεσια απο εκει και υστερα νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε οτι οι εννοιες των Ελληνικων ειναι ανυπαρκτες!! Δεν ξερουμε τι σημαινει ''θεσμος'' πως να το κανουμε.....
Οταν ακους να ονομαζουν ειρωνικα /περιπαικτικα τον ΠτΔ....''παππου'' ισως καταλαβαινεις το επιπεδο των ανθρωπων που τον αναγκασαν να φυγει απο την εξεδρα.

Αλλοι γραφουν ''πληρωνεται αδροτατα και ειναι αορατος'' αυτονων τι να τους πεις, προφανως δεν ξερουν τι οριζει το Συνταγμα απο το 1985 κι υστερα για ολους τους ΠτΔ. Ουτε και ξερουν την διαφορα της Προεδρευομενης απο της Προεδρικης Δημοκρατιας....ειπαμε η εννοιες των ελληνικων χανονται στα χωραφια.

Οταν καποιοι άλλοι ηρωποιουν τον Ι.Μεταξα δινοντας του αλλοθι για το πραξικοπημα του και τις εκτελεσεις/φυλακισεις/εξοριες που υπεβαλε τον Ελληνικο λαο λογω του γνωστου ''ΟΧΙ'' τι επριμενεις να γραψουν?

Ασε τους λοιπόν να ''βαρανε'' τους πολιτκους, ασε τους να εκμεταλευονται κατα το δοκουν τους θεσμους προκειμενου να περασουν τα σχεδια τους και να δειξουν οτι κατι εκαναν κι αυτοι μπας και βγουν απο την αφανεια κι ασε τους να λοιδορουν το πολιτικο συστημα κιας υπηρξαν μερος του ψηφιζοντας το επι 10ετιες αφου τους εξυπηρετουσε.......
Το πολιτικο συστημα, αυτο που ερχεται διοτι το παρον αλλαζει (ακομα να το καταλαβουν) θα τους βαλει στην θεση τους.

Ξερω, μην μου πεις...το θεμα του νηματος ειναι άλλο......οχι εντελως ομως......λεω εγω.

ΟΧΙ φιλτατε τα ελληνικα μας δεν ειναι καλα... δεν ειχαμε καμια σχεση με τη χωρα... αλλα ουτε με ελληνες επι δεκαετειες...

αλλα ακου κατι

ο παππους καταρχην καλυψε τον εγκληματια ανδρεα στη ροζ βιλα... αρα ειναι λαμογιο... οσο για τους αλλους ολοι ξερουμε το ποσο λαμογια ηταν και ειναι...

ξερω καλα τη εινια θεσμος και τη δεν ειναι... οσο και να μην το πιστευεις το τελος του παππου ηρθε οχι επειδη καποιος τον κυνηγα... αλλα επειδη ειναι λαμογιο και κουφος... εδω ο κοσμος χανεται και το μ*** ξυριζεται λεει ο tus..

αν ητνα μαγκας απο τη στιγμη που μετα το 85 δεν εχει δικαιωματα... θα εβγαινε στην τηλ και θα ελεγε... ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟς αλλα δεν συμφωνω με το ξεπουλημα... η να ελεγε κατι.. αλλα τη να περιμενεις απο τον χρηματοδοτη του εγκληματια ανδρεα...

οσο για τον μεταξα... αυτος τουλαχιστων ειπε ενα οχι... ασε που εσβησε και τα χρεη της ελλαδιτσας... το προβλημα δεν ειναι αυτο... αυτο που σας καιει ειναι οτι ο φασιστας εκανε 5 καλα και οι ανικανοι πολιτικοι που τοσα χρονια γλυφεται.. απλα εκαναν 300 δις χρεει

και αν ηξερες ιστορια... τις εξοριες στην ελλαδα ο βενιζελος τις εφερες.. πολλα χρονια προ μεταξα...

ασε τα σαπια για το πολιτικο συστημα και οτι θα μας κανει ΝΤΑ... το γραφουμε κανονικα... εχω 4 υπηκοοτητες και πολλααααα λεφτα....

κοιτα λιγο τον εαυτο σου
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης