![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παω για λάστιχα εντος της εβδομάδας.
![]() Λεοντόκαρδε σου στέλνω pm. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι ok, τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
γεια χαρα απο Θεσσαλονικη. Ενδιαφερομαι άμεσα για ενα set tourance metzeler ή Μichelin Anakee
εμπρός 100/90 S 19 100/90 S 19 πίσω 130/80 S 17 130/80 S 17
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλά άλλο η μηχανή να ''πιάνει'' τα 210χλμ/ωρα και το ελαστικό τύπου Η να είναι στο όριο του και άλλο να έχεις δείκτη V που το όριό του είναι 240χλμ/ωρα. Εχεις ''αέρα'' πως να το κάνουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε ξερω για ποιο λογο αλλα ξαναεριξα μια ματια στα ελαστικα και τελικα το μπροστινο ειναι M/C 59H (4609) και το πισω ειναι M/C 69V (4209).
Απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι εντος παρενθεσης ειναι εδβομαδα και ετος παραγωγης οποτε ειναι σχετικα φρέσκα...τωρα για τη διαφορα στο δεικτη ταχυτητας μπρος και πισω θα δειξει ![]() Αυτο που μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση ειναι τα πρωτα χιλιομετρα με τα νεα λαστιχα. Ετυχε και πηγα απο το περιστερα στο σερβις στο γερακα και νομιζα οτι ειχε τρικυμια.. ![]() Σημερα αισιως στα 100χλμ. η κατασταση εχει βελτιωθει αλλα εχει ακομα περιθωρια. Αυτα. Ευχαριστώ και πάλι.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μάλλον από την αρχή ήθελαν ζυγοστάθμιση και αν αυτή είχε γίνει, τότε δεν είχε πετύχει... Έπρεπε να ξαναπάς! Απαράδεκτο για μένα να μην έχεις καλή αίσθηση από το πρώτο περπάτημα... Δεν γνωρίζω, αλλά και δεν θα συμφωνούσα να έχω πάνω στην μηχανή ελαστικά διαφορετικής γόμας... Το πέλμα μπορεί να είναι ίδιο αλλά η γόμα διαφέρει παρασάγκας... Δεν ξέρω σε ζόρικες συνθήκες αν θα συνεργάζονται το ίδιο άριστα! Πιο πολύ με λάθος ή "τραβηγμένη" επιλογή μου φαίνεται...!!! Δεν άκουσα από κανέναν να προτιμάει τα Continental που μετά από μετρήσεις και tests που έλαβαν χώρα προ όλίγου καιρού και συγκρινόμενα σε GS 1200...βγήκαν με διαφορά πρώτα σε όλες τις επιμέρους μετρήσεις από όλα τα ανταγωνιστικά ελαστικά... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
####### ανωτερα απο τα μετζελερ που ειχα πριν! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ομοιως... καλυτερα απο EXP που φορουσα πριν. τα εβαλα στην Τεργεστη το καλοκαιρι (220 ευρω) και με ικανοποιησαν περισσοτερο. (χωρις να σημαινει οτι ειχα παραπονο απο τα EXP) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια στο forum
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 11:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |