![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τι άλλο θα ακούσουμε........
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() πάντως υπάρχει σχετικό ενημερωτικό που δίνεται σε τσοπάνηδες απο την εκάστοτε περιφέρεια. αυτό που δεν καταλαβαίνω,είναι γιατί να είναι ένα κοπάδι έξω την νύχτα... πιθανόν να τα έπινε πουθενά και να άργησε να πάει να τα πάρει! ![]() για την ιστορία πάντως,εμείς όταν είναι να μετακινήσουμε κάποιο κοπάδι και μας πιάσει νύχτα,απλά βάζουμε μπροστά όχημα με αλαρμ αναμμένο,συνήθως καμιά γουρούνα,και οπισθοφυλακή κανένα αγροτικό επίσης με αλάρμ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Γιάννηηηηηηηη Σε έχω χάσειιιιιι, που είσαι εσύ???????????????? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τσοπανης με γουρουνες;;;;;;
![]() ![]() ![]() εχει πλακα πως ενα τοσο σοβαρο θεμα το ξεφτυλισαμε.... α να χαθειτε αλητες.......... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ένα μήνα, Μάλτα, Ισπανία, Αγγλία, Βέλγιο, Λιβύη, Ιταλία κι από σήμερα σε 2 ναυπηγεία στην Κίνα ![]() Εσύ καλά; Η Κωνσταντίνα; Έλεγα πως θα καθόμουν βδομάδα και θα τα λέγαμε, αλλά... Τουλάχιστον ελπίζω να πάω τον Αύγουστο με την οικογένεια καμμιά 10αριά μέρες διακοπές. Έχω κλείσει στην Κύπρο... να δούμε, θα τα καταφέρω?!?!? Βέβαια, τέτοιες εποχές λές, ας υπάρχει τουλάχιστον δουλειά και βλέπουμε. Πάντως δεν είναι και πολύ σπαμ... για πρόβατα το θέμα, για άρμεγμα εμείς!!!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συγγνώμη, μέχρι τώρα ήμουν ο πατέρας σου, αλλά τώρα δεν είμαι... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 11 | 09-05-2010 05:03 |
| Αντε τωρα να ξανανεβω σε μηχανη! | emix | Χιούμορ | 7 | 17-02-2010 00:43 |
| R1200GS τώρα ή το καινούργιο? | platon | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 13-11-2009 19:31 |
| Αντε να περνουμε τα πανω μας οι 800ρηδες!! | Kwstas_kef | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 06-10-2009 05:44 |
| Κόλαση ή παράδεισος; Κάντε το τεστ αγνότητας τώρα! | skippybi | Χιούμορ | 30 | 12-04-2009 12:19 |