![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ο scorpio ουδεμία σχέση έχει με τον μαμά...Είναι ο καλύτερος που υπάρχει αυτη την στιγμή στην αγορά...και δεν ενοχλείς canbus στην τοποθέτηση, άρα δεν ενοχλείς την εγγύηση...Τάχουμε πεί τόσες φορές..Τέλος!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ......ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο μαμά για μένα είναι άχρηστος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα και εγώ στην δκιά μου 1200gs συναγερμό μαμά αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος. Το control πιάνει μόνο κοντά στην μηχανή και μουέχει δώσει δείγματα ότι άλλες φορές κουνιέται η μηχανή και χτυπάει και άλλες όχι. Γενικότερα δεν μο δίνει αίσθημα ασφάλειας.
Στην προηγούμενη 1200 που είχα είχε συναγερμό με τηλεειδοποίηση steelmate ο οποίος ήταν κατά την άποψή μου πολύ καλύτερος. Τον μαμά τον έβαλα επειδή φοβήθηκα ακούγοντας για ασυμβατότητες με άλους συαγερμούς και επειδή με έπιασε αυτό που πιάνει πολλούς όταν παίρνουμε την μπεμπα μας τα θέλουμε όλα πάνω με τον έλικα. Άλλες φορές βγαίνει σε καλό άλλες καλά να πάθουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι σχετικά όλα παιδιά...στη προηγούμενη μηχανή είχα scorpio και ένα λάθος στην εγκατάσταση με ταλαιπώρησε στο συνεργείο της ktm ενάμιση μήνα.
Τώρα με τον μαμά (μετά από τη τελευταία μου εμπειρία) είμαι ήσυχος σε θέματα μαστοράτζας-έκανα και μια ασφάλεια κλοπής στη chartis και τέλος. Τώρα σχετικά με το κλέψιμο περιφερειακών είναι όλοι οι συναγερμοί επιρρεπείς, εκτός του scorpio με το περιμετρικό ραντάρ- μόνο που εκεί πιάνει όποιον πλησιάζει και έχεις το ρίσκο των false alarms. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι εκ πειρας μιλαω καντε καλυτερα μια ασφαλεια κλοπης και ποιοτικα λουκετα,συναγερμο αξιζει μονο σε περιπτωση που χτυπα ξυλο φτου φτου μακρια απο δω, σας ριξει καποιος επιτηδειος τη μηχανη μ το αυτοκινητο του
Last edited by stelios1977; 15-08-2010 at 19:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ένας αξιόπιστος συναγερμός που συνεργάζεται με το can bas !!!
Aν θες κάτι παραπάνω τότε δες τον scorpion. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζοντας τα παραπάνω κατέληξα στο οτι μάλλον scorpio έχει ο κάφρος που παρκάρει κάτω από το σπίτι μου και χτυπάει όλο το βράδυ με το που περνάει γατάκι. Λοιπόν, αν βάλετε scorpio φροντίστε να τον ρυθμίσετε σωστά παρακαλώ!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανακατασκευή σέλας σε F800gs - αξίζει??? | lk13 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 03-04-2011 05:52 |
Αφιερώστε λίγο χρόνο αξίζει !!!! | adventure | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 17 | 09-02-2010 16:18 |
69 λόγοι που αξίζει να είσαι άνδρας | georgekostas | Διάφορα | 7 | 31-10-2009 17:18 |
Ukrainian talents.....Δείτε το αξίζει!!!! | Naval Architect | Κόσμος | 5 | 29-10-2009 12:37 |
Αφιερώστε λίγο χρόνο αξίζει !!!! 2 | adventure | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 6 | 03-01-2009 08:41 |