![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ερχονται... έρχονται... απο κάτω είναι...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειλικρινά κάποιοι εδώ μέσα,έτσι απλα,μπερδεύεται τα πράγματα κ ίσως με αυτά που κάνετε να προσβάλλεται πρόσωπα.αυτο που κάνει ο Ακης είναι πέρα για πέρα αξιεπαινο .Σας παρακαλώ ας τον σεβαστούμε κ ας του πούμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστω αντί να τον (τρελενουμε)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν.. Άκη... αν καταλαβαίνεις ότι κάπου σε:
1. Ακύρωσα 2. Προσέβαλα 3. Τρέλανα 4. Δυσκόλεψα το έργο σου 5. ...και ότι άλλο πρόκειται να ακουστεί από "συγκεκριμένους" και μη... σε παρακαλώ να μου το δηλώσεις εδώ κατάμουτρα κι εγώ αποχωρώ από το forum την ίδια στιγμή και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αντε γιατί το κουράσαμε... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην κρίνεις εξ' ιδίων...
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια ειμαστε σοβαρη τωρα????δεν καταλαβαινω τωρα γιατι παρεξηγηστε μεταξυ σας???
λες κ ειμαστε μικρα παιδια!! αντε να παραγγειλουμε να τελειωνουμε...... πως θα παω στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ χωρις τα μποτακια!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Κώστα ασε να κυλίσει η ομαδική μια χαρά έχουμε οργανωθεί.....
Ψυχραιμία και όχι βιασύνες γιατί θα τα κάνουμε μαντάρα. Επαγγελματικό ΑΦΜ, αποθηκευτικός χώρος και δυο τρία αυτοκίνητα να μεταφερθούν τα παπούτσια βρίσκουμε, τόσοι είμαστε εδώ μέσα με καλή διάθεση και όρεξη να βοηθήσουμε. Εγώ είμαι μέσα στην ομαδική πείτε το τελικό κόστος ανα ζευγάρι 24-25 € ; και τους τρόπους κατάθεσης Ακη προχώρα ...... Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv Last edited by peterv; 03-04-2012 at 18:27. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Βιαστηκα οντως... γιατι οταν καλεσα τον Ακη δεν απαντησε οποτε δεν προλαβα να του εξηγησω τι σκοπευα να κανω και το εκανα αυτοβούλως... με μοναδικό σκοπο να τον "βοηθησω" ωστε να εχει 4 ζευγαρια "προβλήματα" λιγοτερα... Μιλησαμε και στο τηλεφωνο και του εξηγησα, αν και γνωριζε ήδη οτι δεν εκανα κατι εκ του πονηρου. Οσοι με γνωριζουν... ξερουν... δε χρειαζεται να πω περισσοτερα και τους ζητω συγγνωμη για το βεβιασμενο της υποθεσης!!! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 15:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 03:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 22:11 |