![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!! ![]() ![]() αν και οι κολλητοι μου ειναι μηχανικοι της BMW!! |
|
|
|||
|
|||
|
με τα spd χαιρεσαι καταβαση ... στο αλμα σε βοηθανε παρα πολυ , σε εμενα προσωπικα εχει τυχει να φυγει ποδι απο το πεταλι σε αλμα και να πεσω με αρκετα μεγαλη δυναμη και τα ποδια ανοιχτα ... ξερεις που , ξερεις και ποσο πονεσε ... απο τοτε spd ... και μονο . αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να προσγειωθεις σωστα ... οχι αν θα σου φυγουν τα ποδια .
επισης βοηθουν πολυ στην αναβαση γιατι δουλευεις δικεφαλο μηριαιο οταν κουραζονται γαμπες και τετρακεφαλοι ... ![]() τωρα για την επιλογη σου ... οι πισω αναρτησεις ειναι καλες , αλλα θα περασεις τα 2500 για ενα καλο ποδηλατο με καλη πισω αναρτηση, αξιοπρεπη περιφερειακα και καλο σκελετο , αν ταεχεις ... μην το σκεφτεσαι , αν οχι , παιξε σε ενα με αριστη μπροστινη αναρτηση , αν εισαι κασκαντερ οχι carbon γιατι θα κλαις , αλουμινιο , και αριστα περιφερειακα (xtr , κτλ ), παιζουν πολυ μεγαλο ρολο κατατη δικη μου αποψη , σε ανηφορες , σε δυσκολες και γρηγορες καταβασεις ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συμφωνα με την Shimano που τα κατασκευαζει και τους μηχανικους της οι LX, XT, XTR, δεν εχουν καμια διαφορα στην λειτουργικοτητα αλλα μονο στο βαρος και το ντιζαϊν. Πριν καμια δεκαρια χρονια σε δοκιμη που καναμε με σκελετο Ideal Nevada (ο κορυφαιος που εβγαζε τοτε) εξοπλισμενο με Full XTR και οτι καλυτερο υπηρχε την εποχη εκεινη σε περιφερειακα εξαρτηματα σε συγκεκριμενη διαδρομη ο χρονος που επιτευχθηκε ηταν 1 ωρα και 10 λεπτα. Μια εβδομαδα αργοτερα ο ιδιος αθλητης με εναν σκελετο Klein Adroit εξοπλισμενο με την ιδια σειρα και τα ιδια ακριβως περιφερειακα στην ιδια διαδρομη εκανε χωρις να το καταλαβει 58 λεπτα!!! Αυτο για να καταλαβει κανεις την σημασια ενος καλου σκελετου. Λεβιεδακια ταχυτητων ή μανετες φρενων που λεει ο λογος οτι κι αν εχεις ευκολα τ' αλλαζεις μελοντικα, σκελετο ομως? Οσο για το αλλο που γραφεις για τα πεταλια, συμφωνω απολυτα μαζι σου, διαφωνω μονο σ' αυτο που λες οτι δουλευουν οι οπισθιος μηριαιοι οταν κουραζονται οι γαμπες και οι τετρακεφαλοι. Για την ακριβεια δουλευουν σε καθε πεταλια καθε φορα που το ποδι ανεβαινει προς τα πανω και αυτο ειναι προφανες και απολυτα λογικο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Χωρις να το πολυκαταλαβαινεις δουλευουν, δεν θελει και πολυ προσπαθεια γι' αυτους. Αφου κανεις ποδηλατο το ξερεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Με μπερδεψες λιγο αλλα το διαβασα εν' τελει
![]() Κοιταξε κι εγω ΧΤR εχω στο mountain bike και μ' αρεσει καλυτερα η αισθηση τους απ' οτι τα LX για παραδειγμα. Η ιδια η Shimano ομως λεει πως η μονη τους διαφορα ειναι στο βαρος. Το ιδιο λενε και οι δοκιμαστες των εγκυρων και αξιοπιστων ξενων περιοδικων καθε χρονο. Εγω δεν θα εβαζα κατι λιγοτερο απο XTR ή XT αλλα καποιος που δεν εχει και μερικες χιλιαδες χιλομετρα στην πλατη η LX και πολυ του ειναι. Δεν θα καταλαβει και μεγαλη διαφορα. Αν εχει μια καλη βαση, εναν καλο σκελετο, αυτα τ' αλλαζει και στην πορεια αν δει οτι δεν τον καλυπτουν. Α, και που εισαι οσον αφορα αυτο που γραφεις οτι εσυ θα επελεγες εναν καλο σκελετο και καλα περιφερειακα, ολοι αυτο θα επελεγαν, αλλα ειναι και το κοστος στην μεση το οποιο μπορει να φτασει στα επιπεδα ενος μεταχειρισμενου GS αν δεν υπαρχει οριο Last edited by novo; 01-04-2010 at 14:48. |
|
|
|||
|
|||
|
λαθος mini quote ... δεν πειραζει .. διαβαστε το ολοκληρο
|
|
|
|||
|
|||
|
οντως αοριστη περιγραφη ... αλλα δεν πειραζει ... πληρωνεις ktm!!
![]() εχεις απειρες επιλογες σ'αυτα τα χρηματα, αλλα θα κουραστεις πολυ αν το αναλυσουμε ... τα deore ειναι ακομα χαμηλοτερη σειρα απο τα lx...αλλα δεν πειραζει , η επενσυση σου ειναι μαλλον στην αναρτηση βγαλε μερικες πιο κοντινες φωτο να το δουμε ... παντως η δικη μου γνωμη ... μην μας ακους ..λιωσε το ομορφο ποδηλατακι σου , οπου και οπως μπορεις ... αρκει να σου αρεσει εσενα ... βρες τα νουμερα μας απο τα προφιλ μας και οποτε πας ποδηλαταδα ή ψηνεσαι για χαλκιδα μερια , παρε ενα τηλεφωνο ... ισχυει και για εσενα φιλε novo ... |
|
|
|||
|
|||
|
Πανο εσυ mountain κανεις μονο ή εχεις και καμια κουρσιτσα?
|
|
|
|||
|
|||
|
mountain λατρευω βουνο και φυσικα τοπια , λατρευω καταβασεις και ασχημα μονοπατια , αλλα ειναι στο προγραμμα η κουρσα , ολη η παρεα κανει και εγω ειμαι στην απ'εξω...
οπου να'ναι ερχεται ... |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρωτες φωτο απο το νεο μωρο | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 23 | 24-12-2009 05:46 |
| Πωλείται το αγαπημένο μου τηλεφωνάκι ! | Black_Shadow | Πωλήσεις γενικώς | 9 | 05-11-2009 10:44 |
| το νεο PUNTO EVO | essel | Αυτοκίνητο | 3 | 02-10-2009 13:18 |
| ΒΑΛΙΤΣΕΣ (bmw) για το νεο F650GS | melpo | Ζήτηση | 10 | 29-06-2009 19:26 |
| O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |