![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κι έπειτα το αγγούρι του ΔΝΤ, αν εσύ πιστεύεις πως όντως η Ελλάδα κι εμείς έως επίπεδο 4ου τρισέγγονου χρωστάμε, αν λοιπόν όντως πιστεύεις πως χρωστάμε όλα αυτά τα χρήματα, και όχι πως ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ αλλά πολύ απλά οι εντολοδόχοι του Διεθνούς Τραπεζικού Συστήματος αφού μας έπαιξαν short στις αγορές για να μας κατεβάσουν την αξία του ομολόγου στο μηδέν, τώρα ΑΠΑΙΤΟΥΝ γή και ύδωρ (και ιδιαιτέρως τις ΔΕΚΟ που όφειλα να είναι η περιουσία του Ελληνικού Λαού) ε τότε Γιώργο μου δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε... Άσε θα τα διαβάσουμε στην Ιστορία στην μεθεπόμενη μας μετενσάρκωση...
|
|
|
||||
|
||||
|
Πριν χρόνια, συνέβη μπροστά μου.
Βουλευτής της ΝΔ, ήταν μπροστά μου στο γκισέ της έκδοσης εισιτηρίων στα δελφίνια Αιγίνης. Μόλις έφτασε η σειρά του, είπε είμαι ο Βουλευτής τάδε και έφυγε προς το πλοίο, χωρίς να περιμένει καν απάντηση απ' την κοπέλα για "μηδενικό" εισιτήριο .... Ο κόσμος από πίσω, αγανάκτησε με την συμπεριφορά του εν λόγω Βουλευτή κ όλοι τον έλεγαν "γύφτο" για 8-9 € που κόστιζε τότε το εισιτήριο για Πειραιά ... Το ίδιο έκανε κ ο Αντώναρος ... Για μένα κατακριτέο ..... (και τον είχα για σοβαρό άνθρωπο.... )
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσο για τις ΔΕΚΟ ναι συμφωνουμε οσο............ δεν λογιζονται ως περιουσια του καθε Συνδικαλιστη αυτων!!! Γιατι αυτοι νομιζουν οτι ειναι κτημα τους και περιουσια τους με αλλουνου κεφαλαια ομως!!!!! Και ως εκ τουτου ξοδευουν αλογιστα, διεκδικουν αλογιστα και τις ριχνουν εξω αλογιστα!!! Και παρε μετα αυξησεις στα τιμολογια κ.λ.π.!! Υπο αυτο το πρισμα που διεπει τις ΔΕΚΟ προτιμω τον αγοραστη Γερμανο, Ρωσσο, Ελβετο......!!! Προτιμω βρε παιδι μου τον ΟΤΕ γερμανικο παρα Ελληνικο!!!!! ![]() Ολα τα παραπανω ομως δεν ειναι αιτια να σταματησουμε να μιλαμε!!!!! ![]()
Last edited by GeorgeP; 03-09-2010 at 19:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τον παραλίγο μακαρίτη Ζαχόπουλο μην τον αναφέρεις.Ξέρω από "κοντά",πιο πολλά παιδιά ΠΡΑΣΙΝΑ έβαλε και πολύ λίγα γαλάζια.Για αυτό πήρανε τα @ρχ%#^&#& τους στις εκλογές και πήγανε στο διάολο.Τους έφαγε η αξιοκρατία φίλε μου. Δεν ήξερε ο μακαρίτης ο Αντρέας που έδενε ολόκληρες οικογένειες με την προσληψη ενός παιδιού ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο Σπηλιος σπηλιωτοπουλος στην επιστολη παραιτησης του στον τοτε Πρωθυπουργο Κ.Καραμανλη τον Οκτωμβριο του 2009 σε μια αποστροφη αναφερει: ''Η απόφαση μου, δεν οφείλεται μόνο στην απαράδεκτη προσωπική προσβολή που δέχτηκα και στο υψηλότατο πολιτικό και προσωπικό τίμημα που κατέβαλα, υλοποιώντας πιστά την κυβερνητική πολιτική και υπερασπιζόμενος την καθαρότητά της. Οφείλεται, κυρίως, στο ότι διέφυγε οριστικά η μεγάλη και μοναδική ευκαιρία της πλήρους κάθαρσης, ώστε να απελευθερωθούν επιτέλους οι υγιείς και παραγωγικές μας δυνάμεις, από τα δεσμά ενός από πολλού χρόνου φθαρμένου και εν πολλοίς διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας. Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί υποχώρησαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα, το μέλλον θα το δείξει.'' Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο, ότι ακόμα και σήμερα, η πλειοψηφία των άξιων, των ικανών και των έντιμων πολιτών και πολιτικών, εξακολουθεί να καταδυναστεύεται από την μειοψηφία των κάθε λογής επιτηδείων, οι οποίοι, ελισσόμενοι και συναλλασσόμενοι καταλλήλως στους διαδρόμους αυτού του συστήματος εξουσίας, καταφέρνουν και πάλι να παρακάμπτουν ατιμωρητί τούς αδύναμους θεσμικούς του φραγμούς και τις χαλαρές άμυνές του. Ολοκληρη η επιστολη εδω ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ Σκέψεις... Απόψεις... Προσεγγίσεις...: Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ κατι ηξερε!!!!!!!! Last edited by GeorgeP; 03-09-2010 at 19:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
-Καταδικάζω είτε μπλε παιδιά είτε πράσινα είναι. Επειδή είναι μπλε είναι καλό δηλ. η πράσινο είναι καλό ή κακό. Δεν είπα πουθενά κατι τέτοιο. -τον παραλίγο μακαρίτη Ζαχόπουλο θα τον αναφέρω πάντα (με τον άνθρωπο δεν έχω κάτι) γιατί σαν Γ.Γ. ``άνοιξε`` τις πόρτες στην κοματική επιλογή. το κατακρίνω και θα το κατακρίνω πάντα. Είτε είναι ο Ζαχόπουλος, είτε ο βουλγαράκης, είτε ο μαντέλης, είτε ο αδερφός μου. Και φίλε να σου πω κάτι. Αντί να καταδικάσουμε το γεγονός, στεκόμαστε στο πόσα γαλάζια ή πόσα πράσινα μπήκαν. -το τι έκανε ο Αντρέας, διάβασσε το άρθρο μου : http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...0-%6000-12778/ να δεις την γνώμη μου. το παραλίγο μακαρίτης το παραβλέπω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κωστα, τωρα διαβασα το αρθρο σου 70-90!!! τι να πω ρε φιλε!!!!!!!! Respect!!!!!! Υποκλινομαι!!!! Εισαι ο δευτερος που το κανω και μαλιστα σε μικρο χρονικο διαστημα!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το συνολικό Ελληνικό χρέος δεν είναι ούτε το 1/5 από το μας υποχρεώνουν να πληρώσουμε. Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός σου βγαίνει και λέει "Δεν πείσαμε τις αγορές..." που νομίζει πως απευθύνεται; Σε χαχόλους; Ποιές αγορές; Που ακριβώς "παίζεται" δίκην χρηματιστηριακού προϊόντος το πόσο εγώ κι εσύ και όλοι μας θα υποθηκεύσουμε τις ζωές μας για χάρη των golden boys της Goldman Sachs, της Moodies και της Standard and Poors;;; Που ακριβώς χάθηκε η μπάλα; Οι πρασινοκοκκινομπλέ μας ηγέτες έχουν εγκαταστήσει μια άτυπη χούντα στην κεφάλα μας κι εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε. Αν αδυνατούμε να καταλάβουμε το πόσο ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ε τότε καλά να μας κάνουν γιατί το αξίζουμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η σκεψη μου βασιζεται στο οτι χρωσταμε το 110% του ΑΕΠ μας του οποιου πως και γιατι εξηγει ο Τεο71 σε άλλο νημα!!!! Τι να παει να πει δηλαδη η ελλαδα ''σου πουλησα 100 τωρα εχει 500 και θελω να την ξαναπαρω 100?'' Δεν γινεται!!! Απόσπασμα:
Και καλα εγω αντε κι εχω ενα πρωθυπουργο που συντασσεται με την αντωνυμια ΜΟΥ, εσυ καπταιν μου τι?????? διοτι αν δεν πιστευουμε καπου και και σε κατι και τα περνει ολα η μπαλα απαξιωνοντας την καθε προσπαθεια οποιουδηποτε Πρωθυπουργου βασιζομενοι σε τυχαρπαστα μπλοκ τοτε ΝΑΙ δεν αξιζει να συζηταμε!!!! Ο σκοπος ειναι να πιστευει και ο άλλος συνομιλητης σε κατι, καποιον, καπου και να δινει λυσεις και αποψεις!!!! οταν ο συνομιλητης τα παρουσιαζει ΟΛΑ μαυρα κι αραχνα ΧΩΡΙΣ να προτεινει κατι (ως αλλη Παπαρηγα και οι περιξ αυτης) τοτε απλα δεν εισακουγεται απο κανεναν παρα απο απο 5-10 που τα βλεπουν κι αυτοι τοσο μαυρα κι αραχνα χωρις να προτινουν κι αυτοι κατι αφου δεν εχουν κατι να προτινουν!!! Last edited by GeorgeP; 03-09-2010 at 20:56. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρέπει να "γυρίσει" το πολυτονικό σύστημα στην παιδεία ;;; | arsy | Ελλάδα | 8 | 28-04-2010 20:15 |
| Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
| "Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
| για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 20:12 |