GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-09-2010, 19:40
gsar Ο/Η gsar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Athina
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Αντώναρος ήθελε να ταξιδέψει "τσάμπα"...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, ίσως (δεν βρίσκω και τα χαρτιά) να μην είναι 1630 αλλά 1680. Αλλά ας μην ``κολήσουμε`` εκεί.

Τον παραλίγο μακαρίτη Ζαχόπουλο μην τον αναφέρεις.Ξέρω από "κοντά",πιο πολλά παιδιά ΠΡΑΣΙΝΑ έβαλε και πολύ λίγα γαλάζια.Για αυτό πήρανε τα @ρχ%#^&#& τους στις εκλογές και πήγανε στο διάολο.Τους έφαγε η αξιοκρατία φίλε μου. Δεν ήξερε ο μακαρίτης ο Αντρέας που έδενε ολόκληρες οικογένειες με την προσληψη ενός παιδιού
Reply With Quote
Παλιό 03-09-2010, 19:48
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsar Εμφάνιση μηνυμάτων
Τον παραλίγο μακαρίτη Ζαχόπουλο μην τον αναφέρεις.Ξέρω από "κοντά",πιο πολλά παιδιά ΠΡΑΣΙΝΑ έβαλε και πολύ λίγα γαλάζια.Για αυτό πήρανε τα @ρχ%#^&#& τους στις εκλογές και πήγανε στο διάολο.Τους έφαγε η αξιοκρατία φίλε μου. Δεν ήξερε ο μακαρίτης ο Αντρέας που έδενε ολόκληρες οικογένειες με την προσληψη ενός παιδιού
και αυτο τωρα τι ειναι σωστό???? Ειτε πρασινους εβαλε ειτε μπλε ειτε κοκκινους λαθος εκανε!!! και το ιδιο λαθος κανανε οποιοι ακολουθησαν αυτην την τακτικη του Αντρεα!!!! Το μεγαλυτερο ομως λαθος φιλε μου ηταν οτι μεχρι τωρα (εκλογες Οκτ 2009) ΚΑΝΕΙΣ δεν σταματησε να κανει αυτο το λαθος!!!!!!!!!! και τωρα την πληρωνουν ολοι αυτοι που πιστεψαν οτι το λαθος θα συνεχιζει να γινεται εις βαρος ΟΛΩΝ των αλλων που δεν εχουν μπαρμπα στην Κορωνη!!!!

Ο Σπηλιος σπηλιωτοπουλος στην επιστολη παραιτησης του στον τοτε Πρωθυπουργο Κ.Καραμανλη τον Οκτωμβριο του 2009 σε μια αποστροφη αναφερει:

''Η απόφαση μου, δεν οφείλεται μόνο στην απαράδεκτη προσωπική προσβολή που δέχτηκα και στο υψηλότατο πολιτικό και προσωπικό τίμημα που κατέβαλα, υλοποιώντας πιστά την κυβερνητική πολιτική και υπερασπιζόμενος την καθαρότητά της.

Οφείλεται, κυρίως, στο ότι διέφυγε οριστικά η μεγάλη και μοναδική ευκαιρία της πλήρους κάθαρσης, ώστε να απελευθερωθούν επιτέλους οι υγιείς και παραγωγικές μας δυνάμεις, από τα δεσμά ενός από πολλού χρόνου φθαρμένου και εν πολλοίς διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας. Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί υποχώρησαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα, το μέλλον θα το δείξει.''
Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο, ότι ακόμα και σήμερα, η πλειοψηφία των άξιων, των ικανών και των έντιμων πολιτών και πολιτικών, εξακολουθεί να καταδυναστεύεται από την μειοψηφία των κάθε λογής επιτηδείων, οι οποίοι, ελισσόμενοι και συναλλασσόμενοι καταλλήλως στους διαδρόμους αυτού του συστήματος εξουσίας, καταφέρνουν και πάλι να παρακάμπτουν ατιμωρητί τούς αδύναμους θεσμικούς του φραγμούς και τις χαλαρές άμυνές του.

Ολοκληρη η επιστολη εδω ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ Σκέψεις... Απόψεις... Προσεγγίσεις...: Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

κατι ηξερε!!!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 03-09-2010 at 19:58.
Reply With Quote
Παλιό 03-09-2010, 19:56
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsar Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάνεις 'ενα λάθος.
-Καταδικάζω είτε μπλε παιδιά είτε πράσινα είναι. Επειδή είναι μπλε είναι καλό δηλ. η πράσινο είναι καλό ή κακό. Δεν είπα πουθενά κατι τέτοιο.
-τον παραλίγο μακαρίτη Ζαχόπουλο θα τον αναφέρω πάντα (με τον άνθρωπο δεν έχω κάτι) γιατί σαν Γ.Γ. ``άνοιξε`` τις πόρτες στην κοματική επιλογή. το κατακρίνω και θα το κατακρίνω πάντα. Είτε είναι ο Ζαχόπουλος, είτε ο βουλγαράκης, είτε ο μαντέλης, είτε ο αδερφός μου.
Και φίλε να σου πω κάτι. Αντί να καταδικάσουμε το γεγονός, στεκόμαστε στο πόσα γαλάζια ή πόσα πράσινα μπήκαν.
-το τι έκανε ο Αντρέας, διάβασσε το άρθρο μου : http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...0-%6000-12778/ να δεις την γνώμη μου.

το παραλίγο μακαρίτης το παραβλέπω.
Reply With Quote
Παλιό 03-09-2010, 20:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάνεις 'ενα λάθος.
-Καταδικάζω είτε μπλε παιδιά είτε πράσινα είναι. Επειδή είναι μπλε είναι καλό δηλ. η πράσινο είναι καλό ή κακό. Δεν είπα πουθενά κατι τέτοιο.
-τον παραλίγο μακαρίτη Ζαχόπουλο θα τον αναφέρω πάντα (με τον άνθρωπο δεν έχω κάτι) γιατί σαν Γ.Γ. ``άνοιξε`` τις πόρτες στην κοματική επιλογή. το κατακρίνω και θα το κατακρίνω πάντα. Είτε είναι ο Ζαχόπουλος, είτε ο βουλγαράκης, είτε ο μαντέλης, είτε ο αδερφός μου.
Και φίλε να σου πω κάτι. Αντί να καταδικάσουμε το γεγονός, στεκόμαστε στο πόσα γαλάζια ή πόσα πράσινα μπήκαν.
-το τι έκανε ο Αντρέας, διάβασσε το άρθρο μου : http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...0-%6000-12778/ να δεις την γνώμη μου.

το παραλίγο μακαρίτης το παραβλέπω.

Κωστα,

τωρα διαβασα το αρθρο σου 70-90!!! τι να πω ρε φιλε!!!!!!!!

Respect!!!!!! Υποκλινομαι!!!!

Εισαι ο δευτερος που το κανω και μαλιστα σε μικρο χρονικο διαστημα!!!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης