![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάγκες ειλικρινά ευχαριστώ όσους απάντησαν και με αυτόν τον τρόπο με βοήθησαν στην επιλογή μου...Πιστεύω πως σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο θέμα που άνοιξα τα Conti είναι η καλύτερη επιλογή για μένα...Τελικά λέω να καταλήξω εκεί που οι περισσότεροι προτείνατε...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() σε πολυ καλες τιμες και εξυπηρετηση.. ![]() (παρε και τον νικολα-ιταλο μαζι) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω τα anakee 2 ,αριστα στα νερα αλλα και στο στεγνο.Καλο πλαγιασμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και όμως παίδες το λάστιχο έχει ακόμα 3000 να κάνει...το έδειξα κ σε μερικά παιδιά χθές στο καφέ και είχε ακόμα...μέχρι κ ο λαστιχάς που βάζω τα χωμάτινα μου το είπε....βέβαια όπως κ είπα εδώ και 2000 χλμ βλέπω μια διαφορά στο κράτημα στα βρόχινα κομμάτια....αλλά άλλες 3000χλμ τα έχει ακόμα στο νερό έτσι μου είπανε και στο μαγαζί...!!!
Πάντως μίλησα κ με παιδιά κ μοθ είπανε ότι αλλάζουν τα δικά τους κα΄θε 10000 χλμ...το βρίσκω υπερβολικό να τρώγεται έτσι εύκολα το λάστιχο..αστειευόμενος μάλιστα τους είπα να μου τα δίνουν εμένα ![]() ![]() Μάλλον κρατάνε γτ το λάστιχο μου είπανε φθείρετε πάρα πολύ στα ταξίδια στις υωηλές ταχύτητες, πράγμα που εγώ στο ταξίδι δεν το κάνω ...βάζω έκτη κ 100χ.ω!! Πάντως είναι για αλλαγή.... Α να τονίσω ότι υπάρχει και παιδί στη παρέα που τα είχε κρατήσει 35000 χλμ ![]() ![]() Last edited by italos; 25-03-2010 at 15:14. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχχααχχαα κάνε υπομονη 2 μηνάκια ακόμα να πέσει ο μισθός και φύγαμε για τον κ περιστερά
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φαντάζομαι ο Περιστεράς θα έχει όλες τις εταιρίες...Οπότε καλό θα είναι να περάσω μία βόλτα και από εκεί...Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά έβαλα τα Metzeller Exp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα οικολογικά ελαστικά από τη Pirelli στη Γενεύη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 1 | 09-03-2010 20:00 |