![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Sansiro, κάντα και τα δύο βόλτα και τότε όλα θα φανούν απλά και ξεκάθαρα...
Kαι τα δύο έχουν καλά και κακά η ζυγαριά θα γείρει εκεί που θες εσύ, και μη ξεχνάς ότι με τη μοτό που θα διαλέξεις θα ζείς εσύ και όχι όλοι εμείς οι συμβουλάτορες........ .............................................USE THE FORCE...! My FORCE said GS........ PS:Όσο για το Βιντεάκι, βλέπω ότι τραβήχτηκε στα Χανιά και πολύ θάθελα να γνωρίσω το παληκάρι με τα αγγλικά τύπου ''how from here morning-morning''..... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε sansiro sugata.Θα σου θέσω ένα προβληματισμό.Κάνε μια ερώτηση σε όλους.Ποιός πούλησε varadero και πήρε gs.Και μετά το ανάποδο.Πιστεύω η απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ για την απόφασή σου.Υπολογίζω:
1. 98 από varadero πήγανε σε gs 2. 1 από gs πήρε μετά varadero 3. ο άλλος ένας από gs θα πήγε σε στριτάδικο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το λέει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ. Ο φίλος sansiro έχει ένα gs και θέλει να πάει σε varadero;
![]() Last edited by aeriko; 28-07-2010 at 12:25. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ομως δεν το καυχιεται κιολας!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχάς θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.....να ξαναπώ ότι η honda σαν εταιρεία με έχει ξενερώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια....και αν και Gsakias τρελαμένος .....ήμουνα ...είμαι ....και θα είμαι κολλημένος με την πράσινη εταιρεία των ninja.....
Στο θέμα μας τώρα..... Varadero:κανένας μα κανένας που δεν έχει οδηγήσει το varadero δεν μπορεί να εκφέρει άμεση άποψη σε ότι αφορά ,την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας,τα φρένα της,πως είναι σε ακραίες συνθήκες,τι λέει απο άνεση, τι λέει απο γκάζι,αν ζορίζεται στο δικάβαλο κτλ κτλ Εγώ είμαι "απόλυτος" στην εξής άποψη....το varadero θέλει άμεση αλλάγη...να φύγει απο την αγορά...μου θυμίζει μηχανάκι παλαιό....βγήκε πούλησε και τέλος.....εγώ θέλω η Honda να βάλει ένα καινούργιο varadero κατασκευασμένο απο την αρχή...τόσο μηχανολογικά όσο και σχεδιαστικά.Θέλω να δω καινοτομίες πάνω στη μηχανή...έλω να δώ ένα όμορφο μηχανάκι με ένα καινούργιο κινητήρα αξιόπιστο και γρήγορο...θέλα να δω περιφερειακά κομμάτα που να αξίζουν τα λευτά τους και να κάνουν την διαφορά!! Δεν περιμένω τπτ λιγότερο απο τημ μεγαλύτερη εταιρεία μοτοσυκλετώ ανα το κόσμο....κι απορώ γτ ακόμα δεν το έχουν κάνει!!! Αν ήμουνα στη θέση οποιουδήποτε αγοράστη της κατηγορίας δεν θα πέρναγα καν απο τη honda να μου πουλήσει ένα μηχανάκι του 2000?? γεν έτη 2010....... Μακάρι να βγάλει γρήγορα κάτι καλό...αυτό μας δίνει σε όλους εμας περισσότερες επιλογές και κάνει και καλό στον ανταγωνισμό!!! Απορείες άμεσες για τη μηχανή ....ελπίζω αμερόλυπτες να δώσουν οι χοντάκιδες της παρέας! |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τους κατόχους της συγκεκριμένης μηχανής, όποτε την βλέπω στον δρόμο πάντα προσπαθώ να της βρώ κάτι που θα μου έκανε "κλίκ",αλλά και να δικαιολογήσω την σθεναρή άποψη του φίλτατου και έγκυρου GeorgeP. Βέβαια δεν την έχω καβαλήσει για να αισθανθώ τις όποιες κρυφές χάρες που πιθανόν διαθέτει.
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Υποκειμενικα εχουν μιλησει παμπολλες φορες!! και λεω υποκειμενικα διοτι αντικειμενικοτητα σε αυτα τα θεματα δεν υπαρχει!!! Απόσπασμα:
Οσο για τον αξιοπιστο ¨η οχι κινητηρα του.... δεν νομιζω να υπηρχε παραπονο απο κανεναν!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 20:54 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 06:09 |
Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 18:37 |
Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 20:11 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |