![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ως τώρα έχουν 'τρέξει' δύο ομαδικές αγορές ενδοεπικοινωνίας.
Αρκετοί φίλοι μας, έχουν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και αγόρασαν τη Midland BT2. Είναι ένα αρκετά σημαντικό δείγμα, και θα έλεγα στους φίλους που τον αγόρασαν να μας έγραφαν τις εντυπώσεις τους. Τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές. Τυχόν προβλήματα που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν ακόμα. Θέλω να πιστεύω ότι είναι και άλλοι συμφορίτες που δε πρόλαβαν (όπως και γω) τις ομαδικές και θα ήθελαν να γίνει και μία νέα. Οι γνώμη αυτών που τη χρησιμοποιούν τώρα είναι για μας κάτι παραπάνω πολίτιμη. Τώρα που το forum έφτασε τα 2000 μέλη, νομίζω πως θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον |
|
|||
|
|||
![]()
έχουν γραφτεί εντυπώσεις και σχόλια στο θέμα της ομαδικής...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πραγματικά Κώστα, εδώ θα βρείς ό,τι ζητάς! |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπών φίλε το μηχάνημα από ότι έχω ακούσει είναι πολύ καλό
Δυστυχώς όμως αυτή την δήλωση δεν θα την συνυπογραψω και εγώ . Το δικό μου μου βγήκε μάπα τα ποιο τσαμπα λεφτά που εχω δώσει Σε αντιθέσει με δυο κολλητούς μου που πανηγυρίζουν ![]() ![]() τι να κάνεις τυχερά είναι αυτά .................. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα έχω δεί !! Στο threads της ομαδικής αναγράφονται πολλά και διάφορα. Αν κάποιος θέλει να εντοπίσει μόνο τις εμπειρίες των φίλων που την αγόρασαν θα πρέπει να διαβάσει όλο το ιστορικό των δύο ομαδικών. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ένα thread με μόνο εντυπώσεις θα ήταν χρήσιμο. |
|
|||
|
|||
![]()
Δέν είναι μόνο εντυπώσεις, αλλά και σχόλια ερωτήσεις απαντήσεις ξανά ερώτηση ξανά απάντηση προσθήκη κλπ...
ένας ''ζωντανός'' διάλογος που δεν μπορεί απλά να αποκοπεί και αντιγραφεί εδώ, ούτε τα μέλη να τον ξαναδημιουργήσουν... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό.
++++ στην ποιότητα του ήχου ++++ στις δυνατότητες συνδεσιμότητας και λειτουργίες ---- στην ποιότητα κατασκευής ---- στην αυτονομία της μπαταρίας όταν παίζει mp3 Το ιδανικό είναι ένα BT2 με την ποιότητα κατασκευής του Cardo |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είχα κάποια μικροπροβλήματα στην σύνδεση/επανασύνδεση
με το κινητό μου ... Εδώ κ ένα μήνα που άλλαξα κινητό, όλα δουλεύουν άψογα (παρόλο που και το νέο είναι ΝΟΚΙΑ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα.Να επισημάνω ότι δεν κάνω καθημερινή χρήση και το χρησιμοποιώ στα ταξίδια.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θα το πυροβολήσω το ρημάδι |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Midland ΒΤ2 πρόβλημα... | platon | Διάφορα | 26 | 06-04-2010 20:00 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ MIDLAND BT INTERCOM | platanos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 10 | 05-10-2009 12:04 |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 18:44 |