![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ειπαμε, δεν ειναι και 400αρι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άντε να δούμε ρε ψηλέ.είδα τα βιντεο μας και τις φωτό πάλι,και με έπιασε κατάθλιψη...αντε να ρυθμίσεις και συ τα θέματά σου,και γω τα δικά μου(ξέρεις τι εννοώ) και να πάμε να λερωθούμε λίγο.Οποιος θέλει, εννοείται, ευπρόσδεκτος.'Οταν με το καλό βάλουμε καμιά γόβα στιλέτο να τη λασπώσουμε...Και ένα μικρό δείγμα,απο τον υπέροχο Ταύγετο,Δάσος Βασιλικής...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το βιντεο στη σελιδα 2 ειναι με την go pro στην πλαινη βαλιτσα. το πρωτο ειναι με διαφορες φωτογραφικες και πολλα ζιπακια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μας έχεις πάρει μονότερμα εδώ μέσα μου φαίνεται! ![]() ![]() Να κάτι που μου βρίσκεται πρόχειρο από Βάλια Κάλντα, τα άλλα από Κρήτη στις "Χωμάτινες Εξορμήσεις". ![]() σόρρυ για το εφέ Πάρκινσον, η κάμερα είναι στο τιμόνι της μηχανή του "πισινού" μου ![]() ΥΓ. Πιες της το αίμαααααααααααααααα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το βιντεο στη σελιδα 2 ειναι με την go pro στην πλαινη βαλιτσα. το πρωτο ειναι με διαφορες φωτογραφικες και πολλα ζιπακια
![]() Το βιντεακι απλά τέλειο τα σπάει που λεμε! Τυχαίο που είναι με GOPRO? δεν νομίζω! Μπράβο συντροφε εύγε και πάλι ευγε! Κανόνισε και κανά trail ride να ακολουθήσουμε αν ειναι! |
|
|||
|
|||
![]()
Πινδος οριζοντιως και καθέτως για χοντρες με παραπανισια κιλα! (6/2010)!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Sotos_;279460]Πινδος οριζοντιως και καθέτως για χοντρες με παραπανισια κιλα! (6/2010)!
![]() ![]() AΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα δε μου αρέσει και πολύ το βρεγμένο χώμα.... το προτιμώ στεγνό. Πειράζει;;;
![]() ![]() ![]() ![]() Με τους "συντρόφους" σε κάποιο μακρινό ταξίδι...... ![]() Ξεκούραστες περιπέτειες................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λίγο απ' όλα!! | evan400f | Ανέκδοτα | 9 | 15-10-2010 10:18 |
Λίγο καθυστερημένα καλωσορίσματα | Timos | Καλώς ήλθατε | 14 | 18-05-2010 21:28 |
Λίγο μετά το Κιάτο | mastorakos | Τι μας έτυχε | 9 | 27-12-2009 16:47 |
Λίγο πιο ψηλά δε γινόταν; | kostasvar | Χιούμορ | 11 | 16-11-2009 00:29 |
Λίγο παλιό αλλα αξίζει να το διαβάσουμε | wet & dirty | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 27-01-2009 23:29 |